КУИК БАЙТ BAYER - Препарат за мухи 250гр.

Изчерпан
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
99,10 лв.
КУИК БАЙТ BAYER-Препарат за унищожаване на мухи 250гр.
SKU: 500745
Тегло: 0,300 кг.
Производител: BAYER-Германия
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Bayer

Описание и начин на употреба

КУИК БАЙТ BAYER - Препарат за мухи 250гр.

Отлично действие върху мухи, устойчиви на пиретроиди и органофосфорни препарати
Бърз начален ефект на унищожаване и остатъчна ефективност до 6-8 седмици.
Един единствен ефективен продукт с няколко приложения. QuickBayt® spray е подходящ за употреба в широк кръг обекти (например животновъдни ферми, сметища, пазари) и е ефективен срещу мухи с устен апарат – хобот от лижещ тип (например Musca domestica, Fannia canicularis, Calliphora spp., Lucila spp., Drosophila spp.)
По-малко притеснения поради по-малко третирания. QuickBayt® spray има дълготраен ефект и само 2-3 третирания са достатъчни за покриване на целия сезон.
QuickBayt® spray е със силно привлекателна формула и не е необходимо да се покрива изцяло и напълно площта за предпазване, което води до спестяване на продукта и по-малко работа.
Може да бъде използван алтернативно като се прилага чрез намазване.
С подобрена безопасност – съдържа Bitrex за предпазване от случайно поглъщане от хора.

УПОТРЕБА
1. Приготвяне на разтвора за пръскане
• Разтворете 250 г QuickBayt® spray в 2 л вода за 100 м2 пространство на пода на помещението. Това ще позволи да се напръска 30 до 60% от площта на стените.
• Напръскайте повърхността в местата, където се събират мухи. Напръсканите ленти /зони/ лентовидни зони/ не трябва да надвишават 10х30 cм. QuickBayt spray може да се прилага в присъствие на животни, но в места, недостъпни за тях. Приложете отново в случай, че нападението на мухите надминава приемливия праг, обикновено на всеки 4 – 6 седмици.

2. Приготвяне за прилагане чрез намазване
• Смесете 250 г QuickBayt® spray с 200 мл вода
• Разбъркайте добре до пълно хомогенизиране
• Използвайте четка за боядисване за нанасяне на сместа на тънки слоеве по-подходящи повърхности, особено там, където се събират мухи

Производител : BAYER

Технически характеристики

Документи:

Санитарно разрешително

MSDS

МАРКА: Bayer Площ на покритие: 100 кв.м Интервал на работа: : Да се повтори при нужда АДВ:: Имидаклоприд (10%) неоникотиноиден инсектицид феромон — Мускалур Bitrex за предпазване от случайно поглъщане от хора Вкусов агент (LEJ 179) Начин на прилагане: Пръскане с ръчна пръскачка.Мазане с четка Антидот: Симптоматично Вид на препарата: Гранула Доза на приложение: 250 г QuickBayt® spray в 2 л вода за 100 м2 Предупреждение за опасности: Да се пази от деца! Категория на потребителите: Професионална Целеви Вредител: Мухи, домашни мухи Количество: 250 гр Достъп до третираните зони:: 1 час Монтаж и приложение: Външен, Вътрешен Технология: Бързодействащ унищожаващ спрей Безплатна доставка: Да

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: КУИК БАЙТ BAYER - Препарат за мухи 250гр.
Вашата оценка:
img
КУИК БАЙТ BAYER - Препарат за мухи 250гр.
Може да имате нужда и от това: