img

Инсектицидна пура 20W SYLVANIA

В наличност
Цена (с ДДС):
15,00 лв.
Добави
Резервни пури за инсектицидни лампи BL 368 20W 600MM диаметър 38мм
SKU: 50061

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Sylvania

Описание и начин на употреба

Инсектицидна пура 20W SYLVANIA 

Резервни пури SYLVANIA  за инсектицидни лампи съвместими с множество модели електро инсектицидни тела. Инсектицидните пури произведени от SYLVANIA са едни от най-качествените консуматив на пазара. Като основно това се разбира по високата ефективност и дългият и безпроблемен експлоатационен период на пурата. Тези консумативи могат да се използват и за всички модели инсектицидни лампи без значение дали вашата лампа за унищожаване на мухи и комари е била с първоначално вградени такива, това което трябва да знаете е само дължината на пурата. 

Кога се подменят инсектицидните пури:

Всички инсектицидни пури имат определено време живот на полезната UV светлина която привлича летящите насекоми като мухи, комари, винарки и др. Инсетицидните пури имат полезен живот около 6000 до 7000 часа ефективен живот, след което продължават да светят но не привличат летящите насекоми в инсектицидната лампа. Подмяната на пурите против летящи насекоми се прави преди всеки летен сезон за да сте сигурни във високата ефективност на вашата лампа за унищожаване на мухи, комари, винарки и др.

Технически характеристики:

Модел:F20W/T12/BL 368
Размер на цокъл : 38 мм.
Мощност :20W
Дължина на пурата: 600мм

Произход: SYLVANIA  Германия.

 

 

Технически характеристики

МАРКА: Sylvania Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Инсектицидна пура 20W SYLVANIA
Вашата оценка:
Може да имате нужда и от това: