Препарат за мухи Шейла РБ 1 (80 гр)

Изчерпан
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
9,79 лв.

Препарат против мухи в апликатор за окачване готов за употреба

SKU: 89635
Тегло: 0,080 кг.

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Belgagri

Описание и начин на употреба

Препарат за мухи Шейла РБ 1 (80 гр)

Капан с инсектицидна примамка, предназначен да унищожава домашните мухи в животновъдни ферми, обори, ветеринарни обекти и други места, където мухите създават здравен проблем или безспокоят хора и животни с присъствието си. За употреба на открито и закрито.

Какво представлява:

Пластмасова конструкция, в която се поставя инсектицидната примамка. Инсектицидът е под формата на гранули и съдържа азаметифос (като активно вещество), захар и сексуален феромон. Така е по-привлекателен за мухите.

Как се използва препарата за мухи:

Сглобете капана по указания начин. Разкъсайте пликчето с примамката и го изсипете в капана. Напръскайте леко с вода примамката. Закачва се да виси или се поставя на первази в зоните нападнати от мухи, но на недостъпни за деца и животни места. Когато се напълни, да се изхвърлят умрелите мухи и примамката да се напръска отново с вода. Периодично овлажнявайте примамката, за да е свежа. Привлича, убива и събира умрелите мухи. Покрива площ от 40 м² (на открито и закрито). Запазва действие до 3 месеца.

Съдържание: 1 капан + 80 г примамка.

Наименование на активното вещество: Азаметифос - 1.05 г/ 100 г

Производител: Belgagri SA, Belgium

Технически характеристики

МАРКА: Belgagri Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Препарат за мухи Шейла РБ 1 (80 гр)
Вашата оценка:
img
Препарат за мухи Шейла РБ 1 (80 гр)
Може да имате нужда и от това: