Лазерен уред против птици BIRD LAZZZER

В наличност
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
1800,00 лв.
Лазерен уред за прогонване на птици от закрити помещения BIRD LAZZZER.
SKU: 500716
Тегло: 2,500 кг.
Производител: PEST CONTROL EUROPE srl
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Weitech

Описание и начин на употреба

Лазерен птицегон за защита на големи закрити помещения WEITECH BIRD LAZZZER

Лазер против птици излъчва постоянно движещ се лазерен лъч със зелен цвят и дължина на вълната λ= 532 nm и мощност 40mW. Лазера за прогонване на птици сканира охранявания обем по вертикала и по хоризонтала с висока скорост, като така не остава празно място, "не обходено" от лъча за прогонване на гълъби и др. птици.

Лазерният уред за защита и прогонване на птици e предназначен да защити вашия бизнес - Вашите складове, производствени помещения, Вашите работни помещения от нежелано присъствие на птици най-ефективен срещу гълъби и лястовици.

Уредът прогонва всички видове птици от помещението в което е поставен и ще предпази вашия обект от замърсяванията които оставят птиците от своето присъствие.

Лазерен уред уред против уред против гълъби и птици за закрити помещения

Лазерният уред за защита и прогонване на птици се включва да работи само нощем, когато птиците, останали в помещенията не са активни или спят. Уредът за борба с птици в закрити помещения създава силен стрес и дискомфорт на птиците, като не им позволява да почиват, да се възстановяват и да гнездят.

През тъмната част от денонощието, с което мястото в което е поставен уреда за защита от вредни птици се превръща в изключително не подходящо за тях. Научно доказано е, че когато птиците не могат да почиват спокойно, те се стремят да напуснат мястото възможно най-бързо.

Лазерният уред за защита и прогонване на птици не вреди по никакъв начин нито на птиците, нито на хората при нормална експлоатация, уредът служи единствено за сплашване и изгонване на нежелано заселилите се птици от охранявания обект.

Как действа Лазерният уред за защита и прогонване на птици :

Режимът на работа на Лазерният уред за защита и прогонване на птици постоянен: редуващи се автоматично 15 минути работа и 15 минути почивка, с цел осигуряване на топлинния баланс на уреда и защита от прегряване. Уредът има цифров брояч отчитащ оставащите секунди (от 900 до 0) на всеки цикъл работа/почивка. Така операторът може много точно да планира какво се случва във всеки един момент експлоатацията на уреда против птици.

Широко разпространен по света като основните отрасли в които се използва са хранителни вериги, авиокомпании, производители, индустриални компании - всеки, който стопанисва големи по обем помещения, потенциално застрашени от заселване на нежелани вредни птици.

Лазерният уред за защита и прогонване на птици не генерира никакви радиосмущения и не нарушава работата на каквато и да е електронна апаратура /в т.ч. охранителна/, инсталирана в охранявания обект или в близост до него. Уредът отговаря на всички Европейски технически изисквания, доказано със сертификат за съответствие.

Технически характеристики

Документи:

Инструкция за употреба

МАРКА: Weitech Площ на покритие: до 500 m². Интервал на работа: : 15 минути включване / 15 минути изключване. Друго: Движение на лазера: Хоризонтално движение: 60° – Вертикално размахване: 25°. Предупреждение за опасности: Не гледай директно в лъчите Целеви Вредител: Птици, гълъби, гларуси Размери: 25,3 x 15,3 x 8,7 cm Захранване: 220V Монтаж и приложение: Вътрешен Влагозащита : Няма Материал: Метал Технология: Светкавица Гаранция: 24м. Безплатна доставка: Да Доставка до: По заявка

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Лазерен уред против птици BIRD LAZZZER
Вашата оценка:
img
Лазерен уред против птици BIRD LAZZZER Добави