Телефон 0879 400 500

Бактерицидна лампа GARANT AIRBOX

Бактерицидна лампа GARANT AIRBOX

Цена (с ДДС):
499,00 лв.
В наличност
Брой:
Бактерицидна лампа- AIRBOX за дезинфекция на въздух в медицинските центрове, болници, поликлиники, звена за спешна и неотложна помощ и др.
Характеристики

Артикулен номер: 8965772

Тегло: 20.0000

Производител: България

Безплатна доставка

Сподели

Бактерицидна лампа GARANT AIRBOX


GARANT AIRBOX™ представлява апарат за стерилизация на въздуха чрез ултравиолетови лъчи, производство на Jessy Ltd. Въздушния поток циркулира във вътрешността на корпуса и се облъчва от ултравиолетови лампи, докато преминава през лабиринт от защитени канали, съставляващи патентованата многоетапна каскадна система - (UV-CHRIS). Благодарение на тази уникална система, въпреки малките си размери, апарата осигурява висока степен на пречистване на въздуха в помещението. Сравнително простата конструкция в съчетание с малкия набор съставни елементи осигуряват постоянна и надеждна работа.

Технология и иновация


Системата достига мощност на облъчване до 400%, сравнено с тази на традиционните устройства с линейно движение на въздушния поток. Използват се широко известните свойства на ултравиолетовата радиацията – UV-C при 254 нанометра и по-специално, свойството да денатурира генетичния материал на облъчените клетки на всеки вид микроорганизъм във въздуха (бактерии, микроби, плесени, вируси), чрез деактивиране. Атмосферният въздух се довежда в устройството чрез безшумен аксиален вентилатор и се подлага на интензивно UV-C лъчение в многоетапната каскадна система. След като е стерилизиран преминаващият въздух се отвежда обратно в околната среда. Действието на ултравиолетовите лъчи е изолирано вътре в GARANT AIRBOX™. което предотвратява разпространението на опасните UV-C лъчи в околната среда и премахва нежеланите, вредни за здравето ефекти.

Ефективност


GARANT AIRBOX™ е преминал изпитания и функционални тестове, които доказват неговата ефективност за унищожаване на бактерии, вируси (вкл. вируса на атипичната пневмония – sars virus), микроби, плесени и спори до 99.99%, както и изключителната му функционалност и полезност. Всички изпитвания са проведени от лабораторията по дезинфекция към НИЗПБ.

Сфери на приложение


Устройството e предназначено за употреба в медицинските центрове, болници, поликлиники, звена за спешна и неотложна помощ, операционни, манипулационни, кабинети, стоматологични кабинети, стерилизационни блокове, диагностични и лабораторни помещения, детски и учебни заведения, чисти производствени помещения, кухни, хранителни блокове, складове за храни и всички места, където има потенциална опасност от пренасяне на инфекции по въздух.

Предимства на GARANT AIRBOX™


GARANT AIRBOX™ може да работи 24 часа независимо от присъствието на хора. Уреда няма никакво излъчване и в действителност не може да засегне очите и кожата, тъй като облъчването се осъществява вътре в устройството. За разлика от познатите системи с UV-С лъчения за стерилизация, предназначени за монтаж на таван, това устройство гарантира пълна безопасност по време на употреба, както за персонала така и за пациентите.
UV-CHRIS е нова система за многоетапно усилено облъчване на преминаващ въздухопоток който е до четири пъти по-интензивен в сравнение с познатите устройства за стерилизация.

Благодарение на мощността от 60W на GARANT AIRBOX™ се елиминират до 99.99% от наличните във въздуха микроорганизми. Тази система съчетава оптимална работа с много малки размери, които позволяват нейното инсталиране във всякакви помещения. Два безшумни вентилатора, с размер 120 мм и реален капацитет от 100 м3/ч., гарантират непрекъснатата смяна на въздуха. За да се осигури оптимален режим на стерилизацията му на всеки час, следва да се използва по едно устройство на всеки 60 м3 При по-големи обеми, всяко следващо устройство следва де се постави в срещуположната страна на помещението.

Устройството може да бъде инсталирано на стена за няколко минути. Вградения заглушител намалява шума от излизащия, като нивото му е по-ниско от това на обикновено климатична система и това осигурява комфорт в помещението.

Постоянната стерилизация на въздуха намалява концентрацията на микроорганизми в околната среда, като това позволява постоянен контрол на замърсяването във всяка критична точка. Системата премахва всички видове вируси, включително HIV, HBV, TBC, SARS, бактерии, микроби, микроорганизми, плесени и спори.

Системата UV-CHRIS (UltraViolet Call High Reflecting Irradiation System) за облъчване е изключително ефективна, в резултат на директния контакт на въздуха с високоефективни открити UV-С лампи на разстояние 2.5 см от точката на излъчване. Тази многостепенна каскадна система гарантира мощно действие на ултравиолетовите лъчи от близко разстояние в канал с обща дължина повече от 2 линейни метра.
Поддръжката на системата е минимална. Смяна на UV-С лампитена всеки 8 000 часа или на 1 година за непрекъсната денонощна употреба. Бактерицидните пури се сменят изключително лесно, само за няколко минути,


Апарата не използва каквито и да било химически вещества.

Технически данни: 
Размери 50x15x60 см;
Тегло 20 кг;
Максимална входяща мощност 125 W;
UV-C лампи SYLVANIA 4x 15W;
UV-C изход 251 W/sec/1mt;

Гаранция:24м

КУПИ РЕЗЕРВНИ КОНСУМАТИВИ ЗА БАКТЕРИЦИДНА GARANT AIRBOX
0,75 лв.
СТАРТЕР SYLVANIA FS22 -УНИВЕРСАЛЕН ЗА ИНСЕКТИЦИДНА ЛАМПА
15,99 лв.
Стартери за инсектицидна лампа 25бр кутия
38,00 лв.
Бактерицидна пура OSRAM15w.

Доставка от OTROVI.COM :

Доставките се извършват с куриер  Jobs.bg - Обяви за работа от НАДЯ - 2013 ЕООД  Работа за Спиди АД - ID: 22337 - БУЛСТАТ: 131371780, свободни ...за цяла България.

Всички поръчки над 50лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак    БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА  

Всички поръчки под 50лв се изпращат с куриерска служба Спиди или Еконт по нормалната тарифа за куриерски услуги.

Доставката се извършва с куриерска фирма Еконт или Спиди обикновено в рамките на 1 работен ден. Пратката може да бъде доставена до адрес на получателя или до избран от него офис на Еконт или Спиди.Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия офис има складова наличност моля свържете се с нас на ☎ 0700 10 522 (на цената на един градски разговор) или ☎ 0899 308 921 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт.

При телефонния разговор за потвърждение, ще Ви информираме в кой ден ще бъдат окомплектовани и предадени на куриер Вашите покупки.

 

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид,че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

 

 

Връщане и замяна на стока

В срок от 30 дни след получаване на стоката клиентът има право да я върне или замени ако са спазени следните условия:

1. Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана и няма видими следи от употрeба).
2. Не са налице повреди причинени от неправилна употреба.
3. Запазена цялост на оригиналната опаковка, консумативи и аксесоари в случай, че е имало включени такива.
4. Транспортните разходи за връщане на стока са за сметка на клиента. (В случай на замяна на стока клиентът заплаща 1 куриерска такса вместо 2 такси за транспорт в двете посоки)
5. Възстановяването на сумата по върнатите стоки ще бъде направено по банков път в 14 дневен срок в банкова сметка посочена от клиента упражнил правото си на отказ.

ВАЖНО: Условията не важат за препарати, които са отворени или използвани.

Изтегили от ТУК Стандартен формуляр за упражняване правото на отказ от договора


Адрес за връщане и замяна: гр.София ж.к Люлин 3 бл 380 Вх Б Офис 2,3 

Свържи се с нас в работни дни от 【пон-пет 9-18 часа】

☎ 0700 10 522  (на цената на един градски разговр)

☎ 0899 308 921

email: info@evropest.com

Може да имате нужда и от това
  Промо
Бактерицидна лампа за дезинфекция GERMI PROTECT GP4x55 монтаж на таван

Нормална цена: 2 700,00 лв.

Special Price 2 460,00 лв.

  Промо
Бактерицидна лампа OSRAM AirZing™ PRO 5040

Нормална цена: 260,00 лв.

Special Price 226,80 лв.

  Промо
Бактерицидна лампа - 15W

Нормална цена: 136,00 лв.

Special Price 99,00 лв.

Изпратете ни запитване: