Препарат за дезинфекция на повърхности ЖИВАСЕПТ Рапид 750 мл

Изчерпан
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
16,49 лв.
Препарат за дезинфекция на повърхности с алкохол
SKU: 58966
Тегло: 0,800 кг.

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Живас

Описание и начин на употреба

Препарат за дезинфекция на повърхности и предмети в здравни и лечебни заведения ЖИВАСЕПТ Рапид 750 мл

Готов за употреба алкохолен препарат за бърза дезинфекция на алкохолустойчиви повърхности и предмети в здравни и лечебни заведения, предприятия за производство и търговия с храни, обекти с обществено предназначение и промишленоста. Притежава бактерицидно (включително MRSA), микобактерицидно (включително туберкулоцидно), вирусоцидно (HBV/HIV/HCV, Rota viruses) и фунгицидно действие.

Приложение на ЖИВАСЕПТ Рапид 750 мл

Живасепт рапид е предназначен за бърза дезинфекция на алкохолустойчиви повърхности и предмети в здравни и лечебни заведения, предприятия за производство и търговия с храни, обекти с обществено предназначение и промишленоста.

Свойства на ЖИВАСЕПТ Рапид 750 мл

Живасепт рапид е разтвор готов за употреба, несъдържащ алдехиди, феноли и четвъртични амониеви съединения. Представлява балансирана синергично действаща комбинация от алкохоли за постигане на бърза и сигурна дезинфекция. Активните му съставки са биоразградими.

Не уврежда устойчиви на алкохол повърхности и е свместим с различни материали. Препаратът има нисък алергичен потенциал и не оказва дразнещо действие при многократна употреба. Аерозолната форма на препарата позволява лесно третиране на малки и трудно достъпни повърхности.

Третираните повърхности и предмети могат да бъдат използвани незабавно след изтичане на експозиционното време, без последващо изплакване с вода.

Външен вид

Прозрачна течност с приятен аромат рН 5.5 – 7.0 Отн плътност 0.830 g/cm3

Съдържание на 100 g ЖИВАСЕПТ Рапид

Активни вещества:


45.0 g Пропан 1-ол (CAS 71-23-8)
30.0 g Пропан 2-ол (CAS 67-63-0)


Други съставки:

Инхибитор на корозия, парфюмна композиция.

Спектър на действие

Бактерицидно (включително MRSA), микобактерицидно (включително туберкулоцидно), вирусоцидно (HBV/HIV/HCV, Influenza, Rota viruses) и фунгицидно действие

Бактерицидно действие  (P.aeruginosa, S.aureus, E.coli, E.hirae) EN 1276  експозиция 1 min

Фунгицидно действие (C.albicans, A.niger) EN 1650 експозиция 1 min

Бактерицидно действие (P.aeruginosa, S.aureus, E.coli, E.hirae)  EN 13697/EN13727   експозиция 1 min

Бактерицидно действие (MRSA) EN 1040  експозиция 1 min

Фунгицидно действие (C.albicans, A.niger) EN 13697/EN13624 експозиция 1 min

Микобактерицидно действие (M.terrae, M.avium) EN 14348 експозиция 1 min

Вирусоцидно действие (HIV/HBV/HCV) EN 14476 експозиция  5 min

Указания за употреба

Живасепт рапид представлява готов за употреба разтвор. Прилага се чрез напръскване на третираните повърхности, посредством спрей помпата на флакона от около 30 см разстояние, в съотвтствие с времето на експозиция (вж. таблица за приложение).

При прилагането на препарата за дезинфекция на повърхности и предмети, същите не трябва да бъдат в близост до източници на запалване! След изтичане на времето на въздействие обработените обекти могат да се използват незабавно, без изплакване с вода.

Предпазни мерки

При контакт с очите веднага да се направи изплакване обилно с вода и да се потърси медицинска помощ. При поглъщане да не се предизвиква повръщане, незабавно да се потърси медицинска помощ и да се покаже опаковката или етикета.

Опаковка

Флакони от 750 ml и 1л с помпа за разпръскване

Срок на годност: 3 години

Производител: Живас България

Технически характеристики

МАРКА: Живас Безплатна доставка: Не Мерни единици: мл.

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Препарат за дезинфекция на повърхности ЖИВАСЕПТ Рапид 750 мл
Вашата оценка:
img
Препарат за дезинфекция на повърхности ЖИВАСЕПТ Рапид 750 мл