Препарат против хлебарки, мравки, мухи и комари INSEKTILL 500мл

Изчерпан
4 Прегледи
Оцени
Цена (с ДДС):
12,50 лв.
Готов за употреба спрей против летящи и пълзящи насекоми
SKU: 200300
Тегло: 0,500 кг.
Производител: IRCA Service Италия
EAN: 8007893200113

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: IRCA Service

Описание и начин на употреба

Препарат  за борба срещу хлебарки, мравки, мухи и комари INSEKTILL 500мл готов за употреба.

Уважаеми клиенти, този продукт е спрян от производство, моля последвайте линка за видите заместителя на този продукт Виж продукта

Супер ефикасен препарат против летящи и пълзящи насекоми (хлебарки, мравки, мухи, комари) напълно готов за употреба с професионален ефект. Препарат INSEKTILL представлява течен инсектицид на базата на циперметрин.

Действието на препарата се усилва от наличието на синергиста пиперонил бутоксид. Активното вещество е „опаковано“ в полиетиленови микрокапсули, които го изпускат контролирано и осигуряват дълго последействие.

Микрокапсулите създават „минно поле“ за насекомите и полепват по телата им, когато преминават през третирания с препарат участък. Те ги пренасят в убежищата си и заразяват дори и укрилите се насекоми. Резултатът е сигурно действие дори и за резистентните хлебарки, и дълъг остатъчен ефект.

Препарат за защита от насекоми готов за употреба Инсектил на ТОП ЦЕНА

Област на приложение на  препарата за изтребване на хлебарки, мравки, мухи и комари  INSEKTILL:

Препарат за унищожаване на хлебарки, мравки  и летящи насекоми мухи, комари в домакинството и в обекти с обществено предназначение, промишлени сгради, промишлени зони, конюшни, ферми.

Начин на употреба:

Препарат против насекоми INSEKTILL е биоцид, който е  готов за употреба. Разбъркайте добре преди употреба. Преди обработка помещенията да се освободят от хора, животни, домашни любимци, храни, напитки и др. Да се отстранят или покрият аквариумни, терариуми и клетки за животни.

Да се изключи въздушния филтър на аквариума. Пръска се върху повърхностите, по които насекомите кацат, преминават или на местата където се укриват. Продуктът не оцветява стените и може да се нанася върху порьозни или прясно боядисани повърхности.

След като изсъхне продуктът може да остави белезникави петна, които представляват микрокапсули с активните вещества. Не ги почиствайте, а оставете продъктът да действа. Да не се нанася върху повърхности достъпни за деца и животни.

Лични предпазни средства:

При използването на инсектициди е препоръчително да изпозвате лични защититни средства. Може да разгледате нашият комплект с лични защитни средства, който включва защитни очила, защитна маска и защитни ръкавици или да видите нашата категория 3М защитни маски и филтри.

Предупреждения за безопасната употреба:

Не замърсявайте храни, напитки, прибори и оборудване. Да не се пръска в околния въздух. Ако продуктът се използва на място, където прекарвате дълго време или в спалнята, проветрете стаята достатъчно добре, преди да останете там отново. След прилагане, или в случай на замърсяване, кожата да се измие обилно със сапун и вода.

Продуктът не трябва да се използва върху животни, тъй като не е за ветеринарна употреба. Инсектицида трябва да бъде използван върху повърхности, които не могат да бъдат достигнати от животни. Третирането трябва да се извършва в предварително освободени от животни, почистени помещения.

Повторното въвеждане на добитъка е възможно само след изсушаване на третираните повърхности и адекватна вентилация. Да не се използва в селското стопанство. Винаги проверявайте ппрепарата за борба срещу хлебарки върху незабележим участък от повърхността, особено ако е боядисана (напр. врати и прозорци).

ИЗБЯГВАЙТЕ ПРИЛОЖЕНИЕТО ВЪРХУ АЛУМИНИЕВИ ПОВЪРХНОСТИ И/ИЛИ ПО ПОВЪРХНОСТИ ПОД ПРЯКОТО ДЕЙСТВИЕ НА СЛЪНЦЕТО. Интервал между отделните третирания: Третирането може да бъде повторено при необходимост. Препарата за борба срещу хлебарки има остатъчно действие до 21 дни. Достъп на хора и животни до третираните зони: След изсъхване на повърхностите и добро проветряване в продължение на не по-малко от 1 час.

Разходна норма:

до омокряне на повърхностите (30 g/m2 )

Остатъчна ефективност на продукта:

21 дни

Технически характеристики

МАРКА: IRCA Service АДВ:: Циперметрин cis/trans +/- 40/60 – 1 g/100 g ; Пиперонил бутоксид – 1 g/100 g Антидот: Симптоматично Количество:: 500 мл Вид на препарата: Течност Доза на приложение: до омокряне на повърхностите (30 g/m2 ) Категория на потребителите: Масова и професионална Целеви Вредител: хлебарки, мравки, мухи и комари Технология: Бързодействащ унищожаващ спрей Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

 1. Preparat
  Super

  Оценка от

  Публикувано на

 2. Alidobro
  Dobro
  Mnogo
  Dobro
  Lekarstvo
  Hlebarki
  Parazit

  Оценка от

  Публикувано на

 3. Mihailova
  Niyama

  Оценка от

  Публикувано на

 4. Препарат

  Оценка от

  Публикувано на

Оценете: Препарат против хлебарки, мравки, мухи и комари INSEKTILL 500мл
Вашата оценка:
img
Препарат против хлебарки, мравки, мухи и комари INSEKTILL 500мл
Може да имате нужда и от това: