img

Ратимор Спокойствие над и под земята 300гр

В наличност
Цена (с ДДС):
-17%
Промо цена 9,90 лв. Редовна цена 11,99 лв.
Добави
Комбинирана отрова за мишки и плъхове 300гр
SKU: 8965766
Тегло: 0,330 кг.
Производител: UNICHEM Словения

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: RATIMOR

Описание и начин на употреба

Ратимор парафинов блок и паста против гризачи  300гр

Ратимор е комбинация от два вида отрова за гризачи мишки, плъхове, подземни гризачи. Ратимор  е готова за употреба примамка под формата на парафиново блокче и мека паста. Унищожава вредни гризачи в жилищни сгради, стопански обекти, обекти за търговия с храни. Изключително подходяща за залагане на места с висока влажност или канална дератизация.

Време за въздействие на препарата срещу гризачи:

Едно ядене убива гризачи ( мишки, плъхове). Смъртта му настъпва 3-5 дни след това. Повторете третирането след 7-14 дни, като сменяте местата на заложените примамки.

Начин на употреба на отровата за мишки и плъхове :

Ратимор е готов за употреба и е комбинация от паста и парафиново блокче, като може да изберете коя от двете формулации да приложите на различни места, като парафиновото блокче се препоръчва за употреба на влажни места. Меката паста е под формата на саше тип пликче от чай при залагането филтърната хартия не се разкъсва . Препарата против гризачи  се поставя директно в зоните, в които сте забелязвали наличие на гризачи или следи от тях. Преди да разположите отровата инспектирайте заселеното с гризачи място и вижте, кои места са най -подходящи да залагането на родентицида, ако намерите активни дупки на мишки или плъхове задължително заредете отрова в близост до тях. Обърнете специално внимание на цепнатини, дупки, тъмни зони, шахти, тръби на канализация, подпряни предмети на стената, струпвания на предмети или багаж. Залагайте препарата в дератизационни тунели с ключ, за да избегнете достъпа на не целеви обекти до отровата за мишки и плъхове. 

При борба с плъхове: 30гр от препарата на отровна точка през 5-10м.

При борба с мишки: 10-15гр от препарата на отровна точка през 2-4 м.

Проверявайте и примамките и ако установите липса на препарат добавете нов. Извършвайте проверките в рамките на един месец, добавяното количество зависи от числеността на мишки и плъхове във всеки един обект индивидуално.

Целеви вредител: Мишки и плъхове

Разфасовка:300гр.

Защита на домашни любимци: Съдържа Битрекс-горчив агент, който предизвиква повръщане при поглъщане от нецелеви обекти.

Внимание!:

Продукт за професионална употреба. Използвайте биоцидите със специални предпазни мерки. Преди употреба прочетете етикета и листовката, за да намалите рисковете за хората и околната среда. Опаковъчните отпадъци трябва да се изхвърлят в съответствие с местните, регионални, национални или международни разпоредби. Забранява се използването на празни опаковки за други цели (включително като вторични суровини).

Производител:Unichem 

 

Технически характеристики

Тегло: 0.330000 МАРКА: RATIMOR Антидот: Витамин К1 (прилага се под наблюдението на лекар) Вид на препарата: Паста Доза на приложение: При борба с плъхове: 30гр от препарата на отровна точка през 5-10м. При борба с мишки: 10-15гр от препарата на отровна точка през 2-4 м. Предупреждение за опасности: Прочети етикета преди употреба Целеви Вредител: Мишки, плъхове, подемни вредители Количество: 300 гр Монтаж и приложение: Външен Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Ратимор Спокойствие над и под земята 300гр
Може да имате нужда и от това: