Ратимор парафиново блокче отрова за мишки и плъхове 250гр.

В наличност
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
-2%
Промо цена 8,99 лв. Редовна цена 9,24 лв.
Отрова за мишки и плъхове парафиново блокче 250гр
SKU: 8965765
Тегло: 0,250 кг.
Производител: UNICHEM Словения
EAN: 3800251840588

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Ratimor
Купи заедно на по-ниска цена

Описание и начин на употреба

Ратимор отрова за мишки и плъхове парафиново блокче 250гр.

Парфиновото блокче RATIMOR е изкючително подходящо за залагане и унищожаване на мишки и плъхове във влажна среда. Формата на този препарат срещу гризачи е създадена специално съобразно биологията на мишките и плъховете. Те обичат да гризат, така си изпилват и заточват зъбите, които растат непрекъснато.

Парафиновото блокче им предлага идеалният вариант за хранене, тъй-като блкочето е с твърди крайща а под парафина се крие мека и апетитна сърцевина, която мишките и плъховете изяждат веднага. Парафина защитава много добре атрактанта и активното вещество на препарата, когато се използва на открито или на влажни места. Препарата се предлага и в по малка опковка от 100 гр.

Родентицидна примака срещу гризачи парафинов блок Ратимор

Употреба на препарата:

Ратимор са парафинови блокчета по 5гр. всяко, подходящи са за употреба, както на сухи, така и на влажни места като: канализации, шахти, тоалетни и др. След поставяне ефективността му трае около 4 месеца.

Отровата за мишки и плъхове съдържа Битрекс /горчива съставка, която предпазва от неволно поглъщане на хора и животни/. Ратимор съдържа мумифицираща смес, която предизвиква изсъхване на гризачите, след като консумират от отровата. По този начин се избягва миризмата от унищожените мишки и плъхове.

ВАЖНО: Не докосвайте примамките за гризачи с гола ръка гризачите усещат чешката миризма.В всяко опаковка РАТИМОР има найлонова ръкавица с която може да заредите отровата за мишки и плъхове.

Разходна норма:

Борба с плъхове 30-50гр на отровна точка През 5-10м зависимост от числеността им.
Борба с мишки 10-15гр на отровна точка През 2-4м зависимост от числеността им.

 

Примамките се контролират и презареждат през 7-10 дни в рамките на 21 до 30 дни, до трайна липса на активност на гризачите и преустановяване на консумацията им.

Внимание!

Продукт за професионална употреба. Използвайте биоцидите със специални предпазни мерки. Преди употреба прочетете етикета и листовката, за да намалите рисковете за хората и околната среда. Опаковъчните отпадъци трябва да се изхвърлят в съответствие с местните, регионални, национални или международни разпоредби. Забранява се използването на празни опаковки за други цели (включително като вторични суровини).

Пиктограми за опастност:

Ратимор парафиново блокче против гризачи

Технически характеристики

МАРКА: Ratimor АДВ:: Бромадиолом 0.5г/кг. Начин на прилагане: Залага се директно в зоните с наличие на гризачи Антидот: Витамин К1 (прилага се под наблюдението на лекар) Доза на приложение: плъхове 30-50 гр, мишки 10-15гр на отровна точка Предупреждение за опасности: Преди употреба прочети етикета. Целеви Вредител: Мишки, плъхове Количество: 250 гр Монтаж и приложение: Външен, Вътрешен Влагозащита : Да Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Ратимор парафиново блокче отрова за мишки и плъхове 250гр.
Вашата оценка:
img
Ратимор парафиново блокче отрова за мишки и плъхове 250гр. Добави
Може да имате нужда и от това: