Уред за борба с къртици GARDIGO SOLAR DIAMANT

В наличност
5 5
1 Преглед
Оцени
Цена (с ДДС):
57,00 лв.
Борба с къртици, сляпо куче и мравки с ултразвуков уред GARDIGO за 700кв.м
SKU: 70035
Тегло: 0,200 кг.
Производител: GARDIGO Германия
EAN: 4260277260705
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Gardigo Германия

Описание и начин на употреба

Уред с ултразвукова вибрация за борба с къртици GARDIGO SOLAR DIAMANT

Електронен ултразвуков уреде за борба с къртици, сляпо куче и полевки GARDIGO със соларен панел и високо качествена електроника. Устройството представлява алуминиево колче и пластмасова основа на соларният панел напълно готов за употреба. 

Уреда за борба с къртици и сляпо куче излъчва ултразвуков сигнал с честота 400 – 1.000 Hz, която създава силен дискомфорт и стрес в подземните гризачи като ги кара да напуснат охраняваната зона от устройството.

Ефективната площ на защита от къртици на уреда е 700кв.м. Високо качествената електроника и мощният соларен панел работят дори и при слаба осветеност на уреда от слънце при добре заредени батерии може да издържи до 7 дни без слънце. 

Ефективен соларен уред за защита от подземни гризачи

Употреба на уреда за борба с къртици:

Уреда се забива директно в зоната която искате да защитите. Уреда излъчва ултразвуков сигнал през 25 сек и продължителност 2 сек. Уреда е  готов за употреба не е необходимо да поставяте батерии. Намерете подходящо място, на което да поставите уреда имайте в предвид, че зоната в която трябва да монтирате уреда трябва да бъде огрявана от слънчева светлина за да може уреда да се зарежда и работи правилно.

Направете дупка в земята с твърд предмет, диаметъра на дупката трябва да бъде по малък от алуминиевото колче на уреда, след като го поставите ултразвуковите вибрация ще се предават по добре в почвата следователно и ефекта ще бъде по добър. Уреда има копче което служи за активиране и деактивиране на апарата то се намира под соларният панел. 

Как да избера място за монтаж:

Важно е да знаем как да разположим апарата максимално ефективно, така че да защити двора и градината от набези на подземни гризачи. Винаги поставяйте апарата директно в зоната, в която има активен проблем. Твърдите и глинести почви предават вибрациите по добре от колкото меките и песъчливи такива. Следователно ефекта при твърда почва ще бъде по бърз. 

Дайте време на апарата да прогони подземните вредители, той не ги наранява а само модифицира средата от благоприятна към не благоприятна, като те търсят по спокойно място за живот, хранене и размножаване. При всеки случай това може да отнеме различно. При голяма част от случите апарата прогонва вредителите в срок от 3 до 30 и повече дни в зависимост от индивидуалната слухова чувствителност на всеки един индивид.

Технически характеристики

Документи:

Инструкция за употреба

МАРКА: Gardigo Германия Площ на покритие: 700 кв.м Честотен обхват: 400 - 1000 Hz +/- 50 Hz Звуково налягане: Под 100 dB Работна температура: 0 +50 градуса Интервал на работа: : излъчва ултразвук против къртици на всеки 30 секунди Категория на потребителите: Масова Целеви Вредител: Къртици, сляпо куче подземни гризачи Размери: 380 x 80 x 80 мм Захранване: Соларен панел Монтаж и приложение: Външен Технология: Ултразвук, Механична вибрация Безплатна доставка: Да Брой: 1

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

 1. Диамант
  Оценка:
  100%
  Вече взимам трети за градината. Много съм доволен.

  Оценка от

  Публикувано на

Оценете: Уред за борба с къртици GARDIGO SOLAR DIAMANT
Вашата оценка:
img
Уред за борба с къртици GARDIGO SOLAR DIAMANT Добави