Дезинфекционна стелка ЕcoMat 120 x 200 x 4 см

Изчерпан
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
285,30 лв.
Стелка за дезинфекция на обувки
SKU: 1202004
Тегло: 2,000 кг.
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Описание и начин на употреба

Дезинфекционна стелка ЕcoMat 120 x 200 x 4 см

Стелка за дезинфекция на обувка изработена от изключително здрав материал, който може е проектиран така, че да не може да се хлъзга от местата, на които е поставена. Дезинфекционните стелки се поставят на места, където е необходима максимална хигиена, като в тях се поставя дезинфектант, който попива в специален дунапрен с дебелина 4см. При натиск от стъпване върху дезинфекционната стелка предварително поставеният дезинфектант влиза в контакт с подметките на преминаващият, като по този начин предпазва от разпространение на зарази конкретният обект в който е поставена стелката.

За какво се използва дезинфекционната стелка:

Този тип продукти имат широка употреба в предприятия от хранително вкусовата промишленост, животновъдни ферми, ветеринарни клиники, болници, лаборатории и изобщо места, на които е необходима максимална хигиена.

Как работи дезинфекционната стелка:

Дезинфекционните стелки Еко Мат са изработени от висикокачествени материали, които позволяват от малък към среден пешеходен и колесен трафик. Стелката за дезинфекция се поставя на входове и изходи на зони, които искате да защитите от вируси, бактерии, други микроорганизми и зарази. В нея се налива дезинфектант, който може да бъде от всякакъв вид. Дезинфектанта е напоен в специален дунапрен с дебелина 4см, облечен в здрав калъф от не подхлъзващ се материал и силно пропусклива решетка върху, която стъпвате при дезинфекция на обувки. Стелката има чип, което позволява лесно и бързо почистване на калъфа и абсорбиращият дунапрен. Не причинява прекомерно намокряне на обувки при стъпване. Издръжлива на ниски температури. Структурата на решетката не позволява проникването на големи механични примеси в основата на стелката, което удължава живота и.

Предимства на стелката за дезинфекция:

Атрактивна, ниска цена - високо качество на материите.
Не плъзгащ се слой
Изработен от много здрави материи, устойчив на ниски температури.
Лесно се поддържа чиста.
Не причиняват прекомерно намокряне на обувките.
Повечето мръсотия от обувките и колелата на автомобила остава върху постелката и се почиства лесно.
Структурата на горната мрежа предотвратява проникването на средни до големи количества механични примеси в постелката, което удължава живота на пяната( дунапрена).
Дезинфекционна стелка, напоена с дезинфектант, запазва дезинфекционния ефект за дълго време, тъй като горният слой на постелката ограничава изпаряването на течността.
Ваната за дезинфекция има цип, позволяващ лесно отстраняване на полиуретанова пяна. Това прави възможно измиването на пяната, улеснява честата смяна на дезинфектанта.
Конструкцията на постелката предотвратява разливане на дезинфектанта.
Дезинфекционните стелки са подходящи за повечето дезинфектанти, налични на нашия пазар, обикновено се използват разтвори с 1-2% концентрация.
В случай на епидемиологична заплаха, дезинфекционните стелки са основен елемент за провеждане на текуща дезинфекция на обувки и в някой случай на колесен транспорт.

ВАЖНО: Не забравяйте систематично да подменяте или допълвате разтвора за дезинфекция.

Технически характеристики:

Размери: 120 x 200 x 4 см

Цвят: Зелена основа с черна решетка

Материал: Синтетика и дунапрен

Предназначение: Дезинфекция на преминаващ пешеходен и колесен трафик.

Произведено: EU

Технически характеристики

Безплатна доставка: Да Мерни единици: кг.

Начини на доставка

 

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Дезинфекционна стелка ЕcoMat 120 x 200 x 4 см
Вашата оценка:
img
Дезинфекционна стелка ЕcoMat 120 x 200 x 4 см
Може да имате нужда и от това: