Телефон 0879 400 500

препарат против хлебарки, мравки, мухи и комари

Препарат против хлебарки, мравки, мухи и комари INSEKTILL 500мл

Цена (с ДДС):
10,90 лв.
В наличност
Брой:
Готов за употреба спрей против летящи и пълзящи насекоми
Характеристики

Артикулен номер: 200300

Тегло: 0.5000

Производител: IRCA Service Италия

Сподели

Препарат  за борба срещу хлебарки, мравки, мухи и комари INSEKTILL 500мл готов за употреба.

Супер ефикасен препарат против летящи и пълзящи насекоми (хлебарки, мравки, мухи, комари) напълно готов за употреба с професионален ефект. Препарат INSEKTILL представлява течен инсектицид на базата на циперметрин. Действието на препарата се усилва от наличието на синергиста пиперонил бутоксид. Активното вещество е „опаковано“ в полиетиленови микрокапсули, които го изпускат контролирано и осигуряват дълго последействие. Микрокапсулите създават „минно поле“ за насекомите и полепват по телата им, когато преминават през третирания с препарат участък. Те ги пренасят в убежищата си и заразяват дори и укрилите се насекоми. Резултатът е сигурно действие дори и за резистентните хлебарки, и дълъг остатъчен ефект.

Област на приложение на  препарата за изтребване на хлебарки, мравки, мухи и комари  INSEKTILL:

Препарат за унищожаване на хлебарки, мравки  и летящи насекоми мухи, комари в домакинството и в обекти с обществено предназначение, промишлени сгради, промишлени зони, конюшни, ферми.

Начин на употреба на  препарата за изтребване на хлебарки, мравки, мухи и комари INSEKTILL:

Препарат против насекоми INSEKTILL е биоцид, който е  готов за употреба. Разбъркайте добре преди употреба. Преди обработка помещенията да се освободят от хора, животни, домашни любимци, храни, напитки и др. Да се отстранят или покрият аквариумни, терариуми и клетки за животни. Да се изключи въздушния филтър на аквариума. Пръска се върху повърхностите, по които насекомите кацат, преминават или на местата където се укриват. Продуктът не оцветява стените и може да се нанася върху порьозни или прясно боядисани повърхности. След като изсъхне продуктът може да остави белезникави петна, които представляват микрокапсули с активните вещества. Не ги почиствайте, а оставете продъктът да действа. Да не се нанася върху повърхности достъпни за деца и животни.

Предупреждения за безопасната употреба на препарата за изтребване на хлебарки, мравки, мухи и комари  INSEKTILL:

Не замърсявайте храни, напитки, прибори и оборудване. Да не се пръска в околния въздух. Ако продуктът се използва на място, където прекарвате дълго време или в спалнята, проветрете стаята достатъчно добре, преди да останете там отново. След прилагане, или в случай на замърсяване, кожата да се измие обилно със сапун и вода. Продуктът не трябва да се използва върху животни, тъй като не е за ветеринарна употреба. Инсектицида трябва да бъде използван върху повърхности, които не могат да бъдат достигнати от животни. Третирането трябва да се извършва в предварително освободени от животни, почистени помещения. Повторното въвеждане на добитъка е възможно само след изсушаване на третираните повърхности и адекватна вентилация. Да не се използва в селското стопанство. Винаги проверявайте ппрепарата за борба срещу хлебарки върху незабележим участък от повърхността, особено ако е боядисана (напр. врати и прозорци).

ИЗБЯГВАЙТЕ ПРИЛОЖЕНИЕТО ВЪРХУ АЛУМИНИЕВИ ПОВЪРХНОСТИ И/ИЛИ ПО ПОВЪРХНОСТИ ПОД ПРЯКОТО ДЕЙСТВИЕ НА СЛЪНЦЕТО. Интервал между отделните третирания: Третирането може да бъде повторено при необходимост. Препарата за борба срещу хлебарки има остатъчно действие до 21 дни. Достъп на хора и животни до третираните зони: След изсъхване на повърхностите и добро проветряване в продължение на не по-малко от 1 час.

Целеви вредители: препарат против хлебарки, мравки, мухи и комари.

Разходна норма: до омокряне на повърхностите (30 g/m2 )

Остатъчна ефективност на продукта: 21 дни

Активни вещества:

Циперметрин cis/trans +/- 40/60 – 1 g/100 g

Пиперонил бутоксид – 1 g/100 g

Производител: I.R.C.A. Service S.p.A. Италия

Доставка от OTROVI.COM :

Доставките се извършват с куриер  Jobs.bg - Обяви за работа от НАДЯ - 2013 ЕООД  Работа за Спиди АД - ID: 22337 - БУЛСТАТ: 131371780, свободни ...за цяла България.

Всички поръчки над 50лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак    БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА  

Всички поръчки под 50лв се изпращат с куриерска служба Спиди или Еконт по нормалната тарифа за куриерски услуги.

Доставката се извършва с куриерска фирма Еконт или Спиди обикновено в рамките на 1 работен ден. Пратката може да бъде доставена до адрес на получателя или до избран от него офис на Еконт или Спиди.Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия офис има складова наличност моля свържете се с нас на ☎ 0700 10 522 (на цената на един градски разговор) или ☎ 0899 308 921 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт.

При телефонния разговор за потвърждение, ще Ви информираме в кой ден ще бъдат окомплектовани и предадени на куриер Вашите покупки.

 

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид,че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

 

 

Връщане и замяна на стока

В срок от 30 дни след получаване на стоката клиентът има право да я върне или замени ако са спазени следните условия:

1. Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана и няма видими следи от употрeба).
2. Не са налице повреди причинени от неправилна употреба.
3. Запазена цялост на оригиналната опаковка, консумативи и аксесоари в случай, че е имало включени такива.
4. Транспортните разходи за връщане на стока са за сметка на клиента. (В случай на замяна на стока клиентът заплаща 1 куриерска такса вместо 2 такси за транспорт в двете посоки)
5. Възстановяването на сумата по върнатите стоки ще бъде направено по банков път в 14 дневен срок в банкова сметка посочена от клиента упражнил правото си на отказ.

ВАЖНО: Условията не важат за препарати, които са отворени или използвани.

Изтегили от ТУК Стандартен формуляр за упражняване правото на отказ от договора


Адрес за връщане и замяна: гр.София ж.к Люлин 3 бл 380 Вх Б Офис 2,3 

Свържи се с нас в работни дни от 【пон-пет 9-18 часа】

☎ 0700 10 522  (на цената на един градски разговр)

☎ 0899 308 921

email: info@evropest.com

Изпратете ни запитване: