Телефон 0700 10 522

Лазерен уред против птици BIRD LAZZZER Лазерен уред против птици BIRD LAZZZER
Лазерен уред против птици BIRD LAZZZER Лазерен уред против птици BIRD LAZZZER
Лазерен уред против птици BIRD LAZZZER Лазерен уред против птици BIRD LAZZZER
Лазерен уред против птици BIRD LAZZZER Лазерен уред против птици BIRD LAZZZER

Лазерен уред против птици BIRD LAZZZER

Цена (с ДДС):
1 800,00 лв.
Лазерен уред за прогонване на птици от закрити помещения BIRD LAZZZER.
Характеристики

Артикулен номер: BIRD LAZZZER

Тегло: 2.5000

Производител: WEITECH

Безплатна доставка

Сподели

Лазерен уред против птици BIRD LAZZZER

Лазер против птици излъчва постоянно движещ се лазерен лъч със зелен цвят и дължина на вълната λ= 532 nm и мощност 40mW. Лазера за прогонване на птици сканира охранявания обем по вертикала и по хоризонтала с висока скорост, като така не остава празно място, "не обходено" от лъча за прогонване на гълъби и др. птици.

Лазерният уред за защита и прогонване на птици e предназначен да защити вашия бизнес - Вашите складове, производствени помещения, Вашите работни помещения от нежелано присъствие на птици най-ефективен срещу гълъби и лястовици. Уредът прогонва всички видове птици от помещението в което е поставен и ще предпази вашия обект от замърсяванията които оставят птиците от своето присъствие.

Лазерният уред за защита и прогонване на птици се включва да работи само нощем, когато птиците, останали в помещенията не са активни или спят .Уредът за борба с птици в закрити помещения създава силен стрес и дискомфорт на птиците, като не им позволява да почиват, да се възстановяват и да гнездят през тъмната част от денонощието, с което мястото в което е поставен уреда за защита от вредни птици се превръща в изключително не подходящо за тях. Научно доказано е, че когато птиците не могат да почиват спокойно, те се стремят да напуснат мястото възможно най-бързо.

Лазерният уред за защита и прогонване на птици не вреди по никакъв начин нито на птиците, нито на хората при нормална експлоатация, уредът служи единствено за сплашване и изгонване на нежелано заселилите се птици от охранявания обект.

Как действа Лазерният уред за защита и прогонване на птици :
Режимът на работа на Лазерният уред за защита и прогонване на птици постоянен: редуващи се автоматично 15 минути работа и 15 минути почивка, с цел осигуряване на топлинния баланс на уреда и защита от прегряване. Уредът има цифров брояч отчитащ оставащите секунди (от 900 до 0) на всеки цикъл работа/почивка. Така операторът може много точно да планира какво се случва във всеки един момент експлоатацията на уреда против птици.

Широко разпространен по света като основните отрасли в които се използва са хранителни вериги, авиокомпании, производители, индустриални компании - всеки, който стопанисва големи по обем помещения, потенциално застрашени от заселване на нежелани вредни птици.

Лазерният уред за защита и прогонване на птици не генерира никакви радиосмущения и не нарушава работата на каквато и да е електронна апаратура /в т.ч. охранителна/, инсталирана в охранявания обект или в близост до него. Уредът отговаря на всички Европейски технически изисквания, доказано със сертификат за съответствие.Произход:WEITECH - Белгия

Гаранция:24м

Доставка:

Доставките се извършват с куриер ekont и  спиди  за цяла България.

Всички поръчки над 50лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак    БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА  

Всички поръчки под 50лв се изпращат с куриерска служба ЕКОНТ  с - 20% отстъпка от редовната цена на пратката.

Всички поръчки под 50лв се изпращат с куриерска служба СПИДИ с - 25% отстъпка от редовната цена на пратката.

Доставката се извършва с куриерска фирма Еконт или Спиди обикновено в рамките на 1 работен ден. Пратката може да бъде доставена до адрес на получателя или до избран от него офис на Еконт или Спиди.Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта otrovi.com 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта Otrovi.com може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия офис има складова наличност моля свържете се с нас на тел:0700 10 522 /на цената на един градски разговор/ или 0899 308 921 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт.

При телефонния разговор за потвърждение, ще Ви информираме в кой ден ще бъдат окомплектовани и предадени на куриер Вашите покупки.

 

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид,че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод.

 

 

Връщане и замяна на стока

В срок от 30 дни след получаване на стоката клиентът има право да я върне или замени ако са спазени следните условия:

1. Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана и няма видими следи от употрeба).
2. Не са налице повреди причинени от неправилна употреба.
3. Запазена цялост на оригиналната опаковка, консумативи и аксесоари в случай, че е имало включени такива.
4. Транспортните разходи за връщане на стока са за сметка на клиента. (В случай на замяна на стока клиентът заплаща 1 куриерска такса вместо 2 такси за транспорт в двете посоки)
5. Възстановяването на сумата по върнатите стоки ще бъде направено по банков път в 14 дневен срок в банкова сметка посочена от клиента упражнил правото си на отказ.

ВАЖНО: Условията не важат за препарати, които са отворени или използвани.

Изтегили от ТУК Стандартен формуляр за упражняване правото на отказ от договора


Адрес за връщане и замяна: гр.София ж.к Люлин 3 бл 380 Вх Б Маг 1,2,3 тел: 0700 10 522 email:evropest@abv.bg

Изпратете ни запитване: