Бърза и безплатна доставка на всички поръчки над 49.99 лв. за цяла България

Gardigo Германия

Артикули 1-40 от 62

на страница
Страница

Gardigo е търговски бранд на Tevigo Германия. Компанията произвежда качествени уреди против широк спектър вредители, предназначени за пазарите в западна Европа. Продуктите се характеризират с високо качество на изработка и добра ефективност.

Под марката Gardigo ви предлагаме продукти, които отблъскват животните по екологичен начин. За Гардиго прогонването на животните не означава нараняване на животните или причиняване на болка, а по-скоро препоръчване на по-приятно място за престой.

Gardigo продукти за борба с вредители>>otrovi.com>>топ цени

Използването на продуктите Gardigo позволява на хората да имат по-добро качество на живот. Животни и домашни любимци като кучета, котки или птиците са част от нашето ежедневие. Харесваме ги и ни харесва да живеем с тях. Въпреки това, има области от живота, които трябва да бъдат държани свободни от животни от съображения за хигиена или защита. Те включват спални, килери, тавани, автомобили, езера, пясъчници, овощни дървета и други.

Животните се отблъскват с ултразвук против комари , кучета , котки , белки , птици , къртици . За всеки един вид животно или вредител има различен уред с ултразвуков сигнал отговарящ на неговите слухови данни за прогонване. Ние от Otrovi.com имаме дългогодишен опит в защита от животни и насекоми и сме известни като компетентен партньор за защита от вредители точно заради това избираме марки като Gardigo, които имат същите ценности като нас. Ние обаче също сме любители на животните и искаме те да са добре всички уреди, предлагани от марката не нараняват животните а ги прогонват от зоната, в която са поставени уреди против вредители.

Качествени уреди против кучета, котки, гризачи и птици>>otrovi.com>>топ цени