Телефон 0700 10 522

Лента плашило Mondo Verde Ala Stop Professional 100м, против птици Лента плашило Mondo Verde Ala Stop Professional 100м, против птици
Лента плашило Mondo Verde Ala Stop Professional 100м, против птици Лента плашило Mondo Verde Ala Stop Professional 100м, против птици
Лента плашило Mondo Verde Ala Stop Professional 100м, против птици Лента плашило Mondo Verde Ala Stop Professional 100м, против птици

Лента плашило Mondo Verde Ala Stop Professional 100м, против птици

Цена (с ДДС):
29,90 лв.
В наличност
Брой:
Лента за защита от гълъби, врани, врабчета 100 л.м Professional
Характеристики

Артикулен номер: rep132

Тегло: 0.1000

Производител: Mondo Verde

Сподели

Лента плашило Mondo Verde Ala Stop Professional 100м, против птици

Ala Stop Professional   лента против  птици за защита на големи обекти произведена от специална UV стабилизирана материя издържаща на атмосферни условия. Лентата плашило плаши и прогонва редица видове птиците без да ги наранява, без репеленти и препрати за отблъскване на птици.

Как действа:

Лентата против птици има много просто и изпитано действие тя отразява слънчевата светлина  върху себе си и отблясъците прогонват птиците от местата на които не желаете те да кацат. Защитната лента създава и звуков ефект /шум/ когато има вятър това допълнително смущава птиците и те избягват да кацат около местата на които е поставена защитната лента. Поради голямата си дължина с тази защитна лента  може да обезпечите големи площи или сгради.

За какви птици се използва лентата: Лентата създава защита от гълъби, врани, свраки, косове, врабчета, предимно малки птици в градски и смесени райони.

Как се използва:

Лентата се поставя на местата където птиците кацат или събират, откъснете от защитната лента парчета с подходяща за конкретната зона дължина.Фиксирайте или завържете лентата така че да може да се движи свободно и да възпроизвежда отблясъци и шум от въздушните течения. Ако желаете да защитите земеделски насаждения или овощни дръвчета от набези на скорци, врабчета или гълъби завържете лентата директно на короната на дървото което искате да защитите разположете симетрично плашилото от всички страни на дървото така че да може да се движи свободно.

Технически характеристики:

Дължина на лентата : 100л.м

Широчина на лентата: 5см

Цвят: Златист

Тегло: 0.100гр

Производител: Mondo Verdie Ital

 

Доставка:

Доставките се извършват с куриер ekont и  спиди  за цяла България.

Всички поръчки над 50лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак    БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА  

Всички поръчки под 50лв се изпращат с куриерска служба ЕКОНТ  с - 20% отстъпка от редовната цена на пратката.

Всички поръчки под 50лв се изпращат с куриерска служба СПИДИ с - 25% отстъпка от редовната цена на пратката.

Доставката се извършва с куриерска фирма Еконт или Спиди обикновено в рамките на 1 работен ден. Пратката може да бъде доставена до адрес на получателя или до избран от него офис на Еконт или Спиди.Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта otrovi.com 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта Otrovi.com може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия офис има складова наличност моля свържете се с нас на тел:0700 10 522 /на цената на един градски разговор/ или 0899 308 921 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт.

При телефонния разговор за потвърждение, ще Ви информираме в кой ден ще бъдат окомплектовани и предадени на куриер Вашите покупки.

 

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид,че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод.

 

 

Връщане и замяна на стока

В срок от 30 дни след получаване на стоката клиентът има право да я върне или замени ако са спазени следните условия:

1. Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана и няма видими следи от употрeба).
2. Не са налице повреди причинени от неправилна употреба.
3. Запазена цялост на оригиналната опаковка, консумативи и аксесоари в случай, че е имало включени такива.
4. Транспортните разходи за връщане на стока са за сметка на клиента. (В случай на замяна на стока клиентът заплаща 1 куриерска такса вместо 2 такси за транспорт в двете посоки)
5. Възстановяването на сумата по върнатите стоки ще бъде направено по банков път в 14 дневен срок в банкова сметка посочена от клиента упражнил правото си на отказ.

ВАЖНО: Условията не важат за препарати, които са отворени или използвани.

Изтегили от ТУК Стандартен формуляр за упражняване правото на отказ от договора


Адрес за връщане и замяна: гр.София ж.к Люлин 3 бл 380 Вх Б Маг 1,2,3 тел: 0700 10 522 email:evropest@abv.bg

Изпратете ни запитване: