Уред против къртици, кучета и котки със соларен панел GARDIGO SOLAR MAULWURF-HUNDE-KATZENFREI DIAMANT

Изчерпан
5 5
1 Преглед
Оцени
Цена (с ДДС):
67,00 лв.
Уред с ултразвук за защита от къртици, кучета и котки 1250кв.м
SKU: 70095
Тегло: 0,500 кг.
Производител: GARDIGO Германия
EAN: 4260277263300
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Gardigo Германия

Описание и начин на употреба

Комбиниран соларен уред против къртици, кучета и котки GARDIGO SOLAR MAULWURF

Ултразвуков уред против къртици, слепи кучета, кучета и котки. Уреда комбинира в себе си два вида защита, както под земята така и над земята.

Електронното устройство излъчва ултразвукови сигнали, които пропъждат и защитават под земята против къртици, сляпо куче и поливки площ от 1250 кв.м и над земята уреда излъчва ултразвуков сигнал против кучета и котки и има площ на защита 150кв.м

Електронният апарат съчетава в себе си двойна защита от най-често срещаните животни в двора и градината, като предлага ефективна и хуманна защита от къртици, сляпо куче, кучета и котки.

Соларен уред срещу къртици, кучета и котки>>топ цена>>топ качество

Ултразвук против подземни гризачи, къртици и сляпо куче:

Уреда излъчва мощна ултразвукова честота 400 Hz  която прогонва и плаши подземните гризачи интервала на излъчване на прогонващите честоти е 57 сек и време на излъчване на честотата 3 сек. Уреда се захранва от соларен панел, който се захранва от слънчевата светлина устройството работи непрекъснато и денонощно като, през тъмната част на денонощието се захранва от зареждащи се батерии, които са вградени в корпуса на апарата.

Ултразвук против кучета и котки:

Уреда има вградена кварцова колона, която излъчва мощен ултразвук с честота 20.000-27.000 Hz против кучета и котки. Колоната е разположена под соларният панел и е едно лицева, което значи, че трябва да я насочите към зоната която желаете да защитите от случайно преминаване на кучета и коти уреда има площ на покритие против кучета и коти 150кв.м. Уреда излъчва ултразвукови сигнал на интервал от всеки 57 сек и 3 сек излъчване на честотата.

Монтаж на уреда против подземни гризачи, кучета и котки:

Уреда е напълно готов за употреба не е необходимо да поставяте батерии. Изберете подходящо място, на което да разположите устройството имайте в предвид, че зоната в която трябва да монтирате уреда трябва да бъде огрявана от слънчева светлина за да може уреда да се зарежда и функционира правилно.

Направете дупка в земята с твърд предмет, като диаметъра на дупката трябва да бъде по малък от алуминиевото колче на уреда, след като го поставите ултразвуковите вибрации ще се предават по добре в почвата следователно и ефекта ще бъде по добър. Уреда има копче което служи за активиране и деактивиране на апарата то се намира под соларният панел.

Насочете горната над земна колона на уреда към зоната която искате да защитите от кучета и котки. Разположете уреда в центъра на охраняваната площ ако разполагате с поливна система разположете уреда далеч от обхвата на пръскачките. Преди да пуснете уреда го оставете на слънце за няколко часа за да може да се зареди добре батерията на устройството.

 

Технически характеристики

Документи:

Инструкция за употреба

МАРКА: Gardigo Германия Площ на покритие: 1250 кв.м Честотен обхват: Честотен обхват под земята: 400 Hz Честотен обхват над земята: 20 000 - 27 000 Hz Звуково налягане: Под 100 dB Работна температура: 0 +50 градуса Интервал на работа: : 57 секунди изключен, 3 секунди включен Категория на потребителите: Масова Целеви Вредител: къртици, сляпо куче, кучета, котки Размери: 9,5 см х 46 см Захранване: Соларен панел Монтаж и приложение: Външен Материал: Метал Технология: Ултразвук, Механична вибрация Цвят: сребрист Гаранция: 24м. Безплатна доставка: Да Брой: 1

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

 1. Уред против къртици, кучета и котки със соларен панел GARDIGO SOLAR MAULWURF-HUNDE-KATZENFREI DIAMANT
  Оценка:
  100%
  Много съм доволна, изгони ми котките от двора.

  Оценка от

  Публикувано на

Оценете: Уред против къртици, кучета и котки със соларен панел GARDIGO SOLAR MAULWURF-HUNDE-KATZENFREI DIAMANT
Вашата оценка:
img
Уред против къртици, кучета и котки със соларен панел GARDIGO SOLAR MAULWURF-HUNDE-KATZENFREI DIAMANT
Може да имате нужда и от това: