Мобилно ултразвуково устройство против кучета и котки GARDIGO Vario-Protector Mobile

Изчерпан
4 5
1 Преглед
Оцени
Цена (с ДДС):
42,60 лв.

Ултразвукова защита от кучета и котки на батерии. Площ на покритие до  40 квм 

SKU: 60047
Тегло: 0,200 кг.

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Gardigo Германия

Описание и начин на употреба

Мобилно ултразвуково устройство против кучета и котки Gardigo Vario-Protector Mobile

Иновативно мултифункционално устройство срещу нежелано присъствие на кучета и котки във вашият двор или вътрешно пространство. Електронният ултразвуков уред Gardigo Vario-Protector Mobile е изцяло хуманно и безвредно устройство, което излъчва ултразвуков сигнал, който създава бариера и ограничава присъствието на кучета и котки, както във вашият дом, така и на открито, като гаражи, навеси или други места, където не желаете да има присъствие на кучета и котки.

Уреда Gardigo Vario-Protector Mobile не позволява на животните да привикнат към ултразвуковият сигнал, което го прави изключително ефективен. Уреда не се нуждае от предварителен монтаж. Просто го поставяте в зоните, в които не желаете присъствие на кучета или котки. Уреда е пригоден за външна употреба и е топло и студено устойчив. Този уред е идеален за защита на автомобили и превозни средства от надраскване на боята от котки. За да защитите ефективно вашият автомобил от котки или по точно качване на котки върху колата, уреда трябва да бъде поставен срещу автомобила така че колоната на устройството да гледа към него. Не поставяйте уреда вътре в колата това ще ограничи действието му!. Ултразвуковите сигнали излъчвани от уреда за котки и кучета не могат да преминат през материя следователно и ефекта няма да бъде добър. 

Ефекта от уреда против кучета и котки:

Уреда насища площ до 40квм с ултразвукови честоти, които създават не благоприятна среда за престой на кучета и котки. Уреда излъчва систематично ултразвук който дразни кучетата и котките като в течение на няколко дни кучетата или котките ще потърсят друго място, на което няма дразнещите за тях ултразвукови честоти.Времето, за което уреда ще прогони кучета или котките е различно при всички животни и зависи от конкретната среда и индивидуалната слухова чувствителност на всяко едно животно.

Как работи Gardigo Vario-Protector Mobile:

Уреда излъчва автоматично високо честотни сигнали 18 - 32 kHz +/- 10%, прибл. 78 dB на всеки 5 секунди, като прекъсва за 25 секунди. Електронният ултразвуков уред работи на батерии 4 x C LR14 и е изключително икономичен от гледна точка на консумация- с един комплект батерии, може да издържи най-малко  6 месеца. Уреда против кучета и котки има площ на покритие до 40 кв.м. Излъчването на ултразвуковият сигнал се индикира от лед диод който е вграден в уреда или когато устройството работи - лед индикатора трябва да мига.

Технически характеристики:

Употреба: Външна/ Вътрешна

Площ на покритие: 40кв.м.

Технология: Вариращ Ултразвук 18 - 32 kHz +/- 10%, прибл. 78 dB

Захранване: Батерии 4 x C LR14 /не са включени в комплекта/

Консумация: 2 mA в режим и  20 иА <0,03 W при излъчване

Размер: 13.5 cm х 7.5 cm х 3 см

Ключове: ON / OFF

Гаранция: 24м

Производител: GARDIGO Германия

Технически характеристики

Документи:

Инструкция за употреба

МАРКА: Gardigo Германия Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

 1. Мобилно ултразвуково устройство против кучета и котки GARDIGO Vario-Protector Mobile
  Оценка:
  80%
  За сега работи добре! Доволен!

  Оценка от

  Публикувано на

Оценете: Мобилно ултразвуково устройство против кучета и котки GARDIGO Vario-Protector Mobile
Вашата оценка:
img
Мобилно ултразвуково устройство против кучета и котки GARDIGO Vario-Protector Mobile
Може да имате нужда и от това: