Бендиокарб плюс 80ВП 150 гр

Изчерпан
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
62,00 лв.

Препарат за унищожаване на хлебарки, дървеници и др. БЕНДИОКАРБ ПЛЮС 80ВП. Водоразтворим прах един от най силните препарати против пълзящи и летящи.

SKU: 50033
Тегло: 0,150 кг.
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Описание и начин на употреба

БЕНДИОКАРБ ПЛЮС 80ВП 150гр. Препарат против дървеници, хлебарки и др.

Препарата против пълзящи и летящи насекоми БЕНДИОКАРБ ПЛЮС 80ВП е един от най -силните инсектициди за борба и унищожаване на насекоми.Този мощен карбаматен инсектицид, гарантирано унищожава, както пълзящи, така и летящи насекоми. Най-често се предпочита за унищожаване на резистентни хлебарки и борба с дървеници, като почти винаги дава много добри резултати при тяхното унищожаване.

БЕНДИОКАРБ ПЛЮС 80ВП или препарат ТЕЖКА АРТИЛЕРИЯ се ползва там, където други инсектициди не работят. Няма каквито и да е било данни за възникване на резистентност при употребата му. Препарата против хлебарки, дървеници и др. може да се използва на закрито и открито, като той е максимално ефективен срещу вредители, при всякакви условия.

Начин на употреба на БЕНДИОКАРБ ПЛЮС 80ВП :

Пръскане срещу хлебарки при висока плътност - 25-30гр. от препарата се разтварят в 5л. вода за обработка на 100кв.м при необходимост пръскането против хлебарки се повтаря след 7 до 14 дни.с поддържаща доза 10-15 гр. от препарата в 5л вода.

Пръскане против дървеници при висока заселеност : 25-30гр. от препарата се разтварят в 5л. вода за обработка на 30 до 50кв.м пръскането против дървеници се повтаря след 7 до 14 дни с поддържаща доза 10-15 гр. от препарата в 5л вода.

За всички останали вредители разходната норма на препарата е при висока плътност на насекоми 25-30гр. в 5л. вода. 100кв.м. И поддържаща доза или последващи пръскания 10-15гр.в 5л вода за 100кв.м.

Препарата БЕНДИОКАРБ ПЛЮС 80ВП е изключително подходящ за унищожаване на стоножки, сколопендра или скрипя 25-30гр. в 5л вода за 100кв.м

Препарата за унищожаване на насекоми е с активно вещество бендиокарб, и е водоразтворим прах прилага се с ръчни и моторни пръскачки.

АДВ: Бендиокарб 80г/100

Количество: 150гр

Вид на препарата: Водоразтворим прах.

Срок на годност: Виж опаковката

Внимание! Използвайте биоцидните препарати безопасно!
Преди употреба внимателно прочетете етикета и информацията за препарата!

Производител: ZENITH CROP SCIENCES

 

 
 

Технически характеристики

МАРКА: Zenith crop scieneces Безплатна доставка: Да Мерни единици: кг.

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Бендиокарб плюс 80ВП 150 гр
Вашата оценка:
img
Бендиокарб плюс 80ВП 150 гр
Може да имате нужда и от това: