Дезинфектант за ръце МИЛЕНИУМ 1л.

Изчерпан
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
25,00 лв.
Препарат за дезинфекция на ръце чрез измиване
SKU: 1000259
Тегло: 1,000 кг.

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Описание и начин на употреба

Дезинфектант за ръце МИЛЕНИУМ 1л.

Дезинфектант за ръце с последващо отмиване, който има бактерицидно , фунгицидно и вирусоцидно действие срещу Staphylococcus aureus, Sаlmonella typhosa, Pseudonomas aeruginosa, Hyperacide Corynebacterium, вегетативните форми на Bacillus subtilis и Pseudomilzbrand bacillus, Streptococcus faecalis, Sarcina citrica, Escherichia coli, Aerobacter aerogenes, Proteus bulgaris, Proteus mirabilis, Anabaena cylindrical, Chiorella vulgaris, Oscillatoria tennis, Stigeoclonium sp., Aspergillus niger

Препарат за хигиенна дезинфекция на ръце Милениум се предлага в разфасовка от 1л, като към него има допълнителен празен дозатор от 300мл в който се сипва от препарата.

Области на приложение: хигиеннa дезинфекция на ръце, чрез измивно действие със щадящи кожата пенители и глицерин, който прави кожата мека и гладка. Особено подходящ за честа употреба.

Употреба:  За текуща дезинфекция на ръце с последващо измиване

Наименование на активните вещества: Бензалкониев хлорид-ЧАС. Без алдехиди, феноли и хлорни съединения

Съответствие с европейските стандарти: БДС EN 1276 , БДС EN 1650 , БДС EN 13697. Анализите са направени по изискванията на европейските стандарти в акредитирана лаборатория в България.

Комплекта включва: Препарат за дезинфекция на ръце 1л и празен дозатор 300мл

Производител: Дезинхим България

Технически характеристики

Безплатна доставка: Не Мерни единици: мл.

Начини на доставка

 

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Дезинфектант за ръце МИЛЕНИУМ 1л.
Вашата оценка:
img
Дезинфектант за ръце МИЛЕНИУМ 1л.