Капан за мишки и плъхове с лепило ECO TRAP GEA 2бр.

Изчерпан
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
19,80 лв.
Капани за мишки, плъхове и съсели с лепило. Без химикали и отрова!
SKU: 21
Тегло: 1,000 кг.
Производител: GEA Италия

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: GEA Италия

Описание и начин на употреба

Капан за мишки, плъхове и съсели ЕКОТРАП 2бр.

ЕкоТрап представлява професионален капан за мишки и плъхове състои се от две части основа и капак. Основата е тази върху, която се улавят мишките или плъховете посредством специално висококачествено лепило. Капака служи за защита на дератизацинното лепило от механични замърсявания, като прах, вода и др. Капана за мишки и плъхове екотрап се изпозва на всякъде където има проблеми с гризачи и не може или е не желателно да се използват отрови за мишки и плъхове.Еко трап се състои от две части които може да бъдат потъчани заедно и по отделно.При улавяне на гризач подменяте само подложката(долната част), като продължавате да използвате капака от предишната подложка.

Благодарение на специалните си свойства, използваното лепило образува гладка повърхност върху плоскостта (Екотрап), която остава непроменена дори и при ниски температури и това гарантира улавянето на гризачи, независимо от условията на околната среда. Разположете капана близо до местообитанията на гризачите или пътищата, по които се движат, които може да установите чрез наличието на косми, екскременти, дупки, следи от стъпки и др. Ако капанът е разположен правилно, не е необходимо да се използва никакъв атрактант за гризачите, техните особености в поведението им ще Ви помогнат в тази битка.

Къде да поставя капана за мишки и плъхове:

Екотрап против мишки, плъхове и съсели се разполага близо до : врати и процепи, канали, тръби, електрически табла, складове, работилници, производствени помещения, гаражи, основите на сградата, и по протежение на помещенията, които трябва да се изчистят от гризачи. Капаните за гризачи /мишки и плъхове/ могат да се разположат и на влажни места и в помещения, подлежащи на често измиване, както и в прашни помещения, благодарение на защитния тунел.

Капаните екотрап са за еднократна употреба и могат лесно да се унищожат след улавяне на гризач.(мишки и плъхове)

 

 

Технически характеристики

МАРКА: GEA Италия Комплекта съдържа: : Две подложки с лепило за улавяне на гризачи и два капака. АДВ:: Дератизационно лепило Начин на прилагане: Залага се в зони, в които има наличие на гризачи или следи от тях. Предупреждение за опасности: Дръж далече от деца Категория на потребителите: Масова и професионална Целеви Вредител: мишки, плъхове. Количество: два капана за гризачи с два покривни капака. Размери: Размери на подложката Д/Ш/В: 252 mm x 122 mm x 12 mm Размери капакД/Ш/В:250 mm x 120 mm x 80 mm Монтаж и приложение: Вътрешен, Под Материал: Пластмаса Технология: Капан Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Капан за мишки и плъхове с лепило ECO TRAP GEA 2бр.
Вашата оценка:
img
Капан за мишки и плъхове с лепило ECO TRAP GEA 2бр.
Може да имате нужда и от това: