Телефон 0879 400 500

Лазерен уред против птици BIRD LAZZZER

Цена (с ДДС):
1 800,00 лв.
Лазерен уред за прогонване на птици от закрити помещения BIRD LAZZZER.
Характеристики

Артикулен номер: 500716

Тегло: 2.5000

Производител: WEITECH

Безплатна доставка

Сподели

Лазерен уред против птици BIRD LAZZZER

Лазер против птици излъчва постоянно движещ се лазерен лъч със зелен цвят и дължина на вълната λ= 532 nm и мощност 40mW. Лазера за прогонване на птици сканира охранявания обем по вертикала и по хоризонтала с висока скорост, като така не остава празно място, "не обходено" от лъча за прогонване на гълъби и др. птици.

Лазерният уред за защита и прогонване на птици e предназначен да защити вашия бизнес - Вашите складове, производствени помещения, Вашите работни помещения от нежелано присъствие на птици най-ефективен срещу гълъби и лястовици. Уредът прогонва всички видове птици от помещението в което е поставен и ще предпази вашия обект от замърсяванията които оставят птиците от своето присъствие.

Лазерният уред за защита и прогонване на птици се включва да работи само нощем, когато птиците, останали в помещенията не са активни или спят .Уредът за борба с птици в закрити помещения създава силен стрес и дискомфорт на птиците, като не им позволява да почиват, да се възстановяват и да гнездят през тъмната част от денонощието, с което мястото в което е поставен уреда за защита от вредни птици се превръща в изключително не подходящо за тях. Научно доказано е, че когато птиците не могат да почиват спокойно, те се стремят да напуснат мястото възможно най-бързо.

Лазерният уред за защита и прогонване на птици не вреди по никакъв начин нито на птиците, нито на хората при нормална експлоатация, уредът служи единствено за сплашване и изгонване на нежелано заселилите се птици от охранявания обект.

Как действа Лазерният уред за защита и прогонване на птици :
Режимът на работа на Лазерният уред за защита и прогонване на птици постоянен: редуващи се автоматично 15 минути работа и 15 минути почивка, с цел осигуряване на топлинния баланс на уреда и защита от прегряване. Уредът има цифров брояч отчитащ оставащите секунди (от 900 до 0) на всеки цикъл работа/почивка. Така операторът може много точно да планира какво се случва във всеки един момент експлоатацията на уреда против птици.

Широко разпространен по света като основните отрасли в които се използва са хранителни вериги, авиокомпании, производители, индустриални компании - всеки, който стопанисва големи по обем помещения, потенциално застрашени от заселване на нежелани вредни птици.

Лазерният уред за защита и прогонване на птици не генерира никакви радиосмущения и не нарушава работата на каквато и да е електронна апаратура /в т.ч. охранителна/, инсталирана в охранявания обект или в близост до него. Уредът отговаря на всички Европейски технически изисквания, доказано със сертификат за съответствие.Произход:WEITECH - Белгия

Гаранция:24м

Доставка от OTROVI.COM :

Доставките се извършват с куриер  Jobs.bg - Обяви за работа от НАДЯ - 2013 ЕООД  Работа за Спиди АД - ID: 22337 - БУЛСТАТ: 131371780, свободни ...за цяла България.

Всички поръчки над 50лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак    БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА  

Всички поръчки под 50лв се изпращат с куриерска служба Спиди или Еконт по нормалната тарифа за куриерски услуги.

Доставката се извършва с куриерска фирма Еконт или Спиди обикновено в рамките на 1 работен ден. Пратката може да бъде доставена до адрес на получателя или до избран от него офис на Еконт или Спиди.Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия офис има складова наличност моля свържете се с нас на ☎ 0700 10 522 (на цената на един градски разговор) или ☎ 0899 308 921 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт.

При телефонния разговор за потвърждение, ще Ви информираме в кой ден ще бъдат окомплектовани и предадени на куриер Вашите покупки.

 

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид,че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

 

 

Връщане и замяна на стока

В срок от 30 дни след получаване на стоката клиентът има право да я върне или замени ако са спазени следните условия:

1. Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана и няма видими следи от употрeба).
2. Не са налице повреди причинени от неправилна употреба.
3. Запазена цялост на оригиналната опаковка, консумативи и аксесоари в случай, че е имало включени такива.
4. Транспортните разходи за връщане на стока са за сметка на клиента. (В случай на замяна на стока клиентът заплаща 1 куриерска такса вместо 2 такси за транспорт в двете посоки)
5. Възстановяването на сумата по върнатите стоки ще бъде направено по банков път в 14 дневен срок в банкова сметка посочена от клиента упражнил правото си на отказ.

ВАЖНО: Условията не важат за препарати, които са отворени или използвани.

Изтегили от ТУК Стандартен формуляр за упражняване правото на отказ от договора


Адрес за връщане и замяна: гр.София ж.к Люлин 3 бл 380 Вх Б Офис 2,3 

Свържи се с нас в работни дни от 【пон-пет 9-18 часа】

☎ 0700 10 522  (на цената на един градски разговр)

☎ 0899 308 921

email: info@evropest.com

Изпратете ни запитване: