Комплект електронни уреди против подземни гризачи къртици и сляпо куче PEST STOP

Изчерпан
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
-5%
Промо цена 65,99 лв. Редовна цена 69,90 лв.
Комплект уреди против къртици и сляпо куче PEST STOP за защита на 1486кв.м
SKU: 50036
Тегло: 1,000 кг.

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Pest Stop

Описание и начин на употреба

Комплект електронни уреди против подземни гризачи: къртици и сляпо куче PEST STOP

Комплекта за защита от къртици и сляпо куче съчетава соларен уред  PEST STOP PS7500S и електронен уред на батерии PEST STOP PS9000. Комплекта за защита от подземни гризачи е предназначен за максимална защита на дворове, градини, овощни насаждения, тревни площи и навсякъде, където има наличие на подземни гризачи.

Какво представлява соларният уред за защита от къртици и сляпо куче PEST STOP PS7500S 

Соларният електронният уред за борба срещу подземни гризачи къртици и сляпо куче ви осигурява хуманен метод за прогонване на подземните гризачи.Къртиците и сляпото куче имат слабо зрение, но за сметка на това имат силно развит слухов апарат и повишена чувствителност към почвените вибрации. Соларния електронен уред за борба с подземни гризачи използва тази  чувствителност. Той издава вибриращ звук с променящи се параметри и през различни интервали от време. Това дразни и плаши подземните гризачи и ги принуждава да напуснат охраняваната територия. 

Соларният електронен уред срещу къртици и сляпо куче е напълно безвреден за хора и домашни животни.
Соларният електронен уред срещу подземни гризачи е ефикасен срещу Къртица /Talpa Europea, L./ и Сляпо куче /Spalax Leucodon/. Уредът не влияе на червеи, попови прасета и други подземни насекоми.

Соларният електронен уред срещу подземни гризачи охранява площ от около 750кв. м .Това е кръг с приблизителен диаметър 30-35м.

Соларният електронен уред срещу подземни гризачи се захранва от соларна клетка през деня и акумулаторна батерия, която захранва уреда през тъмната част на денонощието. Той не се нуждае от допълнително захранване или батерии.

След като поставите уреда за къртици и сляпо куче в почвата са необходими няколко минути за да може соларната клетка да захрани батерията. Ще чуете вибриращ звук което е индикация че устройството работи.

Инструкции за употреба:

Включете буксата от соларното тяло към буксата от металното тяло. Свързването на двете букси е възможно само в една посока
Посредством твърд предмет направете цилиндричен отвор в почвата и поставете уреда в него, заравяйки го до ¾ от дължината му.
За да осигурите максимален контакт, притиснете добре почвата към уреда. За първоначално зареждане на вътрешната батерия на уреда е необходимо той да бъде изложен на слънце 3-4 часа. След зареждане на батерията в рамките на 30 сек. ще чуете вибриращ звук, което е индикация за работа на уреда.

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:

Честота : 400-1000 Hz
Ефективна площ: до 650 кв.м

Производител:Pest Stop Великобритания

Гаранция: 24м

Какво представлява електронният уред за защита от къртици и сляпо куче PEST STOP PS9000S 

Електронният уред срещу къртици и сляпо куче Pest Stop PS900 използва нискочестотни вибрации които се разпространяват в почвата и по този начин прогонват подземните гризачи. Уреда срещу къртици и сляпо куче е изработен от алуминии които предава максимално нискочестотните вибрации в почвата в която е поставено устройството.

Как действа уреда на подземните гризачи:

Все известен факт е че подземните гризачи(къртици и сляпо куче) имат слаборазвито зрение и много добре развито осезание/придвижват се чрез допир с специални органи разположени по крайниците и най вече на муцуната наречени виброси. Електронният уред използва точно тази биологична слабост и има въздейства стресово като излъчва непрекъснати ниско честотни вибрации които карат къртиците или слепите кучета да напуснат охраняваната от електронният апарат територия. Електронният уред охранява площ от 836 кв.м това е окръжност с диаметър 30-36м от голямо значение и плътността на почвата в която се поставя уреда колкото по плътна е почвата толкова по добра е защитата от подземни гризачи тъй-като ниско честотните вибрации се предават по добре. Електронният уред против подземни гризачи е напълно безопасен за хора и домашни любимци. 

Инструкция за употреба:

1. Развийте капачката на устройството обратно на часовниковата стрелка.
2. Извадете вътрешното тяло.
3. Поставете 4 бр. батерии /1.5V-R20/D/ по указания на етикета начин. Ще чуете вибриращ звук, което е индикация за работа на уреда.
4. Върнете вътрешното тяло в алуминиевият корпус на уреда.
5. Завийте капачката на уреда по посока на часовниковата стрелка.
6. Посредством твърд предмет направете цилиндричен отвор в почвата и поставете уреда в него, заравяйки го до 3/4 от дължината му.
7. За да осигурите максимален контакт, притиснете добре почвата към уреда

Технически характеристики PS9000:

Площ на покритие:836 кв.м

Употреба:Външна

Захранване: Батерии 4 x /1.5V-R20/D/ Алкални/ не са вкючени в комплекта/

Материал: Алуминиево тяло  и пластмаса

Гаранция:24м

Производител: Pest Stop Великобритания

 

 

Технически характеристики

МАРКА: Pest Stop Безплатна доставка: Не Мерни единици: кг.

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Комплект електронни уреди против подземни гризачи къртици и сляпо куче PEST STOP
Вашата оценка:
img
Комплект електронни уреди против подземни гризачи къртици и сляпо куче PEST STOP
Може да имате нужда и от това: