Дезинфектант за ръце HMI SCRUB AL 750 мл

Изчерпан
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
16,20 лв.
Дезинфектант за ръце 750 лм
SKU: 214562
Тегло: 0,750 кг.

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Описание и начин на употреба

Дезинфектант за ръце и кожа HMI SCRUB AL 750 мл

HMI SCRUB AL/HMI® СКРУБ AL е бързо действащ дезинфектант с продължителен ефект, предназначен за хигиенна и хирургична дезинфекция на ръце във всички области на хуманната и ветеринарната медицинска практика, при грижи за болни в домашни условия, както и за дезинфекция на ръце във фармацевтичната, козметичната, хранително-вкусовата промишленост за дезинфекция на кожа преди манипулации.

За да се предотврати изсушаването на кожата, произтичащо при многократно използване на дезинфектанти, съдържащи алкохоли, в HMI® SCRUB AL/HMI® СКРУБ AL е добавен специален, щадящ кожата омекотител, който го прави добре поносим дори при продължителна употреба. HMI SCRUB AL/HMI СКРУБ AL е микрофилтриран срещу спори по време на производството.

Спектър на действие

Действа бактерицидно (MRSA, MSSA), вкл. туберкулоцидно, фунгицидно и вирусоцидно (HBV/HIV, ентеровируси)

Област на приложение

Дезинфектант за ръце и кожа на алкохолна основа за хигиенна и хирургична дезинфекция на ръце и кожа с дълготрайно действие и приятен аромат. Без последващо изплакване. За професионална и масова употреба.

АДВ: Етанол (72%), Хлорхексидин диглюконат (0.5%)

Разрешение: №2537-3/08.05.2020

Начин на употреба

Хигиенна дезинфекция на ръце: 4 mL HMI® SCRUB AL/HMI® СКРУБ AL се втриват в сухи ръце за 30 секунди. При туберкулоза 4 mL HMI® SCRUB AL/HMI® СКРУБ AL се втриват в сухи ръце двукратно за 60 секунди. Хирургична дезинфекция на ръце: 2 х 4 mL HMI® SCRUB AL/HMI® СКРУБ AL се втриват в
ръцете в посока от пръстите към лактите в продължение на 5 (3 + 2) минути.

Ръцете трябва да бъдат омокрени с биоцида през цялото време на третиране.  Предпазните ръкавици се поставят след изтичане на експозиционното време и пълното изсъхване на биоцида върху кожата на ръцете. 

Дезинфекция на кожа преди манипулации: кожата се обтрива с напоен с дезинфектантa тампон в продължение на 30 секунди. Няма данни за възможни нежелани преки или косвени странични ефекти.

Опаковка: 750 мл

Производител: ХМИ

 

 

Технически характеристики

Безплатна доставка: Не Мерни единици: мл.

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Дезинфектант за ръце HMI SCRUB AL 750 мл
Вашата оценка:
img
Дезинфектант за ръце HMI SCRUB AL 750 мл
Може да имате нужда и от това: