Инсектицидна лампа Pelsis PRACTIKA 30W HACCP Против летящи насекоми

В наличност
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
-15%
Промо цена 169,90 лв. Редовна цена 199,90 лв.

Инсектицидна лампа против мухи и комари с лепенка и защитени пури FEP фолио 

SKU: 896549
Тегло: 3,750 кг.
Производител: PELSIS Великобритания
EAN: 5412037077118
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Pelsis
Купи заедно на по-ниска цена
Инсектицидна лампа Pelsis PRACTIKA 30W HACCP Против летящи насекоми
3%
Промо цена 169,90 лв. Редовна цена 199,90 лв.
+ +
Инсектицидна пура 15W -FEP SYLVANIA 2
10% всеки
рейтинг:
100%
Промо цена 25,60 лв. Редовна цена 29,00 лв.
+
=
Спестяваш 17,30 лв.
274,50 лв.

Описание и начин на употреба

Инсектицидна лампа против мухи, комари, молци и летящи насекоми с  Pelsis PRACTIKA 30W FEP

Инсектицидна лампа Practika FEP, против летящи насекоми, мухи, комари, пеперуди, молци за професионална употреба. Лампата улавя насекомите върху, специална леплива плоскост, която е импрегнирана с атрактанти за мухи с цел висока ефективност на улавяне.

Разполага със специални инсектицидни пури с UVA, светлина и защитно FEP фолио, което предпазва от случайно замърсяване със стъкла заоната, в която е поставена лампата при евентуално счупване на осветителните пури.

Този модел инсектицидна лампа е изключително подходящ за магазини, търговски вериги, хранителни производства, фармацевтични складове и ресторанти. Отговаря на редица стандарти в това число и НАССР, притежава всички сертификати за качество и безопасност.

Отличава се с уникален дизайн и висока ефективност при борба с мухи, комари, пеперуди, молци и мнофо други в закрити помещения. Инсектицидна лампа Практика има максимално проста конструкция и е много лесна за поддръжка и обслужване всички подменям елементи са с лесен достъп.

Инсектицидна лампа против летящи насекоми PELSIS PRACTIKA на ТОП ЦЕНА

За какво се използва професионалната инсектицдна лампа:

Инсектицидна лампа PRACTIKA с леплива плоскост е предвидена за професионална употреба. УВ-лампата  отговаря на стандарта HACCP, GMP,IPS. Предназначена за хранителни предприятия, месо и млекопреработване, пакетажни цехове, фармацевтични предприятия, хотели, вино производители, магазини за хранителни стоки.

За места, където има оптимални хигиени нива, предлага най-добро съотношение цена-качество на пазара. Инсектицидна лампа PRACTIKA (HACCP) използва специални едностранни лепливи плоскости от картон с топло валцовано лепило, върху което се залепват летящите насекоми мухи, комари, молци, пеперуди и други. Лепливите плоскости са инпреграни с феромони за мухи, които увеличават ефективността на лампата.

Начин за монтаж и закрепване:

Продукта може да се монтира, прикрепена към стена с крепежни елементи, които са в комплекта на уреда. Изключително компактна, красива и удобна инсектицидна лампа, която има уникален дизайн и същевременно е удобна за подмяна и обслужване на лепливи плоскости и инсектицидни пури.

Инсектицидната лампа против мухи, модел практика се отличава с изключително високо качество на изработка, тя е част от най -успешната серия инсектицидни лампи в света — INSECTO-O-CUTOR на Английската фирма Pelsis.

UV лампата, против летящи насекоми има клас на защита от вода IP21 и е предназначена за вътрешен монтаж (в закрити помещения с нормална влажност).

Служи освен за контрол на летящи насекоми в индустриални и хранителни обекти но и за мониторинг, отчитайки плътността на мухи или други летящи насекоми в обекта.

Мониторинга помага на професионалните ДДД фирми да направят по-добра преценка относно борбата с мухи, като цяло в обекта.

Поддръжка и консумативи:

Почистване:

Както всяка лампа против мухи, комари и летящи насекоми, така и тази има нужда от регулярно почистване на корпуса от прах.Почистването на уреда се извършва с мека суха кърпа, винаги преди почистване изключете уреда от електрическата мрежа.

Смяна на инсектицидни пури:

Уреда има заводско инсталирани UV пури облечени в специално FEP фолио, което пречи при евентуално счуване да замърси със стъкла зоната, в която е поставена лампата. Тези UV пури имат живот около 8000- 9000 хиляди часа, след което в повечето случай те продължават да светят но не привличат мухи и комари в лампата.

За да възстановите ефективността на UV  лампата е необходимо да подмените осветителните пури с нови. Това се прави много лесно и бързо тъй като лампата е с отворен преден панел и има свободен достъп до инсектицидна пура 15w FEP. Подмяната е лесна, тъй като UV уреда има стандартни фасунги.

Смяна на леплива плоскост:

UV лампа против летящи насекоми Практика е с отворен преден панел, което дава възможност за отчитане на мониторинг на летящите насекоми, когато това е необходимо за нуждите на обекта, в който е монтирана.След напълване на лепливата плоскост с мухи, комари, пеперуди и други летящи насекоми, тя се подменя с нива леплива плоскост практика. Плоскостта се сменя, като старата и замърсена плоскост се издърпа от уреда и на нейно място се плъзга новата леплива повърхност.

 

 

 
 
 
 

Технически характеристики

МАРКА: Pelsis Площ на покритие: 80 кв.м Честотен обхват: 2 x 15 w FEP инсектицидни пури с дължина на вълната 368 nm Интервал на работа: : 24/7 Комплекта съдържа: : Инсектицидна лампа, леплива плоскост, захранващ кабел, монтажни елементи, инструкция за употреба Друго: Лампата работи с инсектицидни пури с FEP фолио 2 x 15 w Начин на прилагане: Монтира се на стена Категория на потребителите: Професионална Целеви Вредител: мухи, комари, пеперуди, молци, летящи насекоми Размери: 390x515X82 mm. Захранване: 220V Монтаж и приложение: Вътрешен Влагозащита : IP20 Материал: Пластмаса и метал Технология: Леплива повърхност Комплекта съдржа: : Лампа против мухи, комари и летящи насекоми, леплива плоскост, захранващ кабел, инструкция за употреба Цвят: Черен, бял Мощност: 30W Гаранция: 24м. Безплатна доставка: Да Доставка до: 24 часа

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Инсектицидна лампа Pelsis PRACTIKA 30W HACCP Против летящи насекоми
Вашата оценка:
img
Инсектицидна лампа Pelsis PRACTIKA 30W HACCP Против летящи насекоми Добави
Може да имате нужда и от това: