Ултразвуков уред против птици със соларен панел GARDIGO SOLAR BIRD REPELLER 360

Изчерпан
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
71,90 лв.
Соларен ултразвуков уред за 100кв.м против птици, лястовици, гълъби, врабчета, косери
SKU: 70600
Тегло: 0,100 кг.
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Gardigo Германия

Описание и начин на употреба

Ултразвуков уред против птици със соларен панел GARDIGO SOLAR BIRD REPELLER 360 ° 

Електронният ултразвуков уред против птици излъчва ултразвукови акустични сигнали, които прогонват различни видове птици от балкони, веранди, тераси, фасади на къщи, овощни дръвчета, градини и места, където присъствието на птиците е нежелано. Птицегона е изключително компактен и удобен за монтаж, тъй като се захранва от соларен панел и акумулиращи батерии, има 360 ° излъчване на ултразвуковите сигнали. Уреда защитава зоните, в които е поставен 24 часа в денонощието, като през тъмната част на деня излъчва и мощна флаш лапа светкавица комбинирано с ултразвук.

Уреда против птици се използва за: лястовици, гълъби, врабчета, дроздове, косери, чайки и гларуси.

GARDIGO SOLAR BIRD REPELLER 360 ° използва три мощни пиезо говорителя, които излъчват променливи ултразвукови честоти в 360 ° около уреда и охранява площ от 150кв.м. Уреда разполага с два светодиода, които светят като флаш лампа светкавица през нощта, това засилва защитата от птици. Устройството се захранва от акумулаторни батерии, които се зареждат от вградена соларна клетка или по желание от 5V USB зарядно устройство.

Важни бележки за работата и употребата:

За максимална ефективност,  уреда трябва да бъде поставен в зоните подлежащи на защита преди зимно пролетният сезон, когато птиците не са направили гнезда.Това важи особено много, когато ще го използвате за защита от лястовици, за всички останали малки птици може да разположите уреда от м.Март до м.Юли. Уреда против птици не наранява птиците, а само ги кара да се чувстват дискомфортно, като те търсят места, на които няма ултразвукови сигнали и не са обезпокоявани. Ефекта на уреда може да се прояви за един ден, но може да отнеме и седмица. Максималното му действие  зависи от вида на птиците и от местните условия и среда.

Монтаж и позициониране на птицегона:

Уреда се монтира и инсталира бързо и лесно, просто се окачва на висящата кука, която е част от устройството. Уреда може да се постави на фасади на къщи, овощни дръвчета, балкони, градини, тераси. Уреда е за външна употреба и може да бъде мокрен от дъжд. Уреда може да бъде поставен върху метални повърхности, чрез вграденият магнит на гърба му.

Употреба на уреда:

По принцип не е необходимо да зареждате батериите външно- чрез адаптер. Батериите са достатъчно заредени през лятото от слънчевата клетка. Ако устройството се използва през февруари, като превантивна мярка против лястовици, се препоръчва да го зареждате с 5 V USB зарядно -веднъж седмично, поради кратките дни и намалената слънчева светлина. Ако устройството е инсталирано в сенчеста зона, например в автомобил, то може да се захранва непрекъснато с помощта на 5 V USB зарядно устройство (не е включено в комплекта).

Настройки на уреда за птици:

Контролните бутони са разположени на гърба на уреда, за да активирате апарата трябва да преместите превключвателният бутон в позиция ОN. Веднага след това ще се активира ултразвуковият сигнал на уреда. Ако желаете да активирате светкавицата която се пуска автоматично, когато се стъмни трябва да натиснете бутона Auto Night, тогава светодиодите светват за кратко и уреда ще мига на всеки 30 сек. Ако не желаете да включвате светкавицата я деактивирайте, чрез бутона Auto Night /OFF/ 

Технически характеристики:

Захранване:Батерия захранва: 2 x AA Mignon 850 mAh акумулаторни батерии (включени)
Зареждане: Използване на USB кабел (време за зареждане около 12 часа, не е включен) или чрез слънчеви клетки
Ефективен диапазон: около 7 м
Честота: 24 - 65 kHz +/- 10%, макс. 75 dB
Светодиод за захранване: светва светкавица
Влагозащита: IP43
Високоговорители: 3 пиезо високоговорителя
Монтаж: Интегриран магнитен държач и окачена кука на гърба
Контролни бутони: 2 позиции на превключвателя Вкл. / Изкл. Непрекъсната работа и ВКЛ. / ИЗКЛ. Намален звук + светлинна светкавица (автоматично управление чрез фото сензор на тъмно)
Размер: 12,5 см х 11 см х 6 см

Гаранция:24 м

Производител: GARDIGO Германия

 

 

Технически характеристики

Документи:

Инструкция за употреба

МАРКА: Gardigo Германия Безплатна доставка: Да Мерни единици: кг.

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Ултразвуков уред против птици със соларен панел GARDIGO SOLAR BIRD REPELLER 360
Вашата оценка:
img
Ултразвуков уред против птици със соларен панел GARDIGO SOLAR BIRD REPELLER 360
Може да имате нужда и от това: