Телефон 0700 10 522

Соларен ултразвуков уред против птици, гълъби, врабчета, косове, лястовици GARDIGO VOGEL-ABWEHR Соларен ултразвуков уред против птици, гълъби, врабчета, косове, лястовици GARDIGO VOGEL-ABWEHR
Соларен ултразвуков уред против птици, гълъби, врабчета, косове, лястовици GARDIGO VOGEL-ABWEHR Соларен ултразвуков уред против птици, гълъби, врабчета, косове, лястовици GARDIGO VOGEL-ABWEHR
Соларен ултразвуков уред против птици, гълъби, врабчета, косове, лястовици GARDIGO VOGEL-ABWEHR Соларен ултразвуков уред против птици, гълъби, врабчета, косове, лястовици GARDIGO VOGEL-ABWEHR
Соларен ултразвуков уред против птици, гълъби, врабчета, косове, лястовици GARDIGO VOGEL-ABWEHR Соларен ултразвуков уред против птици, гълъби, врабчета, косове, лястовици GARDIGO VOGEL-ABWEHR

Соларен ултразвуков уред против птици, гълъби, врабчета, косове, лястовици GARDIGO VOGEL-ABWEHR

Промо Цена (с ДДС):

Нормална цена: 95,00 лв.

Special Price 75,59 лв.

В наличност
Брой:
Соларен ултразвуков уред против птици, гълъби, врабчета, косове, лястовици GARDIGO VOGEL-ABWEHR
Характеристики

Артикулен номер: 600924

Тегло: 0.2000

Производител: GARDIGO

Безплатна доставка

Сподели

Ултразвуков уред против птици, гълъби, врабчета, косове, лястовици GARDIGO VOGEL-ABWEHR

Ултразвуков уред против птици GARDIGO VOGEL-ABWEHR дава възможност за ефективен и хуманен начин да защитите вашият дом и градина, овощни дръвчета, тераси, покриви и други зони, в които е поставен уреда от птици. GARDIGO VOGEL-ABWEHR е произведен за външна употреба и излъчва ултразвуков сигнал и двойно по- мощна флаш лампа светкавица, за да прогони птиците, като гълъби, лястовици, врабчета, косове, дроздове и др. от вашият двор или градина. Ултразвковият уред разполага с инфрачервен датчик за движение, който има ефективен обхват на действие от 10м и 110 градуса ъгъл, той се задейства когато целевата птица навлезе в зоната на действие на датчика. Силният ултразвуков сигнал прогонва птиците от охраняваната площ от устройството около 100кв.м. Уреда се захранва от голям соларен панел, а през нощта уреда работи на зареждащи се батерии 4 x AA Li-CA e 1,2 V, 800 mAh, които са в комплекта на устройството.

Технически характеристики:

Обхват на датчика за движение: До 10 м
Технология ултразвук : 23.000 до 50.000 КHz 
Флаш лампа :5 мигащи светодиода
Слънчев панел: 4,8 V, 50 mA
Акумулаторна батерия: 4 x AA Li-CA 1,2 V, 800 mAh
Употреба: Външна
Захранване: Слънчева енергия
Сензор за движение PIR:110 градуса
Размер: 120 х 130 х 65 мм
Площ на покритие:100 кв.м

Гаранция:24м

Как действа  уреда защита от птици:

Електронното устройство против птици излъчва ултразвуков сигнал, който не се чува от човешкото ухо 23 -50 KHz.  Честотите се променят непрекъснато, за да няма привикване на птиците към него. Първоначално птиците възприемат този ултразвук несъзнателно, в зависимост от индивидуалната слухово устойчивост на всяко едно животно и може да се завърнат отново.Уреда разполага с датчик за светлина, който отчита нивото на осветеност това има значение за работата на флаш лампата(светкавица) когато е светло уреда не излъчва флаш светлина а само ултразвук, когато е тъмно уреда автоматично включва флаш светкавицата и ултразвук. 

Инсталиране на уреда:


1.Заредете уреда, като го оставите поне няколко часа на добре огрято от слънце място.Колкото по дълго зареждате толкова по добре се зареждат батериите. През зимните месеци, когато няма добро зареждане може да заредите батериите, чрез зарядно за батерии.
2. Определете мястото, на което искате да поставите устройството. Уреда трябва да бъде поставен в зоната, в която сте забелязвали птици или която желаете да защитите от птици не по далеч от 10м от мястото на което кацат птиците за да може да бъдат засечени от датчика.
3. Уреда разполага със сглобяемо колче, което позволява да го монтирате, чрез забиване директно в земята или да го окачите на дърво или друго място на крепежни елементи, като за това има специални уши на гъба на уреда.

Настройки на работа на устройството:

GARDIGO VOGEL-ABWEHR  има лесна настройка на ключа, които се намират под капака на гърба на корпуса на устройството.

• OFF: Уреда е изключен

• ON: Когато сензорът за движение се задейства, уредът ще произведе висока ултразвукова честота за отстраняване на нежеланите птици, в продължение на 20 секунди комбинирано със светкавица.

Уреда е  безвреден за хора и не целеви животни и не се чува от човешкото ухо. Той създава дискомфортна среда за присъствие на лястовици, гълъби, врабчета, косове, дроздове, като обучава птиците с течение на времето да не се завръщат в зоните, където е поставен уреда против птици.

Производител: Gardigo Германия

 

Доставка:

Доставките се извършват с куриер ekont и  спиди  за цяла България.

Всички поръчки над 50лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак    БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА  

Всички поръчки под 50лв се изпращат с куриерска служба ЕКОНТ  с - 20% отстъпка от редовната цена на пратката.

Всички поръчки под 50лв се изпращат с куриерска служба СПИДИ с - 25% отстъпка от редовната цена на пратката.

Доставката се извършва с куриерска фирма Еконт или Спиди обикновено в рамките на 1 работен ден. Пратката може да бъде доставена до адрес на получателя или до избран от него офис на Еконт или Спиди.Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта otrovi.com 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта Otrovi.com може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия офис има складова наличност моля свържете се с нас на тел:0700 10 522 /на цената на един градски разговор/ или 0899 308 921 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт.

При телефонния разговор за потвърждение, ще Ви информираме в кой ден ще бъдат окомплектовани и предадени на куриер Вашите покупки.

 

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид,че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод.

 

 

Връщане и замяна на стока

В срок от 30 дни след получаване на стоката клиентът има право да я върне или замени ако са спазени следните условия:

1. Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана и няма видими следи от употрeба).
2. Не са налице повреди причинени от неправилна употреба.
3. Запазена цялост на оригиналната опаковка, консумативи и аксесоари в случай, че е имало включени такива.
4. Транспортните разходи за връщане на стока са за сметка на клиента. (В случай на замяна на стока клиентът заплаща 1 куриерска такса вместо 2 такси за транспорт в двете посоки)
5. Възстановяването на сумата по върнатите стоки ще бъде направено по банков път в 14 дневен срок в банкова сметка посочена от клиента упражнил правото си на отказ.

ВАЖНО: Условията не важат за препарати, които са отворени или използвани.

Изтегили от ТУК Стандартен формуляр за упражняване правото на отказ от договора


Адрес за връщане и замяна: гр.София ж.к Люлин 3 бл 380 Вх Б Маг 1,2,3 тел: 0700 10 522 email:evropest@abv.bg

Изпратете ни запитване: