Комплект от соларен уред и препарат против къртици

Изчерпан
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
35,82 лв.
Комплект за борба срещу къртици
SKU: 60023
Тегло: 1,000 кг.
Производител: GARDIGO Германия

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Gardigo Германия

Описание и начин на употреба

Комплект от соларен уред против къртици и препарат за прогонване на подземни гризачи.

Комплект против подземни гризачи, който включва соларен уред против къртици и прогонващ препарат за сляпо куче, къртици и видри. Продуктите в този комплект допълват своето действие, което е основно да прогони хуманно и екологично подземните вредители от вашият двор, градина или земеделски насаждения.

Защита от подземни вредители с ултразвкова вибрация и ароматна бариера, като тези две отделни технологии прогонват ефективно къртици, сляпо куче и другии подземни вредители от двора и градината.

Защитни средства против къртици>>картик>>топ цена

Ето и как действат продуктите по отделно и заедно:

За да получите максимални резултати при борба с къртици в градината е необходимо да поставите солар против къртици в зоната, която е засегната от вредители след това поръсете препарата против къртици, сляпо куче и видри върху площта, на която действа уреда против къртици.

По този начин получавате двоен прогонващ ефект от уред против къртици, който излъчва  ултразвукова вибрация на всеки 30 секунди с честота 400 Hz и силно ароматна бариера от препарата.

Действие и начин на употреба на уреда против къртици:

Уред за къртици и полевки е с много лесна употреба той изпраща вибрации в околната земя, които са непоносими подземните гризачи и по този начин къртиците и полевките са прогонени от вашият двор и градина. 

Просто поставете соларния уред Gardigo Solar Mole Repellent  в земята и уредът ще изпраща ултразвукови вибрации в околната земя на всеки 30 секунди с честота 400 Hz.

Соларният уред не изисква поддръжка и е екологичен, единствено е нужно малко търпение, докато ефектът настъпи. Може да подсилите ефекта на уреда като използвате препарат с ароматна бариера против подземни вредители.

Технически характеристики:

Употреба: Външна
Целеви вредител: Против къртици и полевки
Обхват на действие: 700 m²
Захранване: Слънчева енергия
Излъчван звук: 400Hz
Период на задействане: 30 Секунди
Размери: (Ш,В,Д) 70 X 275 X 70 mm
Тегло: 0.182 kg
EAN: 4260277264277
Гаранция: 24м
Материал: ABS пластмаса и алуминии


Bio Love Препарат против къртици, сляпо куче и видри:

Гранули против къртици, сляпо куче и видри, изцяло натурален продукт напълно безвреден за хора, растения и животни. Препарат против къртици Bio Love е създаден за защита на градини, ливади, овощни и зеленчукови насаждения.Гранулите против подземни гризачи не се разграждат от вода благодарение на новата си формула, която има за основа натурални етерични масла от силно ароматни растения, които къртиците, сляпото куче и видрите не харесват и избягват.

Гранулите създават мощна ароматна бариера, която прогонва вредителите от техните подземни тунели и обичайни места на обитаване. Bio Love не може да замести основните средства за борба с къртици, сляпо куче и видри,като капани за къртици или някой химикали но е идеалното решение, когато искате да избегнете отровни вещества. Изцяло натурален продукт против подземни гризачи.

Препарат против подземни гризачи в комбинация със соларен уред срещу подземни гризачи

Начин на употреба и разходна норма:

Препарат против къртици, сляпо куче и видри Bio Love се използва за защита на ливади, лехи и градини, нападнати или засегнати от къртици, сляпо куче или видри от февруари до ноември. Поръсете 15-20гр. на всеки квадратен метър от гранулите в тунелите, дупките или бърлогата на животното без да разваляте повърхността. За повърхностна обработка използвайте по 20 гр. на всеки квадратен метър. Обработките и третиранията се повтаря на всеки 3 седмици така ще държите ароматната бариера активна.

Кога да използвам:

От февруари до ноември.

Продължителност на ефекта:

Едно третиране трае 2-3 седмици.

Дъждове или напояване намаляват ефекта на препарата.

Ако е необходимо, повторете третирането при нужда.

Предупреждения при употреба препарат кътик:

Съхранявайте продукта плътно затворен на хладно и сухо място.

Дръжте далеч от деца и животни.

Не съхранявайте в близост до храна или напитки.

Препоръчва се, както за всички прахообразни вещества, продукта да не влиза в контакт с очи, ръце и дихателни пътища. В случай на контакт с очите или лигавиците, изплакнете обилно с прясна вода.

Прочетете инструкциите преди употреба.

Състав: инертни гранули, етерично масло, принадлежащо към семейството на amaryllidaceae и euphorbiaceae

Количество: 250 гр.

Поизход: Италия FARMAP di Pasetti Antonio

 

Технически характеристики

МАРКА: Gardigo Германия Площ на покритие: 700 кв.м Площ на покритие: Уред: 700 кв.м, Препарат: 20 грама на всеки квадратен метър Честотен обхват: 400Hz Интервал на работа: : 30 Секунди Комплекта съдържа: : Уред с ултразвук и препарат за отблъскване на подземни гризачи АДВ:: Натурални есенции Вид на препарата: Гранула Доза на приложение: Поръсете 15-20гр. на всеки квадратен метър от гранулите в тунелите Целеви Вредител: Къртци Монтаж и приложение: Външен Технология: Ултразвук Безплатна доставка: Не Мерни единици: кг.

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Комплект от соларен уред и препарат против къртици
Вашата оценка:
img
Комплект от соларен уред и препарат против къртици
Може да имате нужда и от това: