Капани за молци по храните Mondo Verde

Изчерпан
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
8,50 лв.
Безотровни феромонови капани за молци по Храните 2бр
SKU: 8965754
Тегло: 0,100 кг.

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: MondoVerde

Описание и начин на употреба

Капани за молци по храните Trama trap  Mondo Verde

Безотровни лепливи капани за молци с феромонова примамка, капаните улавят наличните молци върху леплива плоскост напоена със специален феромон. Една кутия съдържа два броя феромонови капани за молци по храните.

Употреба на капаните:

Капаните за молци Trama trap се разполагат в близост до източника на молци в помещението например в шкафове в които има наличие на брашно, хляб, тестени изделия, зърнени култури, боб, ориз и др. Молците се хранят и размножават именно там където е храната им  заради това капаните се поставят  в близост до тях. Капаните не цапат, не миришат и не съдържат химикали или биоциди. Наличните молци се залепват върху капана и по този начин може да се ориентирате къде точно се се намира тяхното гнездо.

ВАЖНО: Ако капаните за молци отчетат голямо наличие на молци които са се залепили върху лепилото на капана трябва да потърсите източника на молци във вашият дом обикновено това са пакети със тестени или зърнени култури. След намирането на заразеният или заразените храни със молци ги изхвърлете. Важно е да знаете че молците могат да нападнат и заразят всички тестени, зърнени храни в едно жилище.

Производител: Мondo verde-Italy

Технически характеристики

МАРКА: MondoVerde Безплатна доставка: Не Мерни единици: кг.

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Капани за молци по храните Mondo Verde
Вашата оценка:
img
Капани за молци по храните Mondo Verde
Може да имате нужда и от това: