Препарат против дървеници, хлебарки Бендиокарб плюс 80ВП 400гр.

Изчерпан
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
-5%
Промо цена 162,00 лв.
Редовна цена 172,00 лв.
Препарат против хлебарки, дървеници, мухи
SKU: 10898
Тегло: 0,400 кг.
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Описание и начин на употреба

Бендиокарб 80ВП препарат за унищожаване на хлебарки, дървеници, мухи и др.

Изключително силен и мощен инсектицид против пълзящи и летящи насекоми(Унищожава хлебарки, дървеници, мухи и др.).Препарата е водо разтворим прах с активно вещество Бендиокарб което е представител на най-силната химична груба карбамати накратко го наричат тежка артилерия в борбата с насекоми.

Област на приложение:

За борба с пълзящи и летящи(хлебарки, дървеници, мухи и др.)насекоми на открито и закрито в обекти с обществено предназначение, обекти за производство и търговия с храни, жилищни сгради,здравни и лечебни заведения, сметища, кофи за отпадъщи около селско стопански сгради и др.

Начин на употреба:

От препарата се приготвят водни работни разтвори. Прилагат се чрез напръскване с ръчна или моторна пръскачка. Третират се места където хлебарките, дървениците, мухите преминават или се укриват също така и на места където сте забелязали или предполагате че насекомите се укриват или кацат. Като се обръща специално внимание на пукнатини, цепнатини и топли точки. 

Разходна норма Бендиокарб 80ВП:

Срещу хлебарки: Приготвя се работен воден разтвор при разреждане 30гр от препарата в 5л вода.Разходна норма 50мл работен разтвор на 1кв.м или 5л за 100кв.мСрещу мухи:Приготвя се работен воден разтвор при разреждане 15гр от препарата в 5л вода може да добавите захар.Разходна норма 50мл работен разтвор на 1кв.м или 5л за 100кв.м 

Срещу дървеници: Приготвя се работен воден разтвор при разреждане 30гр от препарата в 5л вода.Разходна норма 50мл работен разтвор на 1кв.м или 5л за 100кв.м

Интервал между обработките 6-8 седмици при необходимост. Третираните помещения се оставят затворени 1-2 часа след това се проветрява 24ч. Третирането с препарата се извършва в пълно отсъствие на хора и животни.Храните за хора и животни трябва да бъдат изнесени или добре покрити.Да не се пръска в близост до аквариуми или места с водни организми. Препарата не трябва да влиза в контакт с посуда или храни. Преди употреба прочети етикета.

АДВ: Бендиокарб 80.00g/100g

Вид на препарата: Водо разтворим прах

Категория на потребителите:Професионална

Срок на годност:Виж маркировката

Внимание! Използвайте биоцидните препарати безопасно!
Преди употреба внимателно прочетете етикета и информацията за препарата!

Производител:ZENITH CROP SCIENCES Лихтенщайн

Технически характеристики

МАРКА: Zenith crop scieneces Безплатна доставка: Да Мерни единици: кг.

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Препарат против дървеници, хлебарки Бендиокарб плюс 80ВП 400гр.
Вашата оценка:
img
Препарат против дървеници, хлебарки Бендиокарб плюс 80ВП 400гр.
Може да имате нужда и от това: