Инсетицидна пура с FEP-Фолио нечуплива 18W

В наличност
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
31,00 лв.
Резервна пура SYLVANIA за инсектицидна лампа с FEP фолио нечуплива 18W
SKU: 20100820100
Тегло: 0,100 кг.
Производител: SYLVANIA- Германия
EAN: 5410288016641

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Sylvania

Описание и начин на употреба

Резервна инсектицидна пура за лампа против мухи и комари с нечупливо покритие FEP Sylvania 18W

Резервна пура за инсектицидна лампа Sylvania 18W със специално покритие от FEP фолио, което не позволява, разпиляване на стъкла от стъклената тръба при евентуално счупване. Отговаря на изискванията на международния стандарт на храните (IFS 2004).

Защитното FEP покритие отговаря на теста за IEC60068-2-75 Pendulum Hammer (5 Joule) и 4М. Покритието има 97% пропускливост на UV лъчите, които привличат летящите насекоми, като мухи, комари и пеперуди.

Инсектицидната тръба има 13000 часа живот, което при 24/7 работа прави, около една година ефективна борба с мухи, комари или пеперуди. 

Инсектицидна пура SYLVANIA F18W T8 BL368 24

Къде се използва:

Пурите с FEP фолио могат да се използват във всички видове инсектицидни лампи, които отговарят на нейният стандарт за мощност и размер на тръбите. Този тип защитени с фолио тръби се използват най-често в производствени помещения за хранителни продукти или фармацевтични складове и производства. Пурата може да се използва и в домашни инсектицидни лампи, като понижава риска от излагане на стъклени фрагменти и живак при счупване на инсектицидната лампа или пура.

Кога се сменят инсектидни пури:

Инсектицдна тръба с Fep фолио Sylvania 18W има седнен живот около 13 000 часа, след изтичане на тези часове, пурата трябва да се подмени с нова. Ако това не се направи поради някаква причина, пурата ще продължи да свети но нейната ефективност ще спасне с 40-50% по-отношение на привличане на мухи, комари и пеперуди.

 

 

Технически характеристики

Документи:

Data sheet
Summary data sheet

МАРКА: Sylvania Площ на покритие: 50-60 кв.м Честотен обхват: BL368 Blacklight Работна температура: -15°C +40°C Интервал на работа: : 24/7 Начин на прилагане: в инсектицидна лампа Количество:: 1 бр Категория на потребителите: Масова и професионална Целеви Вредител: мухи, комари, пеперуди Размери: дължина: 590мм; диаметър: 26мм (Т8); цокъл: G13 Захранване: 220V Монтаж и приложение: Вътрешен Влагозащита : Няма Технология: Капан Цвят: Blacklight Безплатна доставка: Не Доставка до: 24 часа

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Инсетицидна пура с FEP-Фолио нечуплива 18W
Вашата оценка:
img
Инсетицидна пура с FEP-Фолио нечуплива 18W Добави
Може да имате нужда и от това: