Инсектицидна лампа OLYMPIA RT 24 HACCP

В наличност
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
549,99 лв.
Инсектицидна лампа OLYMPIA RT22 /HACCP/ BL- 4X15W. площ на покритие 160кв.м За професионална употреба.
SKU: 30325
Тегло: 2,000 кг.
Производител: Olympia Electronics - Гърция
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Olympia electronics

Описание и начин на употреба

Професионална инсектицидна лампа за защита от мухи, комари и летящи насекоми OLYMPIA RT 24 HACCP

Инсектицидна лампа за борба с мухи, комари, пеперуди и всички видове летящи насекоми, предназначена за  професионална и масова употреба. Уреда излъчва UVA  светлина, която привлича летящи насекоми, които се улавят върху двустранно лепяща леплива плоскост отговаряща на стандарта HACCP, GMP, IFS.

Предназначена за хранителни предприятия, месо и млекопреработване, пакетажни цехове, фармацевтични предприятия, хотели, вино производители. За места, където има оптимални хигиени нива.

Инсектицидна лампа RT 24 използва специални  двустранно лепливи плоскости от PVC за производствени помещения с висока влажност, като влагата не влияе на качествата на лепливата плоскост и тя остава ефективна.

Професионална инсектицидна лампа против мухи и комари>>UV -светлина>>топ цена

Употреба и приложение:

Професионален унищожител на мухи и комари в производствени и складови помещения, произведен от некорозивен материал в универсален бял цвят. Уреда е оборудван с 4 x 15 w инсектицидни пури Sylvania FEP (облечени в специално фолио, което при евентуално счупване защитава средата от замърсяване със стъкла).

UV-лампата използва за мониторинг и борба с мухи, комари, пеперуди в различни видове производства и складиране на храни, напитки, фармацевтични продукти.

Монтаж:

Лампа срещу мухи и комари  RT 24  може да се монтира по два основни начина, висяща от тавана  и прикрепена към стена с специални планки, които са в комплекта на уреда. Уреда се монтира на височина до 2 метра от пода в зони с входове или изходи, там от където е възможно навлизане на летящи вредители.

 

 

 

 

Технически характеристики

Документи:

Инструкция за употреба
Декларация за съответствие

МАРКА: Olympia electronics Площ на покритие: 160 кв.м Честотен обхват: BL368 Интервал на работа: : 24/7 Начин на прилагане: 24/7 Категория на потребителите: Масова и професионална Целеви Вредител: Мухи, комари, молци, пеперуди от всички видове Размери: 480x140X400 mm. Монтаж и приложение: Вътрешен Влагозащита : IP21 Материал: ABS пластмаса Технология: Капан Комплекта съдржа: : UV лампа против комари, мухи, стойка за монтаж, леплива плоскост, осветителни пури, инструкция за употреба Цвят: Бял Мощност: 60W Гаранция: 24м. Безплатна доставка: Да Доставка до: 24 часа

Начини на доставка

 

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Инсектицидна лампа OLYMPIA RT 24 HACCP
Вашата оценка:
img
Инсектицидна лампа OLYMPIA RT 24 HACCP Добави