Телефон 0700 10 522

Електронни уреди за прогонване на птици

Покажи филтри
Сортирай по: Позиция
Показвай по 40
 
120,00 лв.
Електронен уред за защита от птици на външни и вътрешни площи.
 
350,00 лв.
Уред против птици за защита на стопански и земеделски площи
  Промо

Нормална цена: 72,91 лв.

Special Price 63,40 лв.

Предпазна мрежа против птици и падане на котки от балкони 4x3м
  Промо

Нормална цена: 95,00 лв.

Special Price 75,59 лв.

Соларен ултразвуков уред против птици, гълъби, врабчета, косове, лястовици GARDIGO VOGEL-ABWEHR
 
25,00 лв.
Захранване 220V за уред против птици Pest X Repel BR30, BR14
 
76,50 лв.

Електронен уред против птици със соларен панел за 100 кв.м

 
71,90 лв.
Соларен ултразвуков уред за 100кв.м против птици, лястовици, гълъби, врабчета, косери
 
149,00 лв.

Уред против животни с вода за площ до 100кв.м.

 
4,00 лв.
Батерии DURACELL INDUSTRIAL R20/D
 
135,90 лв.
Ултразвуков електронен уред за защита от птици, площ на покритие 40кв.м
 
112,00 лв.
Електронен уред против птици. Устройството излъчва звуци на хищни птици. Площ на покритие 4дка
 
625,00 лв.
Уред за защита от птици BIRD GARD PRO®.Защитава до 12 декара.
 
48,00 лв.
Електронен звуков уред за защита на балкони, тераси, веранди и други от гълъби и гларуси. Площ на покритие 20-40 кв.м
 
225,00 лв.
Електронен уред за прогонване и защита от вредни птици BR 14 срещу: гълъби,свраки,скурци,врабчета,врани, лястовици и др.
 
390,00 лв.
Електронен уред за прогонване и защита от птици гълъби, врабчета,косове, дроздове,чучулиги и др. Уреда защитава до 40 дка.
 
1 800,00 лв.
Лазерен уред за прогонване на птици от закрити помещения BIRD LAZZZER.
Сортирай по: Позиция
Показвай по 40

Електронни устройства против птици:

Електронните уреди за борба с птици излъчват цифрово записани звуци на хищни птици които принципно са естествени врагове на повечето малки птици като гълъби, лястовици, врабчета, косове, дроздове и др. Електронният апарат за защита от птици разполага с различни функции и различни звуци на различни хищни птици така че могат да бъдат персонализирани за почти всеки случай на употреба. Повечето уреди за защита от птици имат инфрачервен PIR датчик за засичане на птици и автоматичен режим излъчване на сигналите. При употреба на птицегона в режим PIR датчик трябва да знаете че той има обхват на действие при всеки уред различен периметър. Птицегоните имат датчици за светлина и работят само в светлата част на деня когато са активни повечето видове птици като косове, дроздове, гълъби, врабчета.

Съществуват четири основни вида звци за защита от птици :

1. Биосигнал- това е звук на хищна птица сокол, ястреб, мишелов в зависимост от региона и гларус.При него трябва да се вземе под внимание в какъв район се употребява тъй като тези хищни птици живеят извън градовете и ако използвате птицегона в градски условия против гълъби например градският гълъб може да не разпознае крясъка на естественият му враг тъй като никога не се е срещал с него. В този вариант птицегона няма да бъде ефективен и трябва да се използва алтернативен метод за борба с гълъби в градски условия.

2. Пироефект- това е звук от гърмеж на пушка, пиратка с реална амплитуда на звука може би най-ефективният метод за пропъждане на гълъби, врабчета, косове, дроздове и др. Употребява се предимно на летища и полета тъй като гърмежите са много силни и не е подходящ за жилищни комплекси. При полевата защита от птици се използват и газови оръдия които защитават огромни площи засяти с земеделски култури.

3. Ултразвукови електронни уреди против птици: Това са електронни уреди излъчващи ултразвукови емисии като основната им цел е да модифицират средата на обитаване на гълъби, врабчета, лястовици предимно градски птици. Този тип птицегони са с малка площ на покритие като и са предназначени за домашна употреба.

4.Лазарни уреди за прогонване на птици: Лазерните уреди се употребяват само в закрити помещения от промишлен тип в които има навлвзнали ята дрбни птици като врабчета, лястовици. Уреда излъчва лазера на ротационен принцип като прави целият обем на помещението не поносим за живот на дребните птици. Тези уреди са слжни и доста капризни от към употреба тъй като имат лазерен генератор със охлаждане които изисква поддръжка като почистване от прах. Но пък за сметка на това са доста ефективни за защита на промишлени помещения от гълъби, врабчета, лястовици и др.