Бактерицидна лампа за дезинфекция на въздух без озон

Изчерпан
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
349,00 лв.
Работи в присъствие на хора
SKU: 520215
Тегло: 4,000 кг.
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Описание и начин на употреба

UVC Бактерицидна лампа за дезинфекция на въздух в присъствие на хора и животни GARANT AIRBOX OZONE FREE.

Бактерицидна лампа за употреба в присъствие на хора и животни GARANT AIRBOX™ . Уреда представлява закрит тип лампа за дезинфекция въздуха чрез UVC -ултравиолетови лъчи , производство на Jessy Ltd. Въздушния поток циркулира във вътрешността на корпуса и се облъчва от 2 x 15W OSRAM OZONE FREE ( без озон)  ултравиолетови лампи, докато преминава през лабиринт от защитени канали, съставляващи патентованата многоетапна каскадна система - (UV-CHRIS). Благодарение на тази уникална система, въпреки малките си размери, Бактерициддната лампа осигурява висока степен на пречистване на въздуха в помещението. Сравнително простата конструкция в съчетание с малкия набор съставни елементи осигуряват постоянна и надеждна работа на уреда за дезинфекция на въздух в закрити помещения до около 50 куб.м на час.

Ефективност на UVC бактерицидна лампа за дезинфекция на въздух:

Бактерицидна лампа GARANT AIRBOX™ е преминала изпитания и функционални тестове, които доказват неговата ефективност за унищожаване на бактерии, вируси (вкл. вируса на атипичната пневмония – sars virus), микроби, плесени и спори до 99.99%, както и изключителната му функционалност и полезност. Всички изпитвания са проведени от лабораторията по дезинфекция към НИЗПБ.

Сфери на приложение UVC лампа:

Устройството e предназначено за употреба в медицинските центрове, болници, поликлиники, звена за спешна и неотложна помощ, операционни, манипулационни, кабинети, стоматологични кабинети, стерилизационни блокове, диагностични и лабораторни помещения, детски и учебни заведения, чисти производствени помещения, кухни, хранителни блокове, складове за храни и всички места, където има потенциална опасност от пренасяне на инфекции по въздух.

Монтаж :

Уреда е предназначен за монтаж на стена, а също и на стойка, която не влиза в комплекта на уреда. За по добър резултат лампата за дезинфекция на въздух трябва да бъде монтиране на 1,5 м от пода на помещението считано от страната на вентилаторите. Монтажа се извършва, чрез монтажни планки, които се намират на корпуса на уреда.

Технически данни: 

Размери 50x15x33см;
Тегло 4 кг;
Максимална входяща мощност 125 W;
UV-C лампи:  2 x 15W OZON FREE 
UV-C изход 251 W/sec/1mt
За дезинфекция до 50 кубика на час

Гаранция :24м

Технически характеристики

Площ на покритие: 55 кв.м Площ на покритие: до 62 кубика на час Размери: 50x15x60 см Захранване: 220V Монтаж и приложение: Стена, Вътрешен, Свободно стоящ Влагозащита : Да Технология: Метал Цвят: Бял Гаранция: 24м. Безплатна доставка: Да Брой: кг.

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Бактерицидна лампа за дезинфекция на въздух без озон
Вашата оценка:
img
Бактерицидна лампа за дезинфекция на въздух без озон
Може да имате нужда и от това: