img

Препарат за борба с мухи в животновъдни ферми Шейла РБ 1

В наличност
Цена (с ДДС):
89,89 лв.
Добави

Ефективен препарат за унищожава домашните мухи в животновъдни ферми, обори, ветеринарни обекти 2кг.

SKU: 40107
Тегло: 2,000 кг.
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Belgagri

Описание и начин на употреба

Препарат за борба с мухи в животновъдни ферми Шейла РБ 1

Област на приложение: Готов за употреба препарат, предназначен да унищожава домашните мухи в животновъдни ферми, обори, ветеринарни обекти. Продуктът съдържа освен азаметифос (като активно вещество), захар и полов феромон на домашната муха (цис- 9-зет трикозен). Препарата така е по-привлекателен за мухите.

Вид на биоцидния препарат против мухи: гранули.

Начин на употреба: Препарата за мухи прилага се на местата, където мухите се срещат най-често. Възможно най-близо до животните, но на недостъпни за тях места. Гранулите се насипват в специални апликатори за примамки за мухи. Ако такива не са налични, посипват се на тънки линии върху хоризонтални повърхности (например върху ниски стени, по первази на прозорци и др.) или в подходящи съдчета (например чашки, чинийки и др.), на места, където няма риск от разпиляването им. Или върху картонени подложки, като след това леко се намокрят, за да залепнат гранулите. Изчаква се подложките да изсъхнат за няколко минути и се окачват навсякъде в сградата, където не е възможно биоцидът да се приложи по друг начин. Ако примамката е замърсена или покрита с мъртви мухи, трябва да се замени. Не е ефективна срещу конски мухи.

Интервали от време, които трябва да се спазват: При необходимост, обработката може да се повтори след 12 седмици

Разходна норма: 200 г/ 100 м², приложени на няколко различни места.

Внимание! Използвайте биоцидните препарати безопасно!
Преди употреба внимателно прочетете етикета и информацията за препарата!

Производител: Belgagri SA, Belgium

Технически характеристики

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Препарат за борба с мухи в животновъдни ферми Шейла РБ 1
Вашата оценка:
Може да имате нужда и от това: