Ратимор Спокойствие над и под земята 300гр

В наличност
5 5
1 Преглед
Оцени
Цена (с ДДС):
-17%
Промо цена 9,90 лв. Редовна цена 11,99 лв.
Комбинирана отрова за мишки и плъхове 300гр
SKU: 8965766
Тегло: 0,330 кг.
Производител: UNICHEM Словения
EAN: 3800251840632

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Ratimor

Описание и начин на употреба

Ратимор парафинов блок и паста против гризачи 300гр

Ратимор Спокойствие е продукт, чиято цел е да премахне гризачите от вашия дом и градина – мишки, плъхове, подземни гризачи като къртица и сляпо куче. Класифицира се като родентицид, а неговата висока ефективност се дължи на комбинирането на два вида препарати – атрактант, който примамва неприятелите под формата на парафиново блокче и паста.

Основно предимство на този комбиниран продукт против гризачи под и над земя, е широкото приложение, което притежава. Може да го прилагате както в жилища и жилищни сгради, така и в стопански предприятия и търговски обекти, складове и помещения, в които има храни, канализация, изровени дупки в пръстта и канали.

Ратимор Спокойствие е подходящ за приложение в места, на които се наблюдава висока влажност и канална дератизация. Ако предпочитате да прилагате двата вида биоциден препарат може да ги закупите поотделно Ратимор спокойствие паста и Ратимор спокойствие парафинов блок.

Ратимор спокойствие над и под земята на ТОП ЦЕНА

Колко бързо действа Ратимор Спокойствие 300 г срещу гризачите?

Отровата е достатъчно силна, че да убие мишка или плъх след еднократно ядене. При подземните гризачи може да се наложи и повторно третиране. Смъртта при вредителите настъпва от 3 до 5 дни след консумацията.

За допълнителна ефективност може да използвате Ратимор Спокойствие отново след 7-14 дни, но примамките е подходящо да бъдат разположени на други места.

Начин на употреба на отровата за мишки и плъхове

Предимство на биоцидния продукт Спокойствие е че представлява готов за използване продукт, който е комбинация от два вида отрови. Подходящо е да използвате парафиновите блокчета за влажни места като канали, тръби на канализация, шахти, дупки в земята, защото формулата им е издръжлива на влага.

Втората част от опаковката от 300 г представлява мека паста, която е под формата на саше. В последствие филтърната хартия се разкъсва и активното вещества действа унищожително при консумиране от неприятелите.

Пастата може да поставите на места във вътрешните помещения, където сте забелязали пребиваване на вредителите от този вид, както и следи от изпражнения, крачета, скъсани и наранени повърхности.

Подходящо е примамките да се заложат зад подпрени на стената големи предмети, под дивани и легла, при струпване на багаж и пликове. Най-ефективно би било да атакувате активни дупки.

При борба с плъхове:

30гр от препарата на отровна точка през 5-10м една от друга

 

При борба с мишки:

10-15гр от препарата  на отровна точка през 2-4 м.

 

Ако забележите липса на биоцида в примамките, добавете нов. Това най-вероятно се дължи на вредителите, които вече са консумирали от отровата. За да прецените колко отровни точки трябва да поставите и какъв грамаж, трябва да прецените колко е голяма популацията в обекта.

Ако популацията е голяма борбата трябва да бъде по-продължителна, независимо дали все още виждате наличието на вредителите. За продължителен и ефективен резултат е правилно да съчетавате парафиновите блокове и пастата, като ги разполагате правилно спрямо характеристиките и указанията. 

Защита на домашни любимци

Една от основните съставки Битрекс има горчив вкус, който предизвиква повръщане.

Внимание

Използвайте биоцид Ратимор Спокойствие с предпазни мерки. Препоръчва се за професионална употреба. Преди да приложите комбинирания модел за унищожаване на гризачите от този тип прочетете листовката и предписанията на производителя. Празните кутии за съхраняване от Ратимор Спокойствие срещу гризачи, не трябва да бъдат използвани повторно за никакви цели и трябва да бъдат изхвърлени.

Спазвайте препоръките на производителя, за да не създадете опасност както за вас, така и за обитателите на дома ви – хора, животни. Поглъщането на биоцида е опасно за здравето.

Пиктограми за опастност:

мишемор 100 мор

 

Технически характеристики

МАРКА: Ratimor АДВ:: Бромадилон 0,05 г/кг. Антидот: Витамин К1 (прилага се под наблюдението на лекар) Вид на препарата: Паста Доза на приложение: При борба с плъхове: 30гр от препарата на отровна точка през 5-10м. При борба с мишки: 10-15гр от препарата на отровна точка през 2-4 м. Предупреждение за опасности: Прочети етикета преди употреба Категория на потребителите: Масова и професионална Целеви Вредител: Мишки, плъхове, подемни вредители Количество: 300 гр Монтаж и приложение: Външен Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

 1. Батинкова
  Оценка:
  100%
  Доставка до София,Младост3,ЕКОНТ Гардения

  Оценка от

  Публикувано на

Оценете: Ратимор Спокойствие над и под земята 300гр
Вашата оценка:
img
Ратимор Спокойствие над и под земята 300гр Добави
Може да имате нужда и от това: