img

Инсектицидна лампа HACCP

В наличност
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
253,50 лв.
Добави
Инсектицидната лампа Лайт Спайдър отговаряща на стандарт HACCP,GMP,IFS.
SKU: 15
Тегло: 2,000 кг.
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Описание и начин на употреба

Инсектицидна лампа Лайт Спайдър с леплива плоскост HACCP

Инсектицидна лампа Лайт Спайдър за професионална употреба отговаряща на стандарт HACCP.GMP,IFS с двустранна леплива плоскост за улавяне на мухи, комари и други летящи насекоми. За разлика от високоволтовите инсектицидни лампи, унищожаващи насекомите с високо напрежение "Лайт Спайдър" улавя насекомите върху двустранна леплива плоскост с незасъхващо лепило. По този прост, но много ефективен начин на улавяне на летящите насекоми се избягва риска от случайно попадане на насекоми и замърсяване на продукцията. Освен това тази инсектицидна лампа позволява да се извършва периодичен мониторинг на уловените  летящи насекоми. "Лайт Спайдър" е подходящ за предприятия и производства покриващи стандартите за добра производствена практика.

Монтаж на инсектицидната лампа Лайт Спайдер 

Инсектицидната лампа Лайт Спайдър трябва да се монтира на височина - не по-малка от  - 2 м, далече от места с постоянно движение на въздуха, което би отблъснало мухите и другите летящи насекоми и по този начин, би могло да намали ефективността на инсектицидната лампа.

Технически характеристики на инсектицидната лампа:

Тип: Висящ тип двустранна 4 x 15w
Ефективен обхват: 120 кв. м.
Размери: 440 х 190 х 410 мм
Бруто тегло: 8,00 кг
Мощност: 60 W
гаранция 24 м

Произход:България

Технически характеристики

Безплатна доставка: Да Доставка до: 48h.gif Брой: piece

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Инсектицидна лампа HACCP
Вашата оценка:
Може да имате нужда и от това: