Електронен уред срещу гризачи RADARCAN R-105 на батерии

Изчерпан
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
38,00 лв.

Електронен ултразвуков уред срещу мишки, плъхове и хлебарки преносим с батерии площ на покритие 20кв.м

SKU: 500741
Тегло: 0,100 кг.

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Radarcan

Описание и начин на употреба

ЕЛЕКТРОНЕН УЛТРАЗВУКОВ УРЕД ЗА ЗАЩИТА ОТ ГРИЗАЧИ R-105.-ПРЕНОСИМ С БАТЕРИИ.

Как работи:

Електронният ултразвуков уред против гризачи излъчва мощна емисия ултразвуков сигнал, който е калибриран да действа само на гризачи и някои видове хлебарки, като намалява концентрацията на хлебарки, но не може да бъде основно средство за борба с тях. Ултразвуковият електронен уред против гризачи прави средата, в която е поставено устройство не поносима за обитание от от гризачи/мишки и плъхове/.

Къде може да се използва ултразвуковото устройство против гризачи R-105:
Практически навсякъде, където има проблем с гризачи и няма електрическо захранване. Благодарение на ниската консумация на енергия ултразвуковият уред против гризачи може да има продължителен ефект захранван само от четири броя батерии тип: 4 X 1.5V AAA( LR03) до три месеца не прекъсната работа.

Очакван ефект:

Ефекта не е мигновен, необходими са няколко дни за може гризачите да напуснат охраняваната площ. Ултразвука им причинява безпокойство и дискомфорт.

ВАЖНО: Не поставяйте уреда зад прегради или предмети, които пречат на ултразвуковите вълни да се разпространяват в цялото помещение. Не оставяйте открити хранителни продукти, уплътнете всички дупки или места, от които биха могли да навлязат гризачи/мишки, плъхове/.

Ултразвуковото устройство против гризачи е не чуваемо за човешкото ухо, безвредно е за хора и животни. Не се нуждае от никаква поддръжка и консумативи.

 

 


Технически характеристики:

Захранване:Батерии -4 X 1.5V AAA( LR03)
Консумация:5w
Площ на покритие: 20кв.м
Употреба:Вътрешна
Размери:7.2 x 3.5 x 9.8

Гаранция: 12м.
Произход: Испания-RADARCAN

 

Технически характеристики

МАРКА: Radarcan Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Електронен уред срещу гризачи RADARCAN R-105 на батерии
Вашата оценка:
img
Електронен уред срещу гризачи RADARCAN R-105 на батерии
Може да имате нужда и от това: