Електронен уред срещу гризачи PEST X REPEL PR 220.5

Изчерпан
5 5
2 Прегледи
Оцени
Цена (с ДДС):
25,00 лв.
Ултразвуков електронен уред срещу гризачи, мишки и плъхове защита до 50 кв.м.
SKU: 117220
Тегло: 0,100 кг.
Производител: България
EAN: 3800208581052

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Pest-X-Repel

Описание и начин на употреба

Ултразвков уред против мишки и плъхове PEST X REPEL PR 220.5 

Ултразвуковият електронен уред против гризачи излъчва мощна емисия от ултразвукови вълни, които са не чуваеми за хора и едри животни, но имат силно действие върху гризачите. Тези ултразвукови вълни излъчвани от електронния уред против гризачи действат на слуховия апарат и нервната система на гризачите.

Въздействието на ултразвуковия електронен уред против гризачи нарушава жизнените функции на гризачите и предизвиква паника сред тях. Гризачите престават да се хранят и размножават, а в последствие напускат охраняваната площ от електронния ултразвуков уред против гризачи.

Формата и честотата на импулсите, които излъчва електронното устройство против гризачи се променя постоянно, което предотвратява привикването на гризачите към електронния уред против мишки и плъхове. Уредът против гризачи намалява плътността на вредните насекоми - мравки, мухи, комари, паяци.

Уред с ултразвук срещу гризачи pr 220.5

Профилактични мероприятия с ултразвуков уред против гризачи:

Това, което благоприятства появата на гризачи плъхове и мишки са откритите храни и хранителни отпадъци, както и неуплътнени и отворени врати на помещения. Прибирайте хранителните продукти и изхвърляйте отпадъците по този начин ще намалите вероятността от поява на мишки и плъхове.

Добрата битова хигиена и гризачите рядко се срещат заедно. Добре е преди използването на ултразвуковото устройство против мишки и плъхове да осигурите изходи от помещенията, в които поставяте електронният ултразвуков уред против гризачи.

Така ще ускорите ефекта на ултразвуковото електронно устройство против мишки и плъхове. След напускането на гризачите затворете всички входове и замажете дупките в стените и пода. Добрата профилактика ускорява и повишава ефекта от работата на ултразвуковия уред за борба с гризачи.

Инструкция за употреба :

Включете уреда против гризачи в охраняваното помещение. Индикаторната лампичка светва и изгасва автоматично, което е индикация за работа на ултразвуковия уред за борба с гризачи. Оставете ултразвуковия уред за борба с гризачи, против гризачи да работи постоянно консумацията е минимална и практически не се отчита от електромера. Пазете електронното устройството против гризачи от вода и пряка слънчева светлина.

Внимание : За да постигнете максимален ефект от ултразвуковия уред против гризачи не поставяйте прегради пред уреда против гризачи!!!

Наличието на меки предмети в помещението (тапицирани мебели, килими, др.) намалява ефективността 30-50%. В този случай е удачно да поставите още един уред в помещението.

Ефектът от работата на електронния ултразвуков уреда против гризачи се проявява само в помещението, в което той работи. Ако желаете да охранявате и други помещения - трябва да инсталирате по един уред против гризачи във всяко от тях.

Очакван ефект:

Първоначалният ефект от електронния ултразвуков уред против мишки и плъхове PR 220.5 се проявява след 12-14 дни, а максимален ефект се получава след още около седмица. През този период вероятно ще забележите повишена активност на гризачите.

Това е нормално - под въздействие на електронния ултразвуков уред против гризачи мишките и плъховете напускат укритията си, а в последствие и помещенията охранявани от ултразвуковия уред против гризачи. Използването на допълнителни средства (капани, примамки, др.) през този период дава много висок ефект.

 

Технически характеристики

МАРКА: Pest-X-Repel Площ на покритие: 50 кв.м Звуково налягане: Под 100 dB Категория на потребителите: Масова Целеви Вредител: Мишки, плъхове Захранване: 220V Монтаж и приложение: Стена, Вътрешен Влагозащита : Няма Материал: Пластмаса Технология: Ултразвук Цвят: Бял Гаранция: 12м. Безплатна доставка: Не Доставка до: 24 часа

Начини на доставка

 

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

 1. гризачи
  Оценка:
  100%
  получих уреда много бързо ++++

  Оценка от

  Публикувано на

 2. Уред против гризачи
  Като го получа ще дам мнение

  Оценка от

  Публикувано на

Оценете: Електронен уред срещу гризачи PEST X REPEL PR 220.5
Вашата оценка:
img
Електронен уред срещу гризачи PEST X REPEL PR 220.5