Инсектицидна лампа LIGHT SPIDER - HACCP

В наличност
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
237,60 лв.
Инсектицидната лампа Лайт Спайдър отговаряща на стандарт HACCP,GMP,IFS.
SKU: 15025
Тегло: 2,000 кг.
Производител: България
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Описание и начин на употреба

Инсектицидна лампа Лайт Спайдър с леплива плоскост HACCP

Професионална инсектицидна лампа за контрол и улавяне на летящи насекоми на закрито. Лайт спайдър унищожава мухи, комари, молци и много други видове летящи насекоми, чрез улавяне на двустранна леплива плоскост. Отговаря на редица стандарти в хранителната и фармацевтична индустрия Haccp, Gmp, Ifs. Позволява мониторинг и отчитане на уловените насекоми като мухи и комари. Максимална площ на покритие 120 кв.м.

За разлика от стандартните високоволтови инсектицидни лампи, унищожаващи насекомите с високо напрежение Лайт Спайдър улавя насекомите върху голяма двустранна леплива плоскост с не засъхващо лепило. Стандартните размери на плоскостта са 45 x 29 см.

По този прост, но много ефективен начин за улавяне на летящи насекоми се избягва риска от случайно попадане на мухи или части от тях в поточни линии или директно в продукцията на заводи и предприятия за производство на храни и лекарства. Освен това тази инсектицидна лампа позволява да се извършва периодичен мониторинг на уловените  летящи насекоми. Лайт Спайдър е подходящ за предприятия и производства покриващи стандартите за добра производствена практика.

Инсектицидна лампа с леплива плоскост за улавяне на насекоми  LIGHT SPIDER >> ТОП ЦЕНА

Какво представлява

Унищожителя на мухи и комари е произведен от здрав прахово боядисан метал. Има отворен дизайн за максимално лесно обслужване и бърз достъп на летящи насекоми до лепливата повърхност на плоскостта. Разполага с 4 x 15 W инсектицидни пури излъчващи UVA светлина, която привлича основно мухи, комари и други видове летящи вредители. Максималната площ на защита от летящи насекоми е 120 кв.м. 

Монтаж и употреба

Инсектицидната лампа Лайт Спайдър трябва да се монтира на височина не по-малка от 2 метра от пода. Трябва да се изберат места, които са далеч от постоянно движение на въздуха, което би отблъснало мухите и другите летящи насекоми и по този начин, би могло да намали ефективността на инсектицидната лампа. Лампата разполага с две монтажни куки за окачване от таван или стана. 

 

Технически характеристики

Площ на покритие: 120 кв.м Интервал на работа: : 24/7 Комплекта съдържа: : Лампа против мухи и комари, захранващ кабел, инструкция за употреба Категория на потребителите: Професионална Целеви Вредител: Мухи, комари и други летящи насекоми Цвят: Сив Размери: 440 х 190 х 410 мм Захранване: 220V Монтаж и приложение: Вътрешен, Висящ Влагозащита : Няма Материал: Пластмаса и метал Технология: Леплива повърхност, Капан Мощност: 60W Гаранция: 24м. Безплатна доставка: Да

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Инсектицидна лампа LIGHT SPIDER - HACCP
Вашата оценка:
img
Инсектицидна лампа LIGHT SPIDER - HACCP Добави
Може да имате нужда и от това: