Препарат за борба с мухи в животновъдни ферми Шейла РБ 1

Изчерпан
1 Преглед
Оцени
Цена (с ДДС):
89,89 лв.

Ефективен препарат за унищожава домашните мухи в животновъдни ферми, обори, ветеринарни обекти 2кг.

SKU: 40107
Тегло: 2,000 кг.
Производител: Belgagri
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Belgagri

Описание и начин на употреба

Описание на препарат за борба с мухи Шейла РБ 1

Мухите са сред най-големите натрапници в животновъдните ферми, които не само са досадни, но и са преносители на зарази по хората и животните. Поради голямата им популация, те са трудни за улавяне и това е недостатъчен начин за премахването им.

Шейла РБ 1 e инсектициден препарат, който е под формата на гранули. Той е готов за употреба и предназначението му е да унищожава домашни такива. Подходящ за използване в закрити и открити помещения – обори, ветеринарни клиники и кабинети, животновъдни ферми.

Активното вещество, което се използва за унищожаването на летящите насекоми, е азаметифос, който се явява ефикасен инсектицид. Препаратът Шейла РБ 1 е привлекателен за мухите във фермите, които кацат по животните. Това привличане се дължи на наличието на полов феромон на домашната муха, наричан още цис-9-зет и захар. Теглото на опаковката е 2 кг, което е достатъчно количество за борба с насекомите във фермите.

Гранула срещу мухи>>Шейла РБ 1>>топ цена

Област на приложение:

Готов за употреба препарат, предназначен да унищожава домашните мухи в животновъдни ферми, обори, ветеринарни обекти. Продуктът съдържа освен азаметифос (като активно вещество), захар и полов феромон на домашната муха (цис- 9-зет трикозен). Препарата така е по-привлекателен за мухите.

Вид на биоцидния препарат против мухи: гранули.

Начин на употреба

Препаратът против тези натрапници в животновъдни ферми Шейла РБ 1 е подходящо да се позиционира близо до животните, но да бъде недостъпен за тях, защото летящите насекоми са най-активни около тях.

Гранулите се изсипват в предназначение за целта апликатори и служат като примамка, но при липса на такива, могат да бъдат използвани съдове като чинии или чаши. Важно условие е съдът, в който ще се изсипе необходимото количество, да не се разпилява лесно.

Могат да се използват и хартиени подложки, които са навлажнени, за да може препаратът да залепне успешно. Особено при открити помещения, позиционирането на гранулите е важно, защото при евентуален силен вятър могат да се разпилеят и ефективноста да намалее. В случай, че в примамката има наличие на мъртви мухи, трябва да се замени отново с Шейла РБ 1 гранули.

Важно: Препаратът не е ефективен срещу конски мухи и при наличието на такива в обитанията на вас и животните ви, потърсете други средства за борба срещу насекомите.

На 100 м² са достатъчни 200 грама от Шейла РБ 1, като те трябва да бъдат разделени на няколко равни части в различни примамки. След еднократно третиране, можете да предприемете повторна превенция след около три  месеца от първото му използване.

Важно е да използвате инсектицида безопасно и преди употреба да прочетете инструкциите от производителя. Не превишавайте препоръчителната доза, интензитета на прилагане и дръжте далеч от животни, защото съдържанието на отровни компоненти може да повлияе негативно върху здравето им.

Интервали от време, които трябва да се спазват: При необходимост, обработката може да се повтори след 12 седмици

Разходна норма: 200 г/ 100 м², приложени на няколко различни места.

Внимание! Използвайте биоцидните препарати безопасно!
Преди употреба внимателно прочетете етикета и информацията за препарата!

Производител: Belgagri SA, Belgium

Технически характеристики

Документи:

Разрешение на МЗ

Пълен текст на етикета 

Информационен лист за безопасност 

МАРКА: Belgagri Категория на потребителите: Професионална Целеви Вредител: Мухи Количество: 2 кг Монтаж и приложение: Външен, Вътрешен Влагозащита : Не Безплатна доставка: Да

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

  1. Станчев
    Еконт Славянска Костинброд
    0888205487

    Оценка от

    Публикувано на

Оценете: Препарат за борба с мухи в животновъдни ферми Шейла РБ 1
Вашата оценка:
img
Препарат за борба с мухи в животновъдни ферми Шейла РБ 1