Инсектицидна лампа EX 55 ATEX за взривоопасни зони.

Изчерпан
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
1500,00 лв.
Инсектицидна лампа за монтаж в помещения с взривоопасна среда.
SKU: 50073
Тегло: 6,500 кг.
Производител: PELSIS Великобритания

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Pelsis

Описание и начин на употреба

Инсектицидна лампа против мухи, комари и летящи насекоми за употреба във взривоопасни зони по стандарт EX55 ATEX Pelsis

Специализирана инсектицидна лампа за контрол на летящи насекоми във взривоопаснии зони. Инсектицидната лампа е сертифицирана за експлоатация в помещения от категория  3 зони 2 и 22 по отношение на взриовоопасна среда от висока концентрация на прахови частици и др. EX 55 ATEX улавя летящите насекоми върху лепливи плоскости и е изработена от неръждаема стомана 304. Изключително лесна монтаж поддръжка и експлоатация.

Какво е ATEX:

Оборудване за потенциално експлозивна атмосфера ATEX  се формира от две европейски директиви които определят взривоопасни райони: ATEX (94/9 / ЕО) и Директива ATEX (99/92 / ЕО).

Какво представлява зона 2:

Място, където експлозивна атмосфера, състояща се от смес с въздух на опасни вещества под формата на газ, изпарения или мъгла не е вероятно да възникне при нормални условия на работа, но ако това се случи, ще се задържи за по-кратък период от време само , опасност  от Праховете

Какво представлява зона 22:

Място, където експлозивна атмосфера под формата или облак от запалим прах във въздуха не е вероятно да възникне при нормални условия на работа, но ако това се случи, ще се запази само за кратък период от време

 

-Сертифициранa за ATEX категория 3 за използване в зони 2 и 22
-Стенен монтаж правят лампата лесна за монтиране
-Големи лепливи плоскости за максимален улов на летящи насекоми
-Произведена от 304 неръждаема стомана
-Тествани и сертифицирани за RoHS и всички съответни европейски стандарти


 

 

 

 

Технически характеристики

МАРКА: Pelsis Площ на покритие: 120 кв.м Интервал на работа: : 24/7 Комплекта съдържа: : UV- лампа против мухи, комари и други летящи насекоми изработена в стандарт ATEX Категория на потребителите: Професионална Целеви Вредител: Мухи, комари, пеперуди от всички видове Цвят: Сив Размери: 700 х 700 х 120, Тегло - 6,5кг Захранване: 220V Монтаж и приложение: Вътрешен Материал: Неръждаема стомана Технология: Капан Мощност: 40W Гаранция: 24м. Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Инсектицидна лампа EX 55 ATEX за взривоопасни зони.
Вашата оценка:
img
Инсектицидна лампа EX 55 ATEX за взривоопасни зони.