Електронен уред против къртици BROS SONIC

Изчерпан
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
21,90 лв.
Мини уред против къртици и сляпо куче за 500кв.м. - 600кв.м.
SKU: 50067
Тегло: 0,100 кг.

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Bross

Описание и начин на употреба

Електронен уред против къртици BROS SONIC

Електронният уред служи за защита от поземни гризачи къртица и сляпо куче. Устройството осигурява екологичен и хуманен начин за борба с подземните гризачи. Електронният уред представлява пластмасова конструкция във формата на колче, което се забива в земята. Ултразвуковата вибрация се разпространява по плътността на почвата, в която е поставен уреда.

Как точно действа уреда за къртици и сляпо куче:

Всеизвестен факт е, че подземните гризачи имат слабо зрение, но силно развит слухов апарат и повишена чувствителност към ултразвукови вибрации. Електронният уред за борба с подземни гризачи използва тази слабост и чувствителност, за да ги прогони от вашият имот. Той издава вибриращ звук с променящи се честоти и през различни интервали от време. Това дразни и плаши подземните гризачи и ги принуждава да напуснат охраняваната територия. Уреда срещу подземни гризачи е напълно безвреден за хора и домашни животни,устройството срещу подземни гризачи е ефикасено срещу Къртица /Talpa Europea, L./ и Сляпо куче /Spalax Leucodon/  охранява площ от около 500 кв. м .- 600 кв. м Това е кръг с приблизителен диаметър 13-14м  площа на защита зависи и от плътнстта на почвата, в която е поставян уреда, а именно колкото по плътна почва, толкова по добър ефект . Това е така защото ултразвуковите вибрации, които излъчва устройството против подземи гризачи се предават по добре в почвата.

Инструкция за употреба:

1. Развийте капачката на уреда обратно на часовниковата стрелка.
2. Извадете вътрешното тяло.
3. Поставете 2 бр. батерии /1.5V-R20/D/ по указания на етикета начин. Веднага ще чуете вибриращ звук, което е индикация за работа на уреда.
4. Върнете вътрешното тяло в корпуса.
5. Завийте капачката на уреда по посока на часовниковата стрелка.
6. Посредством твърд предмет направете цилиндричен отвор в почвата и поставете уреда в него, заравяйки го до 3/4 от дължината му.
7. За да осигурите максимален контакт, притиснете добре почвата към уреда 

Важно:
1. Не забивайте уреда с чук или друг твърд предмет.
2. Електронният уред за борба с подземни гризачи работи с един комплект батерии 4-6 месеца. След този срок проверете и ако не чувате вибриращ звук – сменете батериите.
3. Усилената активност на подземните гризачи в първите дни от работата на уреда е нормална. Къртиците се активизират, защото искат да науснат охраняваната зона.
4. Ефектът от работата на уреда се проявява след 2-3 седмици и зависи от вида на почвата и първоначалната плътност на подземните гризачи

Технически характеристики:
Захранване: 4,5V/DС (2 бр. D батерии не са включени в комплекта)
Честота : 300-400 Hz
Ефективна площ: до 500-600 кв.м

Гаранция: 12м

Производител: BROS 

 

Технически характеристики

МАРКА: Bross Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Електронен уред против къртици BROS SONIC
Вашата оценка:
img
Електронен уред против къртици BROS SONIC
Може да имате нужда и от това: