Живасепт пяна 500мл

Изчерпан
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
11,99 лв.
Препарат за дезинфекция на ръце чрез измиване Живасепт пяна
SKU: 336688
Тегло: 0,500 кг.

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Живас

Описание и начин на употреба

Живасепт пяна 500мл

Пяна за дезинфекция на ръце с последващо измиване ЖИВАСЕП ПЯНА.Хигиенно миене и дезинфекция на ръце (в лечебни, здравни и обществени заведения, в обекти хранително-вкусовата, фармацевтична и козметична промишлености и бита). Препарата е тестван по стандарт БДС EN 1500 Хирургично миене и дезинфекция на ръце. Препарата е тестван по стандарт БДС EN 12791. Миене и дезинфекция на кожа преди операции и медицински манипулации (инжекции, пункции, ваксинации и др.). Препаратът се използва за къпане на пациенти.

Начин на употреба:

Хигиенно миене и дезинфекция на ръце 5 ml Втриване в кожата на ръцете, след което се изплакват с вода 30 секунди Хирургично миене и дезинфекция на ръце 2 х 5 ml Втриване в кожата на ръцете, след което се изплакват обилно с вода 3 (2+1) минути Миене и дезинфекция на кожа преди операция и манипулации До омокряне Втриване в кожата, след което се изплаква обилно с вода 30 секунди

Състав на препарата Всеки 100 g Живасепт пяна съдържат: Активно вещество: 0.8 g Хлорхексидин диглюконат (CAS 18472-51-0) Други съставки: Нейоногенни ПАВ, омекотители за кожа, оцветител и парфюмна композиция

Свойства: Живасепт пяна е препарат на основата на хлорхексидин диглюконат, проявяващ широк спектър на микробиологична активност за кратко експозиционно време. Препаратът е нежен към кожата и притежава много добри миещи свойства. Няма алергизиращ ефект и има много добра кожна поносимост.

ЖИВАСЕПТ ПЯНА готов за употреба препарат за миене и дезинфекция на ръце и кожа.

Предимства на препарата: Активните съставки на препарата са биоразградими. Препаратът е приятно ароматизиран, образува устойчива пяна с много добри миещи свойства. Той не сенсибилизира и има много добра кожна поносимост, дори и след многократна употреба.

Количество: 500мл

Произход: Живас България

Технически характеристики

Документи:

MSDS

МАРКА: Живас Безплатна доставка: Не Мерни единици: мл.

Начини на доставка

 

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Живасепт пяна 500мл
Вашата оценка:
img
Живасепт пяна 500мл