Инсектицидна пура SYLVANIA 40W FEP BL368

В наличност
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
-2%
Промо цена 38,97 лв. Редовна цена 40,00 лв.
Инсектицидна пура с нечупливо покритие FEP Фолио
SKU: 23998
Тегло: 0,100 кг.
Производител: SYLVANIA- Германия
EAN: 5410288001265

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Sylvania

Описание и начин на употреба

Резервна инсектицидна тръба за инсектицидна лампа с защитно FEP фолио Sylvania F40W T12 BL368 24 Toughcoat

Резервна инсектицидна пура излъчва BL368 Blacklight светлина, която привлича летящи насекоми, като мухи, комари и пеперуди в инсектицидни лампи от всякакъв тип и вид.Флуоресцентната тръба има обща дължина 600мм и диаметър 38мм (Т12), мощност 40W.

Има полезен живот от 10000 работни часа, което прави приблизително една година непрекъсната защита от мухи, комари или пеперуди. Инсектицидната крушка е облечена в специално защитно FEP фолио.

Специалното FEP покритие или така нареченият Toughcoat служи за защита от разпиляване на стъкла и живак при евентуално счупване на инсектицдната лампа или осветителна пура. FEP  фолиото предпазва от замърсяване с стъкла околната среда и произведените продукти при неволно счупване на пурата. Използва се предимно в предприятия от хранително вкусовата промишленост и навсякъде където има високи производствени стандарти.

Инсектицидна пура Sylvania F40W T12 BL368 24 Toughcoat

Кога се сменят инсектицидните пури:

Всички видове инсектицдни пури имат полезен живот, които е определен от производител, обикновено това варира в зависимост от мощността и модела. Най-често това е между 100000-14000 работни часа или една година непрекъсната работа на инсетицидна лампа. След изтичане на тези работни часов в повечето случай инсектицдните крушки продължават да светят но не привличат мухи, комари и пеперуди в унищожаващата летящи насекоми лампа.

Къде се използват инсектицидни крушки с FEP Toughcoat покритие:

Най-често този вид консумативи се използват в предприятия от ХВП, кафенета, ресторанти производство и опаковане на храна и лекарства, частни домове или офиси. Обекти с внедрени стандарти за качество и високи нива на хигиена. 

Технически характеристики

Документи:

Data sheet
Summary data sheet

МАРКА: Sylvania Площ на покритие: 80-100 кв.м Честотен обхват: BL368 Blacklight Работна температура: -20°C...+40°C Интервал на работа: : 24/7 Начин на прилагане: в лампа против мухи, комари, пеперуди и летящи насекоми Категория на потребителите: Масова и професионална Целеви Вредител: мухи, комари и пеперуди Захранване: 220V Монтаж и приложение: Вътрешен Влагозащита : Няма Технология: Капан Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

 

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Инсектицидна пура SYLVANIA 40W FEP BL368
Вашата оценка:
img
Инсектицидна пура SYLVANIA 40W FEP BL368 Добави
Може да имате нужда и от това: