Телефон 0879 400 500

Електронен уред срещу гризачи PEST X REPEL PR 220.5 Електронен уред срещу гризачи PEST X REPEL PR 220.5
Електронен уред срещу гризачи PEST X REPEL PR 220.5 Електронен уред срещу гризачи PEST X REPEL PR 220.5
Електронен уред срещу гризачи PEST X REPEL PR 220.5 Електронен уред срещу гризачи PEST X REPEL PR 220.5

Електронен уред срещу гризачи PEST X REPEL PR 220.5

Цена (с ДДС):
25,00 лв.
В наличност
Брой:
Ултразвуков електронен уред срещу гризачи мишки. плъхове, съсели
Ефективна площ: 50 кв.м.
Характеристики

Артикулен номер: 117

Тегло: 0.1000

Производител: Pest-X-Repel

Сподели

Електронен уред срещу гризачи PEST X REPEL PR 220.5 

Принцип на работа на ултразвуковият електронен уред протев гризачи :

Ултразвуковият електронен уред против гризачи излъчва мощна емисия от ултразвукови вълни, които са не чуваеми за хора и едри животни, но имат силно действие върху гризачите. Тези ултразвукови вълни излъчвани от електронния уред против гризачи действат на слуховия апарат и нервната система на гризачите. Въздействието на ултразвуковия електронен уред против гризачи нарушава жизнените функции на гризачите и предизвиква паника сред тях. Гризачите престават да се хранят и размножават, а в последствие напускат охраняваната площ от електронния ултразвуков уред против гризачи. Формата и честотата на импулсите, които излъчва електронното устройство против гризачи се променя постоянно, което предотвратява привикването на гризачите към електронния уред против мишки и плъхове. Уредът против гризачи намалява плътността на вредните насекоми - мравки, мухи, комари, паяци.

Профилактични мероприятия с ултразвуков уред против гризачи:

Това, което благоприятства появата на гризачи плъхове и мишки са откритите храни и хранителни отпадъци, както и неуплътнени и отворени врати на помещения. Прибирайте хранителните продукти и изхвърляйте отпадъците по този начин ще намалите вероятността от поява на мишки и плъхове. Добрата битова хигиена и гризачите рядко се срещат заедно. Добре е преди използването на ултразвуковото устройство против мишки и плъхове да осигурите изходи от помещенията, в които поставяте електронният ултразвуков уред против гризачи. Така ще ускорите ефекта на ултразвуковото електронно устройство против мишки и плъхове. След напускането на гризачите затворете всички входове и замажете дупките в стените и пода. Добрата профилактика ускорява и повишава ефекта от работата на ултразвуковия уред за борба с гризачи.

Инструкция за употреба на електронният уред против гризачи :

Включете уреда против гризачи в охраняваното помещение. Индикаторната лампичка светва и изгасва автоматично, което е индикация за работа на ултразвуковия уред за борба с гризачи. Оставете ултразвуковия уред за борба с гризачи, против гризачи да работи постоянно консумацията е минимална и практически не се отчита от електромера. Пазете електронното устройството против гризачи от вода и пряка слънчева светлина.

Внимание : За да постигнете максимален ефект от ултразвуковия уред против гризачи

- Не поставяйте прегради пред уреда против гризачи!!!

- Наличието на меки предмети в помещението (тапицирани мебели, килими, др.) намалява ефективността 30-50%. В този случай е удачно да поставите още един уред в помещението.
- Ефектът от работата на електронния ултразвуков уреда против гризачи се проявява само в помещението, в което той работи. Ако желаете да охранявате и други помещения - трябва да инсталирате по един уред против гризачи във всяко от тях.

Очакван ефект:

Първоначалният ефект от електронния ултразвуков уред против мишки и плъхове PR 220.5 се проявява след 12-14 дни, а максимален ефект се получава след още около седмица. През този период вероятно ще забележите повишена активност на гризачите. Това е нормално - под въздействие на електронния ултразвуков уред против гризачи мишките и плъховете напускат укритията си, а в последствие и помещенията охранявани от ултразвуковия уред против гризачи. Използването на допълнителни средства (капани, примамки, др.) през този период дава много висок ефект.

Ефективен за борба с гризачи мишки, плъхове, съсели без използване на препарати и отрова.

ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ:
Захранващо напрежение: 220V/50Hz.
Консумирана мощност: 7W.
Ефективна площ: 50 кв.м.

Произход : България

Гаранция:12м.

Доставка от OTROVI.COM :

Доставките се извършват с куриер  Jobs.bg - Обяви за работа от НАДЯ - 2013 ЕООД  Работа за Спиди АД - ID: 22337 - БУЛСТАТ: 131371780, свободни ...за цяла България.

Всички поръчки над 50лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак    БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА  

Всички поръчки под 50лв се изпращат с куриерска служба Спиди или Еконт по нормалната тарифа за куриерски услуги.

Доставката се извършва с куриерска фирма Еконт или Спиди обикновено в рамките на 1 работен ден. Пратката може да бъде доставена до адрес на получателя или до избран от него офис на Еконт или Спиди.Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия офис има складова наличност моля свържете се с нас на ☎ 0700 10 522 (на цената на един градски разговор) или ☎ 0899 308 921 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт.

При телефонния разговор за потвърждение, ще Ви информираме в кой ден ще бъдат окомплектовани и предадени на куриер Вашите покупки.

 

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид,че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

 

 

Връщане и замяна на стока

В срок от 30 дни след получаване на стоката клиентът има право да я върне или замени ако са спазени следните условия:

1. Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана и няма видими следи от употрeба).
2. Не са налице повреди причинени от неправилна употреба.
3. Запазена цялост на оригиналната опаковка, консумативи и аксесоари в случай, че е имало включени такива.
4. Транспортните разходи за връщане на стока са за сметка на клиента. (В случай на замяна на стока клиентът заплаща 1 куриерска такса вместо 2 такси за транспорт в двете посоки)
5. Възстановяването на сумата по върнатите стоки ще бъде направено по банков път в 14 дневен срок в банкова сметка посочена от клиента упражнил правото си на отказ.

ВАЖНО: Условията не важат за препарати, които са отворени или използвани.

Изтегили от ТУК Стандартен формуляр за упражняване правото на отказ от договора


Адрес за връщане и замяна: гр.София ж.к Люлин 3 бл 380 Вх Б Офис 2,3 

Свържи се с нас в работни дни от 【пон-пет 9-18 часа】

☎ 0700 10 522  (на цената на един градски разговр)

☎ 0899 308 921

email: info@evropest.com

Изпратете ни запитване: