Инсектицидна пура 20W SYLVANIA

В наличност
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
21,99 лв.
Резервни пури за инсектицидни лампи BL 368 20W 600MM диаметър 38мм
SKU: 50061
Производител: SYLVANIA- Германия
EAN: 5410288003610

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Sylvania

Описание и начин на употреба

Резервна инсектицидна пура SYLVANIA F20W T12 BL368 

Резервни пури sylvania за инсектицидни лампи съвместими с множество модели електроинсектицидни тела. Инсектицидните тръби произведени от немският производител имат мощност от 20W, дължина от 600мм и диаметър 38мм (Т12). Максимален живот на флуоресцентната лампа летящи насекоми е 10000 часа.

Това са едни от най-качествените и използвани консумативи на пазара. Като основно се предлага максимална ефективност при привличане на летящи насекоми като мухи, комари и пеперуди и дългият и безпроблемен експлоатационен период на флуоресцентната тръба..

Тези консумативи могат да се използват и за всички модели инсектицидни лампи без значение дали вашата лампа за унищожаване на мухи и комари е била с първоначално вградени такива, това което трябва да знаете е само дължината на пурата.

Продукта се предлага и във вариант със защитно фолио Sylavania FEP за оптимални нива на защита и хигиена.

Инсектицидна пура 20W SYLVANIA>>топ цена>>топ качество

Кога се подменят инсектицидните пури:

Всички инсектицидни пури имат определено време живот на полезната UV светлина която привлича летящите насекоми като мухи, комари, винарки и др. Инсетицидните пури имат полезен живот около 10000 до 14000 часа ефективен живот, след което продължават да светят но не привличат летящите насекоми в инсектицидната лампа.

Подмяната на пурите против летящи насекоми се прави преди всеки летен сезон за да сте сигурни във високата ефективност на вашата лампа за унищожаване на мухи, комари, винарки и други летящи вредители.

Технически характеристики

Документи:

Data sheet
Summary data sheet

МАРКА: Sylvania Площ на покритие: 50-60 кв.м Честотен обхват: BL368 Blacklight Работна температура: -20°C...+40°C Интервал на работа: : 24/7 Друго: F20W T12 BL368 24 Начин на прилагане: в инсектицидна лампа Категория на потребителите: Масова и професионална Целеви Вредител: мухи, комари, пеперуди Размери: дължина:600мм; диаметър: 38мм (T12) цокъл: G13 Захранване: 220V Монтаж и приложение: Вътрешен Влагозащита : Няма Технология: Капан Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

 

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Инсектицидна пура 20W SYLVANIA
Вашата оценка:
img
Инсектицидна пура 20W SYLVANIA Добави