Инсектицидна пура - кръгла 22W SYLVANIA

В наличност
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
23,50 лв.
Резервна пура за инсектицидна лампа
SKU: 500117
Производител: SYLVANIA- Германия
EAN: 5410288004563

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Sylvania

Описание и начин на употреба

Кръгла инсектицидна пура FC22W T9 BL368 SYLVANIA 

Резервна кръгла инсектицидна пура sylavania с мощност от 22W и диаметър 26.2mm (Т9), която излъчва специална UV светлина в спектъра на BL368 Blackligh. Кръглата инсектидна пура се използва само в инсектидни лампи, различни по вид и модел. Тя има максимален работен живот от 8000 часа, използва се за привличане на:

  • Мухи
  • комари
  • молци
  • пеперуди

Кръгла инсектицидна пура за инсектицидна лампа SYLVANIA 22W

Кога се сменя инсектицидната пура:

Най-правило е да заменим инсектицидните пури на нашата лапа за унищожаване на насекоми веднага след изтичане на предписаните от производителя часове.

Обикновено това се случва след 8000 часа или една година употреба при професионалните потребители и повече при тези, които я използват периодично само в летните месеци.

Технически характеристики

Документи:

Data sheet
Summary data sheet

МАРКА: Sylvania Площ на покритие: 50-60 кв.м Честотен обхват: BL368 Blacklight Работна температура: -20°C...+40°C Интервал на работа: : 24/7 Категория на потребителите: Масова и професионална Целеви Вредител: мухи, комари, пеперуди Размери: 49.1mm -155.6mm Захранване: 220V Монтаж и приложение: Вътрешен Влагозащита : Няма Технология: Капан Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Инсектицидна пура - кръгла 22W SYLVANIA
Вашата оценка:
img
Инсектицидна пура - кръгла 22W SYLVANIA Добави