Телефон 0700 10 522

Зимно покривало против измръзване на растения 30гр/кв.м  NORTENE HIVERTEX 2 x 5 м. Зимно покривало против измръзване на растения 30гр/кв.м  NORTENE HIVERTEX 2 x 5 м.
Зимно покривало против измръзване на растения 30гр/кв.м  NORTENE HIVERTEX 2 x 5 м. Зимно покривало против измръзване на растения 30гр/кв.м  NORTENE HIVERTEX 2 x 5 м.
Зимно покривало против измръзване на растения 30гр/кв.м  NORTENE HIVERTEX 2 x 5 м. Зимно покривало против измръзване на растения 30гр/кв.м  NORTENE HIVERTEX 2 x 5 м.

Зимно покривало против измръзване на растения 30гр/кв.м NORTENE HIVERTEX 2 x 5 м.

Цена (с ДДС):
9,00 лв.
В наличност
9,00 лв.
Брой:
Защита на растенията през зимата NORTENE HIVERTEX
Характеристики

Артикулен номер: 110025

Тегло: 1.0000

Производител: EU

Сподели

Зимно покривало против измръзване на растения NORTENE HIVERTEX 2 x 5 м

Зимните покривала се използват за защита на храсти, млади насаждения и топлолюбиви растения от студено време и измръзване при лоши или неподходящи атмосферни условия -сняг и градушка. Тези защтни покривала ще позволят на декоративните ви растения да презимуват и да оцелеят през зимните месеци.

Произведени от нетъкан текстил (полипропилен) с ниска плътност от 30гр/м², покривалото осигурява добра пропускливост на въздух и влага. Предотвратява образуването на конденз, което е от същественно значение за вашите растения  през студените дни.

Лекотата на покривалото не „смачква“ растението, като позволява на филизите и пъпките да се развиват нормално. Зимните покривала подпомагат през пролетта растенията, да се развият по-рано след зимния сезон. Зимната защита на растението не се свежда само до предпазване от студ и ниска температура, а също така и от обледеняване, материята позволява отлична пропускливост на влага, но по начин, който предпазва намокрянето и в последствие обрзуването на лед по растенията, като по този начи ги запазва и предпазва.

 NORTENE HIVERTEX се предлага в два размера: /2 x 5м/ и /2 x 10 м/

Защитното покривало е ролка с UV защита, което дава възможност да се използва няколко сезона, съответно направената известиция се изплаща във времето. В края на сезона, просто го прибирате за следващата година. Пради различията на растенията покривалата се предлага в различни размери, което позволява да бъде разкроено в индивидуални размери. За фиксирането NORTENE предлага множество от възможности като сезал, рафия (натурално лико) канапи и др

Производител:NORTENE 

Доставка:

Доставките се извършват с куриер ekont и  спиди  за цяла България.

Всички поръчки над 50лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак    БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА  

Всички поръчки под 50лв се изпращат с куриерска служба ЕКОНТ  с - 20% отстъпка от редовната цена на пратката.

Всички поръчки под 50лв се изпращат с куриерска служба СПИДИ с - 25% отстъпка от редовната цена на пратката.

Доставката се извършва с куриерска фирма Еконт или Спиди обикновено в рамките на 1 работен ден. Пратката може да бъде доставена до адрес на получателя или до избран от него офис на Еконт или Спиди.Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта otrovi.com 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта Otrovi.com може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия офис има складова наличност моля свържете се с нас на тел:0700 10 522 /на цената на един градски разговор/ или 0899 308 921 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт.

При телефонния разговор за потвърждение, ще Ви информираме в кой ден ще бъдат окомплектовани и предадени на куриер Вашите покупки.

 

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид,че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод.

 

 

Връщане и замяна на стока

В срок от 30 дни след получаване на стоката клиентът има право да я върне или замени ако са спазени следните условия:

1. Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана и няма видими следи от употрeба).
2. Не са налице повреди причинени от неправилна употреба.
3. Запазена цялост на оригиналната опаковка, консумативи и аксесоари в случай, че е имало включени такива.
4. Транспортните разходи за връщане на стока са за сметка на клиента. (В случай на замяна на стока клиентът заплаща 1 куриерска такса вместо 2 такси за транспорт в двете посоки)
5. Възстановяването на сумата по върнатите стоки ще бъде направено по банков път в 14 дневен срок в банкова сметка посочена от клиента упражнил правото си на отказ.

ВАЖНО: Условията не важат за препарати, които са отворени или използвани.

Изтегили от ТУК Стандартен формуляр за упражняване правото на отказ от договора


Адрес за връщане и замяна: гр.София ж.к Люлин 3 бл 380 Вх Б Маг 1,2,3 тел: 0700 10 522 email:evropest@abv.bg

Изпратете ни запитване: