img

Уред за борба с къртици GARDIGO SOLAR DIAMANT

В наличност
Цена (с ДДС):
57,00 лв.
Добави
Борба с къртици, сляпо куче и мравки с ултразвуков уред GARDIGO за 700кв.м
SKU: 70035
Тегло: 0,200 кг.
Производител: GARDIGO Германия
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: GARDIGO Германия

Описание и начин на употреба

Уред с ултразвукова вибрация за борба с къртици GARDIGO SOLAR DIAMANT

Електронен ултразвуков уреде за борба с къртици GARDIGO със соларен панел и високо качествена електроника. Устройството представлява алуминиево колче и пластмасова основа на соларният панел напълно готов за употреба.  Уреда за борба с къртици и сляпо куче излъчва ултразвуков сигнал с честота 400 – 1.000 Hz, която създава силен дискомфорт и стрес в подземните гризачи като ги кара да напуснат охраняваната зона от устройството. Ефективната площ на защита от къртици на уреда е 700кв.м. Високо качествената електроника и мощният соларен панел работят дори и при слаба осветеност на уреда от слънце при добре заредени батерии може да издържи до 7 дни без слънце. 

Употреба на уреда за борба с къртици:

Уреда се забива директно в зоната която искате да защитите.Уреда излъчва ултразвуков сигнал през 25 сек и продължителност 2 сек. Уреда е  готов за употреба не е необходимо да поставяте батерии. Намерете подходящо място, на което да поставите уреда имайте в предвид, че зоната в която трябва да монтирате уреда трябва да бъде огрявана от слънчева светлина за да може уреда да се зарежда и работи правилно. Направете дупка в земята с твърд предмет, диаметъра на дупката трябва да бъде по малък от алуминиевото колче на уреда, след като го поставите ултразвуковите вибрация ще се предават по добре в почвата следователно и ефекта ще бъде по добър. Уреда има копче което служи за активиране и деактивиране на апарата то се намира под соларният панел. 

 

Производител: GARDIGO Германия

 

 

Технически характеристики

Тегло: 0.200000 МАРКА: GARDIGO Германия Площ на покритие: 700 кв.м Честотен обхват: 400 - 1000 Hz +/- 50 Hz Звуково налягане: Под 100 dB Размери: 380 x 80 x 80 мм Захранване: Соларен панел Монтаж и приложение: Външен Технология: Ултразвук,Механична вибрация Безплатна доставка: Да Брой: 1

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Уред за борба с къртици GARDIGO SOLAR DIAMANT
Може да имате нужда и от това: