Инсектицидна лампа против комари и мухи GARDIGO FLUGINSEKTEN-VERNICHTER PROFI

В наличност
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
78,00 лв.
Лампа против комари и мухи Gardigo защита до 70 кв.м
SKU: 62404
Тегло: 0,500 кг.
Производител: GARDIGO Германия
EAN: 4260277268206

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Gardigo Германия

Описание и начин на употреба

Инсектицидна лампа против комари и мухи GARDIGO FLUGINSEKTEN-VERNICHTER PROFI

Инсектицидна лампа против комари и мухи Gardigo е перфектното решение за контрол на летящи насекоми в закрити помещения до 70кв.м. Лампата против комари и мухи е с иновативен красив и много ефективен дизайн, който позволява по голям обхват и по добро привличане на насекомите в лампата.

Уреда привлича летящитенасекоми със специална ултравиолетова свелина с дължина на вълната BL-368 Nm, която е една от най-добрите за привличане на комари, мухи, пеперуди и други летящи насекоми.

Унищожителя на летящи насекоми разполага с мощна решетка с ток, която униожава всички насекоми, които влезнат в контакт с нея. Уреда е безонасен за хора и животни. Не използва химикали и биоциди.

Лампа за унищожаване на мухи и комари>>топ цени>>топ качество

Как работи инсектицидната лампа?

Лампата против летящи насекоми GARDIGO FLUGINSEKTEN-VERNICHTER PROFI привлича комари, мухи, нощни пеперуди чрез излъчване на UV светлина с дължина вълната BL 368 nm. Уреда разполага с 2 x 8 W инсектицидни пури, които се подменят след 8-10 000 часа употреба.

Лампата разполага с мощна високоволтова решетка, която унищожава насекомите, чрез електрически ток. Унищожените насекоми падат в специална тавичка, която се намира на дъното на лампата.

Къде да разположа лампата против комари и мухи?

Разполагането на инсектицидната лампа е от съществено значение за нейната ефективност. Винаги разполагайте в по- тъмните зони на помещението, така ще привлечете комарите или мухите директно в нея. Ако използвате лампата против комари на открито е важно да знаете, че тя трябва да бъде разположена на разстояние 1.5-2 метра от вас или масата. Лампата може да се разположи по два основни начина, свободно стояща и окачена на стена.

Включване и изключване на инсектицидната лампа:

Уреда е готов за употреба. Стартирайте уреда чрез бутона, който се намира отстрани на корпуса на уреда в режим ( I ), за да спрете уреда натиснете същият бутон в режим (0)

Почистване на лампата: Винаги почиствайте лампата от унищожените насекоми. Унищожените комари и мухи се събират в чекмедже, което се намира на дъното на уреда. При напълване с насекоми издърпайте чекмеджето и го почистете по подходящ начин, почистването е периодично спрямо наличието на насекоми.

Почистване на високоволтовата решетка: Решетката се почиства само при изключен от електрическата мрежа уред с чиста мека четка.

Смяна на инсектицидните пури: Всички инсектицидни пури се подменят периодично средно експлоатационният им живот е около 8000-10000 часа.След което светя но не привличат ефективно комари и мухи.

ВАЖНО! Никога не използвайте лампата на открито при дъжд. Винаги изключвай от ел. мрежата при почистване и ревизиране.

 

Технически характеристики

МАРКА: Gardigo Германия Площ на покритие: 70 кв.м Честотен обхват: BL368 NM Интервал на работа: : При необходимост Комплекта съдържа: : Лампа за унищожаване на насекоми, инструкция за употреба, синджир за окачване на стена Категория на потребителите: Масова и професионална Целеви Вредител: комари, мухи, молци, пеперуди Цвят: Черен Размери: 39,2 x 26,5 x 10 cm (Ш x В x Д) Захранване: 220V Монтаж и приложение: Вътрешен, Свободно стоящ Влагозащита : IP21 Материал: Пластмаса и метал Технология: Високоволтова решетка Мощност: 16W Гаранция: 24м. Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Инсектицидна лампа против комари и мухи GARDIGO FLUGINSEKTEN-VERNICHTER PROFI
Вашата оценка:
img
Инсектицидна лампа против комари и мухи GARDIGO FLUGINSEKTEN-VERNICHTER PROFI Добави
Може да имате нужда и от това: