Лампа против комари и мухи с UV LED светлина GARDIGO FLUGINSEKTEN-VERNICHTER JASMIN UV-LED

Изчерпан
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
78,90 лв.
Лампа против комари и мухи с LED UV светлина
SKU: 62310
Тегло: 0,500 кг.
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Gardigo Германия

Описание и начин на употреба

Лампа против комари и мухи с UV LED светлина FLUGINSEKTEN-VERNICHTER JASMIN UV-LED


Лампа против комари и мухи с иновативна UV LED технология за максимално привличане на летящите насекоми. Инсектицидната лампа разполага с мощна високо волтова решетка, която унищожава мухите и комари веднага след като се допрат до нея. Унищожените насекоми падат в специална тавичка, която се намира на дъното на лампата. Уреда е изработен изцяло от качествена пластмаса и има красив дизайн подходящ за всеки дом или офис.

Как действа лампата против летящи насекоми:

Специалната UV светлина излъчвана от LED диодите привлича мухите и комарите. Уреда унищожава летящите насекоми, чрез електрическа решетка разположена в корпуса на лампата.Лампата е предназначена само за вътрешна употреба в малки помещения до 30-40 кв.м

Разположение и монтаж на лампата против комари:

Винаги разполагайте лампата в най-тъмните части на помещението на височина не повече от 2м височина от пода. Избягвайте поставянето на уреда на места, на които има течение. Ако използвате лампата в спалня пуснете уреда 2-3 часа преди да използвате помещението за да може да привлече и унищожи наличните комари. Уреда може да бъде свободно поставен или закачен на стена или таван.

Почистване и поддръжка:

Почистването на уреда се прави само, когато лампата е изключена от ел. мрежа.Чекмеджето в което се събират унищожените мухи и комари се намира на дъното на уреда почиства се периодично съобразно наличието на насекоми в него.За да извадите чекмеджето за събиране на насекоми е необходимо да натиснете едновременно двата бутона, които се намира в долните краища на уреда. След почистване поставете чекмеджето обратно на мястото си и натиснете докато щипките на чекмеджето щракнат. Поради факта, че уреда е лед светлина която е вградена в корпуса няма консумативи, които се подменят.


Технически характеристики:

Приложение: Монтаж на стойка / таван (вкл. Верига за окачване)
Захранване: 220 - 240 V, 50/60 Hz
Консумирана мощност: 6 вата
Високоволтна решетка: 2500 V
Размери: 30,5 x 26 x 10,8 cm
Площ на покритие приблизително:30-40кв.м

Гаранция: 24м

Производител: Gаrdigo Германия

Технически характеристики

МАРКА: Gardigo Германия Безплатна доставка: Да Доставка до: 2-3 дни.

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Лампа против комари и мухи с UV LED светлина GARDIGO FLUGINSEKTEN-VERNICHTER JASMIN UV-LED
Вашата оценка:
img
Лампа против комари и мухи с UV LED светлина GARDIGO FLUGINSEKTEN-VERNICHTER JASMIN UV-LED
Може да имате нужда и от това: