Телефон 0879 400 500

Продукти за борба против птици

Покажи филтри
Сортирай по: Позиция
  • Име
  • Сума
Показвай по 40
  • 80
  • 100
1 2
  Промо

Нормална цена: 2,50 лв.

Special Price 2,00 лв.

Шипове за гълъби от прозрачен поликарбонат 33 см
 
32,90 лв.
Плашило против гълъби, скорци, врабчета, пчелояди
 
84,60 лв.
Препарат против гълъби и птици от первази, прозорци, балкони, тераси, улици и тавани
  Промо

Нормална цена: 210,00 лв.

Special Price 163,20 лв.

Уред против птици издаващ звук на хищни птици защита до 4 дка
 
130,00 лв.
Уред за защита от птици с ултразвук, звук, светлина 3 в 1 защита до 85 кв.м
 
76,50 лв.

Електронен уред против птици със соларен панел за 100 кв.м

 
112,00 лв.
Електронен уред против птици, излъчва звуци на хищни птици защита до 4 дка.
  Промо

Нормална цена: 95,00 лв.

Special Price 75,59 лв.

Соларен уред с ултразвук против птици защита до 100 кв.м
 
120,00 лв.
Електронен уред за защита от птици излъчва звуци на хищни птици защита до 4 декара.
 
10,00 лв.
Шипове за защта от птици KO_5, един от най ефективните и предпочитани уреди против кацане на птици.
 
11,90 лв.
Шипове против лястовици .Ефикасна защита от лястовици и техните гнезда
  Промо

Нормална цена: 8,90 лв.

Special Price 7,50 лв.

Шипове за защита от птици KO_3-защита от гълъби, врани, гларуси и др.
  Промо

Нормална цена: 8,20 лв.

Special Price 6,40 лв.

Шипове за защита от птици гълъби, врани, гларуси и др.
 
5,80 лв.
Мрежа за защита от птици 2 x 5л.м и Различни размери
  Промо

Нормална цена: 55,99 лв.

Special Price 47,99 лв.

Предпазна мрежа против гълъби за балкони и защитна мрежа за котки 3x2м
  Промо

Нормална цена: 72,91 лв.

Special Price 63,40 лв.

Предпазна мрежа против птици и падане на котки от балкони 4x3м
  Промо

Нормална цена: 93,48 лв.

Special Price 75,25 лв.

Мрежа против гълъби за балкони, предпазва котки от падане от високи тераси 6x3м.
 
19,70 лв.
Препарат за отблъскване на птици гълъби, прилепи и др.
 
19,90 лв.
Защита от гълъби и скорци на балкони, прозорци, первази
 
24,00 лв.
Защита от гълъби на балкони, тераси, прозорци
 
15,50 лв.
Препарат против птици, кучета и котки SCOOT 150 гр
 
21,50 лв.
Комплект от 2бр плашило за птици
 
35,00 лв.
Хищно око плашило за птици комплект от три броя в различни цветове.
 
12,90 лв.
Плашило за птици хищно око бяло 40см
 
12,90 лв.
Плашило против гълъби и птици черно 40см
  Промо

Нормална цена: 16,38 лв.

Special Price 15,90 лв.

Плашило за гълъби Гарван или черна врана.
 
34,90 лв.
Плашило за птици Ястреб. Против гълъби, врабчета, косове и др.
 
46,74 лв.
Комплект за защита от гълъби GARDIGO TAUBENSCHRECK
  Промо

Нормална цена: 41,30 лв.

Special Price 37,70 лв.

Птицегон, плашило за птици и гризачи 80см.Mondo Verde Ala Stop Aquila
 
12,90 лв.
Плашило за птици хищно око балон имитира очи на хищна птица, против гълъби, кълвачи, врабчета, косове
 
118,56 лв.
Плашило за птици ястреб хвърчило. Защитава земеделски насаждения от набези на птици
  Промо

Нормална цена: 20,99 лв.

Special Price 17,98 лв.

Стикери против блъскане на птици в стъкла
  Промо

Нормална цена: 7,20 лв.

Special Price 5,83 лв.

Стикер против блъскане на птици в стъкла
 
24,90 лв.
Плашило за птици Светлоотразителен Бухал ALA STOP REFLEX.
  Промо

Нормална цена: 36,99 лв.

Special Price 32,20 лв.

Плашило за гълъби, врабчета, свраки, косове
 
38,80 лв.
Защита от птици на балкони, саксии, градини, цветни лехи 4бр метални бухали.
 
79,90 лв.
Плашило против птици Бухал 110см размах на крилете
 
36,00 лв.
Холограмна лента за защита от птици 30м.Светлинно плашило за птици.
Сортирай по: Позиция
  • Име
  • Сума
Показвай по 40
  • 80
  • 100
1 2

Защита от птици:

Продукти за защита от птици има много видове продукти за защита от птици основно се делят на репеленти против птици, шипове против птици, електронни уреди против птици, плашила против птици. Всеки един от тези продукти е различно ефективен за различните видове птици. Едни от най ефективните методи за борба с гълъби са шиповете за птици те защитават най- добре що се отнася до защита на сгради от гълъби.

Най-сериозни проблеми при борбата с птици в градски условия създават гълъбите и лястовиците. И двата вида птици са изключително трудни за отблъскване и трябва да се вземат сериозни мерки за тяхното отстраняване. В последните години числеността на гълъбите в градските райони нарасна и щетите от тяхното присъствие се увеличават. Гълъбите са приносители на различни видове болести и паразити тяхното присъствие създава сериозна предпоставка за редица заболявания.

Кое е най-ефективно срещу гълъби и лястовици?:

Ние препоръчваме за ефективна борба с гълъби и лястовици шипове  те са дълготрайно и ефективно решение за спиране на кацане и гнездене. Ако структурата на обекта не позволява употребата на шипове против гълъби и лястовици може да използвате репелент против гълъби или електроннo устройство за прогонване на птици.

Репелент против птици( препарати против птици):

Репелент против гълъби и  други видове птици е готов за употреба продукт, които нанасяте върху площите, на които кацат птиците. Неговият ефект е по-нетраен отколкото шиповете за птици трябва да третирате на всеки две седмици или след всеки силен дъжд. Преди да напръскате с репелент против гълъби и птици трябва да почистите повърхностите от всички механични замърсявания и най вече екскрементите на птиците.Този вид препарати против птици е препоръчителен за балкони, веранди, блокове, общи части на блокове или козирки. Най- често прокудата се използва, като репелент против гълъби.Продуктите не съдържат биоциди и имат репелентно действие към птици.

Под наименованието репелент против гълъби се разбира всеки препарати против гълъби с отблъскващ ефект. Промяната в наименованието е поради това, че само по себеси думата Репелент означава продукт с биоциден ефект. При предлаганите от нас продукти които са репелент птотив гълъби, но нямат съдържание на биоциди и химикали. Тези продукти имат отблъскващо действие без изпозване на биоциди и химикали репелентинят ефект идва от етерични масла от различни растения, които действат като репелент против птици и гълъби.

Шипове за птици(гребени против птици):

Шиповете против птици (гребени против птици) спадат към механичните средства за контрол над птици, тяхното действие е елементарно просто птицата не може да кацне върху повърхността, на която е монтиран шипа и отлита. Шиповете за птици имат дълъг експлоатационен период средно 10-12г. и са отлично решение за защита на административни и търговски сгради като постоянна защита. Монтажа на шиповете за контрол на птици е изключително лесен ако имате достъп до зоните на разположение. Шиповете против птици или на кратко казано гребените против птици са изключително добра защита за всички месата, на които има гълъби без значение дали това е апартамент или огромна промишлена сграда. Гребените против птици може да са единственото решение при борба с птиците в дадени ситуации.

Електронни уреди за защита от птици:

Електронните устройства за прогонване на птици са добро решение за защита на различни видове обекти в зависимост от вида на сигнала който излъчват:

Био сигнал: Крясъци на грабливи или хищни птици този вид звук създава естествен страх в почти всички дребни птици. Обикновено в природата хищните птици като сокол, мишелов, ястреб, орел се хранят с по дребни птици.

Пиро ефект: Пиро ефекта е чист гърмеж който винаги действа при прогонване на ята птици. Пироефекта се използва само в зони които гърмежите няма да притесняват околни сгради.

Ултразвук: Ултразвуковто устройство за прогонване на птици е подходящо за употреба в градски условия, електронните устройства издават дразнещи сигнали които отблъскват птиците от малки зони до 40-50кв.м. Възможно е някои от честотите на тези устройства да са чуваеми от хора.

Плашила за птици:

Плашилата за птици са макети на грабливи и хищни птици тяхна основна цел е да плашат с присъствието си по малки те птици. Тук пак е засегнат естественият страх в дребните птици от хищници те могат да бъдат изядени от хищника и заради това избягват местата на които има такива. Често след време плашилата стават не ефективни това е защото по малките птици привикват със статичното присъствие на плашилото за да възобновите добрият ефект трябва да местите периодично плашилото за да няма привикване и статичност на плашилото. Плашилата могат да бъдат и различни от макети на грабливи птици, например балони с различен цвят и размер на който са апликирани само очите на хищника което също е доста ефективен метод за прогонване на птици.

Мрежа против птици:

Мрежата против птици може да се раздели на два типа такава, която е предназначена за защита на земеделски култури и такава, която служи за защита на сгради, балкони, фасади. Има разлика между мрежите за сгради и тези за защита от птици на земеделски култури. Мрежите против птици за сгради са предназначени предимно за защита от гълъби, или те ограничават кацането на гълъбите на балкони тераси и др. Този тип мрежа е произведена от здрав и не много еластичен материал с размер на окото 5x5см и специален пясъчен цвят, който не се вижда от далечно разстояние те са пригодени да издържат дълго време изложени на слънце, дъжд и студ. Мрежите против гълъби се предлагат в готови комплекти с различни размери и съдържат всичко необходимо за защита на Вашият балкон от гълъби. Този тип мрежи се използват за защита от падане на котки от балкони. Мрежите против птици за земеделски култури са произведени от по лек и не толкова здрав материал. Предназначени са за зашита на всякакъв тип земеделска продукция от нападение предимно на диви птици като, косове, скорци, врабчета, яребици, врани, гълъби. Поради това, че мрежите покриват голям спектър различни птици с различни размери окото на тези мрежи е по малък 2 x 2 или 2,5x 2,5 см.

Защита от птици на земеделски насаждения:

Да имаш птици в градината е нещо съвсем естествено, но повечето видове птици нанасят значителни щети върху вашата земеделска продукция. Било тя череши, грозде или друг вид плодове или зеленчуци. Има доста варианти за защита от птици в градината като опциите се свеждат до:

1.Механични чрез плашила за птици

2.Електронни чрез ултразвукови устройства / нечуваеми за човешкото ухо/

3. Био сигнал това са електронни уреди които излъчват крясъци на грабливи птици или така нареченият био сигнал

4.Светлинни ленти за зрителна уплаха на птици

5. Мрежи против птици