Инсектицидна лампа DUO 60 Stainless steel FEP

В наличност
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
-12%
Промо цена 305,50 лв. Редовна цена 350,00 лв.
Инсектицидна лампа за професионална употреба с не чупливи пури.
SKU: 50058
Тегло: 3,500 кг.
Производител: POMEL-Полша
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Pomel
Купи заедно на по-ниска цена
Инсектицидна лампа DUO 60 Stainless steel FEP
3%
Промо цена 305,50 лв. Редовна цена 350,00 лв.
+ + +
Инсектицидна пура 15W -FEP SYLVANIA 4
10% всеки
рейтинг:
100%
Промо цена 25,60 лв. Редовна цена 29,00 лв.
=
Спестяваш 23,91 лв.
428,89 лв.

Описание и начин на употреба

Професионална инсектицидна лампа за контрол на мухи и комари DUO 60 Stainless steel 4 x15w FEP

Висококачествена инсектицидна лампа за контрол на летящи насекоми мухи, комари и пеперуди. Предназначена за професионална употреба в обекти от хранително вкусовата промишленост, фармацевтичната промишленост, месо и млеко преработка, заводи както и хотели, ресторанти и други места с оптимални нива на хигиена.

DUO 60 е лампа против мухи, комари и други видове летящи насекоми, изработена изцяло от неръждаема стомана (Stainless steel) и оборудвана със специални нечупливи инсектицидни пури с FEP фолио. Улавя летящи насекоми върху специална плоскост с лепило. Инсектицидната лампа отговаря на всички международни и европейски стандарти за качество, притежава всички необходими сертификати и документи покрива всички изисквания на HACCP.

Инсектицидната лампа DUO 60 е двустранна лампа за висящ монтаж на стена или таван, разполага с 4 x 15W FEP пури, като нейната площ на покритие е 160 кв.м. Уреда улавя насекомите чрез двустранно лепяща плоскост, която е включена в комплекта. Изключително простият, но много ефективен дизайн я прави лесна за обслужване и поддръжка по отношение на подмяна на леплива плоскост, инсектицидни пури и стартери.

Инсектицидна лампа Pomel du-60>>топ цена>>топ качество

За какво се използва инсектицидната лампа:

Професионалните инсектицидни лампи се използват за ефективен контрол на летящи насекоми в различни производствени сфери. Всяка производствена дейност има вградени различни стандарти за качество и контрол на вредителите в частност борба с летящи насекоми.

Освен за улавяне на мухи, комари и пеперуди, този вид UV капан може да служи и за мониторинг изясняващ плътността на летящи насекоми в зоните, в които е поставен.

От какво е направена лампата против мухи и комари:

Корпуса на този модел лампата за улавяне и унищожаване на летящи насекоми е изработен изцяло неръждаема стомана (Stainless steel). Това е материал, които не може да корозира или ръждяса при дългогодишна употреба. Унищожителя на насекоми има следните елементи:

  • Корпус от Stainless steel
  • Инсектицидни пури излъчващи UV Blac light светлина със защитно FEP фолио 4 x 15 w
  • Метални решетки от двете страни покриващи плоскостта и пурите Stainless steel
  • Плоскост с лепило, което улавя мухи, комари и други летящи насекоми
  • Леплива плоскост тип тава, което служи за 100% събиране на насекомите и осигуряване на максимална хигиена
  • Захранващ кабел 1,5 метра с отделна букса 

Поддръжка и консумативи:

DUO 60 работи със специални инсектицидни пури покрити с FEP фолио, което служи за защитата на замърсяване със стъкла зоната в която е поставена лампата при евентуално счупване на стъклената тръба.

Смяна на UV-A пури:

Всяка осветителна тръба излъчва UV-A светлина, която привлича насекомите и те се улавят на лепливата плоча, която се намира между тях. Средният живот на такива инсектицдни пури е около 10000-12000 часа или една година непрекъсната употреба. След изтичане на тези работни часове пурите на уреда се заменят с нови.

Смяна на плоскост с лепило за летящи насекоми:

Леплива плоскост е с размер 470 x 214 mm и е консуматив подменя всеки път щом се запълни с уловени мухи, комари и пеперуди. Ако плоскостта не е запълнена с летящи насекоми подмяната се извършва веднъж на няколко месеца в зависимост от средата, в която е поставена лампата.

Допълнителна плоскост за 100% събиране на насекоми, която се поставя на дъното на лампата и служи като допълнителен капан за мухи, комари и други.

Как се монтира лампата за контрол на летящи насекоми:

Инсектицидна лампа DUO 60 е предназначена за висящ монтаж от стена или таван. Уреда има площ на покритие от 160 кв.м или по 80 кв.м от всяка една страна. Лампата се окачва на синджир, който е в комплекта на лампата на уреда.

Уреда се разполага в близост до критични зони за навлизане на летящи насекоми далеч от околна светлина и въздушни течения. Предназначен е за непрекъсната работа 24/7.

Технически характеристики

МАРКА: Pomel Площ на покритие: 160 кв.м Честотен обхват: UV-A Blac light Интервал на работа: : 24/7 Комплекта съдържа: : Професионална лампа против мухи, комари, леплива плоскост, синджир за окачване и 4 x 15 инсектицидни пури Начин на прилагане: В зони с наличие на летящи насекоми Категория на потребителите: Масова и професионална Целеви Вредител: мухи, комари, пеперуди Цвят: Сив Размери: 35x47x12 см Захранване: 220V Монтаж и приложение: Вътрешен, Висящ Влагозащита : IP21 Технология: Капан Мощност: 60W Гаранция: 24м. Безплатна доставка: Да

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Инсектицидна лампа DUO 60 Stainless steel FEP
Вашата оценка:
img
Инсектицидна лампа DUO 60 Stainless steel FEP Добави