Бактерицидна лампа GARANT AIRBOX

Изчерпан
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
-20%
Промо цена 599,00 лв.
Редовна цена 750,00 лв.
Бактерицидна лампа за присъствие на хора.
SKU: 8965772
Тегло: 20,000 кг.
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Описание и начин на употреба

Бактерицидна лампа за присъствие на хора и животни GARANT AIRBOX OZONE FREE


Бактерицидна лампа за употреба в присъствие на хора и животни GARANT AIRBOX™ . Уреда представлява закрит тип лампа за дезинфекция въздуха чрез UVC -ултравиолетови лъчи , производство на Jessy Ltd. Въздушния поток циркулира във вътрешността на корпуса и се облъчва от 4 x 15W OSRAM OZONE FREE ( без озон)  ултравиолетови лампи, докато преминава през лабиринт от защитени канали, съставляващи патентованата многоетапна каскадна система - (UV-CHRIS). Благодарение на тази уникална система, въпреки малките си размери, Бактерициддната лампа осигурява висока степен на пречистване на въздуха в помещението. Сравнително простата конструкция в съчетание с малкия набор съставни елементи осигуряват постоянна и надеждна работа на уреда за дезинфекция на въздух в закрити помещения до около 100 куб.м на час.

Технология и иновация


Системата на закрита бактерицидна лампа GARANT AIRBOX™ достига мощност на облъчване до 400%, сравнено с тази на традиционните устройства с линейно движение на въздушния поток. Използват се широко известните свойства на ултравиолетовата радиацията UV-C при 251 нанометра и по-специално, свойството да денатурира генетичния материал на облъчените клетки на всеки вид микроорганизъм във въздуха (бактерии, микроби, плесени, вируси), чрез деактивиране. Атмосферният въздух се довежда в устройството чрез безшумен аксиален вентилатор и се подлага на интензивно UV-C лъчение в многоетапната каскадна система. След като е стерилизиран преминаващият въздух се отвежда обратно в околната среда. Действието на ултравиолетовите лъчи е изолирано вътре в бактерицидна лампа GARANT AIRBOX™. което предотвратява разпространението на опасните UV-C лъчи в околната среда и премахва нежеланите, вредни за здравето ефекти.

Ефективност


Бактерицидна лампа GARANT AIRBOX™ е преминала изпитания и функционални тестове, които доказват неговата ефективност за унищожаване на бактерии, вируси (вкл. вируса на атипичната пневмония – sars virus), микроби, плесени и спори до 99.99%, както и изключителната му функционалност и полезност. Всички изпитвания са проведени от лабораторията по дезинфекция към НИЗПБ.

Сфери на приложение


Устройството e предназначено за употреба в медицинските центрове, болници, поликлиники, звена за спешна и неотложна помощ, операционни, манипулационни, кабинети, стоматологични кабинети, стерилизационни блокове, диагностични и лабораторни помещения, детски и учебни заведения, чисти производствени помещения, кухни, хранителни блокове, складове за храни и всички места, където има потенциална опасност от пренасяне на инфекции по въздух.

Предимства на UVC бактерицидна лампа GARANT AIRBOX™


Бактерицидна лампа за употреба в присъствие на хора GARANT AIRBOX™ може да работи 24 часа независимо от присъствието на хора. Уреда няма никакво излъчване и в действителност не може да засегне очите и кожата, тъй като облъчването се осъществява вътре в устройството. За разлика от познатите системи с UV-С лъчения за стерилизация, предназначени за монтаж на таван, това устройство гарантира пълна безопасност по време на употреба, както за персонала така и за пациентите. UV-CHRIS е нова система за многоетапно усилено облъчване на преминаващ въздухопоток който е до четири пъти по-интензивен в сравнение с познатите устройства за стерилизация.

Благодарение на мощността от 60W на UVC лампа GARANT AIRBOX™ се елиминират до 99.99% от наличните във въздуха микроорганизми. Тази система съчетава оптимална работа с много малки размери, които позволяват нейното инсталиране във всякакви помещения. Два безшумни вентилатора, с размер 120 мм и реален капацитет от 100 м3/ч., гарантират непрекъснатата смяна на въздуха. За да се осигури оптимален режим на стерилизацията му на всеки час, следва да се използва по едно устройство на всеки 60 м3. При по-големи обеми, всяко следващо устройство следва де се постави в срещуположната страна на помещението.

Устройството може да бъде инсталирано на стена за няколко минути. Вградения заглушител намалява шума от излизащия, като нивото му е по-ниско от това на обикновено климатична система и това осигурява комфорт в помещението.

Постоянната стерилизация на въздуха намалява концентрацията на микроорганизми в околната среда, като това позволява постоянен контрол на замърсяването във всяка критична точка. Системата премахва всички видове вируси, включително HIV, HBV, TBC, SARS, бактерии, микроби, микроорганизми, плесени и спори.

Системата UV-CHRIS (UltraViolet Call High Reflecting Irradiation System) за облъчване е изключително ефективна, в резултат на директния контакт на въздуха с високоефективни открити UV-С лампи на разстояние 2.5 см от точката на излъчване. Тази многостепенна каскадна система гарантира мощно действие на ултравиолетовите лъчи от близко разстояние в канал с обща дължина повече от 2 линейни метра.
Поддръжката на системата е минимална. Смяна на UV-С лампите на всеки 8 000 часа или на 1 година за непрекъсната денонощна употреба. Бактерицидните пури се сменят изключително лесно, само за няколко минути,


Апарата не използва каквито и да било химически вещества и не произвежда ОЗОН.

Технически данни: 

Размери 50x15x60 см;
Тегло 8 кг;
Максимална входяща мощност 150 W;
UV-C лампи SYLVANIA 4x 15 OZON FREE W;
UV-C изход 251 W/sec/1mt
За дезинфекция до 62 кубика на час

Гаранция :24м

Технически характеристики

Безплатна доставка: Да

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Бактерицидна лампа GARANT AIRBOX
Вашата оценка:
img
Бактерицидна лампа GARANT AIRBOX
Може да имате нужда и от това: