Защо да използвам ултразвукови устройства против гризачи- мишки и плъхове

Уреди за борба с гризачи

Ултразвуковите уреди против гризачи са едно наистина добро решение за борба с мишки и плъхове във всякакви условия.Тази съвременна и екологична технология Ви дава възможност да се отървете от вредителите без да се налага да използвате отрови, капани и други по ангажиращи средства за контрол на гризачите.

Освен, че електронните устройства са напълно безопасни за хора и домашни животни, те не изискват никаква поддръжка, консумативи и изобщо ангажимент от ваша страна, което е доста добре, когато искате да се преборите с нашествие на гризачи или искате да защитите дома си, офиса, вила, каравана, лодка, автомобил, който няма да бъде използван по дълго време.

Уредите против гризачи имат две различни технологии ултразвук и електромагнитен сигнал, някой уреди съчетават и двете технологии. Така наречените мишени или електронни котки са напълно автоматични и не изискват никакъв ангажимент от Ваша страна. Точно заради това ще се опитам да Ви представя няколко много полезни приложения.

Ултразвукови устройства за защита от мишки и плъхове

Защита на вили и къщи с ултразвукови електронни уреди против гризачи:

Колко пъти сте си казвали писна ми от мишки на вилата! Хубавата новина, е че вече има решение на този досаден проблем. Ултразвуковите уреди са перфектно решение за защита на къщи, вили, бунгала, каравани или места, които не обитават целогодишно или се ползват сезонно предимно през лятото.

В такива обекти е съвсем възможно да се заселят гризачи за да прекарат най студените зимни дни, а следите от тяхното присъствие са доста неприятни. Една от полезните и силни страни на електронните устройства, е че може да защитят Вашата собственост от набези на гризачи дори, когато Вас Ви няма.

Защо мишките и плъховете влизат в нашите домове и вили:

Начина на живот на гризачите е тясно свързан със човешкият бит. Често съвсем не волно ние създаваме благоприятна среда за развитие на мишки и плъхове, като оставяме пролуки от, които гризачите навлизат в нашите домове и вили. Важно е да кажем че мишките и плъховете се възползват от всички възможности, които им осигурим.

Това може да бъде малка цепнатина или забравен отворен прозорец или врата. Допълнително наличието на хранителни продукти или подправки също привличат гризачите. За да няма мишки и плъхове винаги затваряйте плътно всички врати и прозорци. Ако не планирате скорошно посещение на вашата вила, къща или каравана не оставяйте никакви храни и подправки, изхвърляйте старателно кофите за смет.

Как да се възползваме максимално от уреда за защита от гризачи:

Поставянето на уреди против мишки и плъхове във Вашият дом, вила ,каравана ще Ви спести много неприятности свързани с нагризвания на различни предмети, почистване и неприятни емоции. Уредите за гризачи се поставят директно в помещението, което желаете да защитите.

Различните модели и марки уреди, които предлагаме имат различни технически характеристики и площи на покритие това позволява да изберете най-ефективният и подходящ за Вас апарат за мишки и плъхове.Избора на електронен апарат с ултразвук е толкова важен, както и начина му на поставяне:

Кои са най-ефективните уреди против мишки и плъхове

Кои уреди против гризачи на ток препоръчваме:

Уреди против гризачи

Ето и някой съвети за добро позициониране на апарата за гризачи:


1. Винаги поставяйте уреда с лице към най-широките части на помещението. Ултразвука не може да преминава през каквито и да било препятствия. Ако сте избрали комбиниран уред ултразвук с електромагнит ултразвука ще защитава помещението в което е поставен, а електромагнита ще защити всички помещения, до които достига електроинсталация до определената площ на уреда.

2. Един ултразвуков уред за едно помещение. Това е основното правило за ефективност на уредите. Ако сте решили да направите истинска и добра защита на вашият дом и вила поставете повече уреди, като ги разпределите в най критичните зони , а именно кухня, и спални помещения. Ако имате два етажа поставете различни уреди на всеки един от етажите.

3. Уредите работят непрекъснато 24/7, не се притеснявайте за разхода на електроенергия уредите харчат незначително количество ток 2-6W.Това Ви гарантира ефективност. Никога не изключвайте уредите за защита от гризачи, защитата спира след, като изключите уредите. Избягвайте да местите устройствата от контакт на контакт това няма да промени ефекта. Ако имате две помещения за защита поставете различни уреди във всяко едно от тях така мишките и плъховете няма да има къде да се скрият.

Как да използвам уред против мишки когато спирам тока когато ме няма?

Доста често когато зазимяваме вилата, караваната, кътащата изключваме тока и водата. И тогава съвсем логично идва въпроса как да използвам електронно устройство за мишки като то работи на ток? Вече има и достатъчно ефективни уреди против мишки, които работят на батерии.

Този тип уреди не се различават по ефект и начин на работаa от стандартните апарати на ток. Те излъчват ултразвуков сигнал и защитават помещения с различна площ. Предлагат се уреди за гризачи, които могат да функционира с подходящи батерии до 12м. Уредите са произведени в Германия и са на марка KEMO Elektronics FG022.

!ВАЖНО! Когато използвате уред против гризачи на батерии използвайте качествени алкални батерии.

Уреди срещу гризачи >> ТОП ЦЕНИ

Кои уреди против гризачи на батерии препоръчваме:


Какво да очаквам от електронните ултразвукови уреди против гризачи?

Ултразвука дразни и плаши гризачите, създава неблагоприятна среда за тяхното хранене и размножаване. Категорично можем да кажем, че уредите модифицират средата от благоприятна към не благоприятна. Уредите започват да действат веднага след включване. Ако вашият дом или вила е вече заселена с мишки и плъхове първоначалният ефект ще се прояви до 14 дни след пускане на уреда, през това време може да забележите повишена активност на гризачи. Това се дължи на това, че ултразвука дразни гризачите и те търсят начини да напуснат помещенията.При по сериозни случай пълният ефект може да отнеме до 2-3 месеца това зависи от много фактори, като степен на заселеност на обекта, източници на храна и вода, мише и плъхо проницаемост в обекта, не правилно разположение на уредите, не достатъчно количество уреди за да покрият целият обект. Местене на редите, изключване на уредите, дефектирали или не работещи устройства.

Ако нямате проблеми с гризачи, но искате да сложите уред за да не се появят или така наречената профилактика.Това е съвсем различно. Най добрата защита е профилактиката!Вярно е. Ако поставите уред против гризачи във вилата, къщата, караваната гризачите просто няма да влезнат и заселят.От там няма да имате и съпътстващите на това проблеми.

ЕВРО ПЕСТ ЕООД е вносител и дистрибутор на най-големите и добри Европейски брандове Pest Stop, Gardigo, Kemo, Pest X Repell, Mondo Verde и много други производители на уреди против Гризачи на Топ цени! За да разберете повече за нашите продукти разгледайте секция уреди против гризачи или ни потърсете на тел 0899 308 921 и 0700 10 522.

Виж всички уреди против гризачи тук!

Назад към всички новини