Препарат за мухи Мусцид 83 СГ 900гр.

Изчерпан
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
115,00 лв.
Мустицид 83 СГ - професионален препарат за унищожаване на мухи
SKU: 500744
Тегло: 1,000 кг.
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Kwizda

Описание и начин на употреба

Препарат за борба с мухи Мусцид 83 СГ 900гр.

Мусцид 83СГ гранулиран  препарат срещу мухи. От него се приготвят водни работни разтвори. Обработва се около прозорците или вратите на помещенията, стените, където мухите кацат. Мусцид препарат срещу мухи. има тройно привличащо действие – съдържа два хранителни атрактанта и сексуален феромон (мускалур). Съдържа ново поколение активно вещество (ацетамиприд) от групата на нео-никотиноидите. Има стомашно и контактно действие, като мухите спират да се хранят и умират веднага. препарата срещу мухи няма мирис, не оставя следи и лесно се прилага. Има дълго остатъчно действие – минимум 30 дни. В комбинация с ларвицид (Димилин 2 ГР или Димилин 15 СК) решава проблема с мухите дори и в трудни обекти като животновъдни ферми.

Начин на употреба:

Препаратът против мухи е гранулат. От него се приготвят водни работни разтвори. Обработва се около прозорците или вратите на помещенията, стените, където мухите кацат или преминават. Във ферми, обработката може да се направи в присъствието на животните, но те не трябва да имат достъп до третираните повърхности (над тяхната височина). Повърхносите се обработват чрез намазване или опръскване:

Борба с мухи чрез намазване (с четка): смесват се 300 г препарат с 200 мл вода. През разстояние от 20 см се правят около 25-35 точкови намазвания за 100 м² в зависимост от вида на третираната повърхност и конфигурацията на помещението. -

Борба с мухи в помещения чрез опръскване (ръчна или гръбна пръскачка): разтворят се 300 г от препарата в 2.5 л вода за 100 м² обработена площ. Полученият разтвор се разбърква или разклаща енергично.Пръска се на ивици и точки по стени и места, на които има наличие на мухи.

Разходна норма:

Чрез намазване: 300 г препарат с 200 мл вода за 100 м2
Чрез опръскване: 300 г препарат с 2.5 л вода за 100 м2 площ

Вид на препарата.
Примамка, водоразтворими гранули.
Активно вещество: 83 г/кг ацетамиприд , 0.5 г/кг мускалур

Количество:900 гр


Производител: KWIZDA France

 

Технически характеристики

Документи:

Етикет

MSDS

Разрешаване на МЗ

МАРКА: Kwizda Безплатна доставка: Да Доставка до: 24 часа

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Препарат за мухи Мусцид 83 СГ 900гр.
Вашата оценка:
img
Препарат за мухи Мусцид 83 СГ 900гр.
Може да имате нужда и от това: