Ултразвуков електронен уред за прогонване и защита от гризачи PESTREPELLER

В наличност
5 5
2 Прегледи
Оцени
Цена (с ДДС):
45,00 лв.
Ултразвуков електронен уред против гризачи PESTREPELLER за 450кв.м
SKU: 500714
Тегло: 0,450 кг.
Производител: leaven Тайван

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: leaven

Описание и начин на употреба

Електронен мишегон прогонващ гризачи ултразвук  Pest Repeller


Ултразвуков електронен уред за защита от мишки и плъхове, който излъчва мощен ултразвуков сигнал с променлива честота в обхвата 30 kHz - 65 kHz . Лабораторно доказано е, че, ултразвук с такава сила атакува нервната система на гризачите, като им причинява стрес и силен дискомфорт и ги кара да напуснат защитаваната от ултразвуковия уред територия.

Ултразвуковият уред против гризачи Pest Repeller е нечуваем за хора, но критичен за гризачи, мишки и плъхове. Честотите излъчвани от ултразвуковия уред против гризачи се променя "вълнообразно", което не позволява на гризачите да привикнат с него и по този начин се гарантира висока ефективност на електронното устройство против гризачи.

Този мощен мишегон има площ на покритие до 450 кв.м., когато в помещенията няма плътни стени и прегради, те пречат на ултразвуковия сигнал да се разпространява. Тогава, когато помещението е преградено, следва да се постави уред във всяко отделно помещение.

Pest Repeller срещу мишки на топ цена

Как да поставя уреда правилно:


Принципът на ултразвуковите сигнали и тяхното разпространение в пространството е, че ултразвуковият сигнал се отразява в твърда повърхност и бива попит или не се отразява в меки повърхности. За да разположите максимално правилно и ефективно ултразвуковият уред против гризачи, не трябва да го поставяте срещу пердета, мебели и други не трябва да поставяте обемисти предмети пред уреда за гризачи.

Как действа:

Електронният уред против гризачи Pest Repeller се държи непрекъснато включен в електрическата мрежа посредством приложен в комплекта адаптер. Ефектът ще бъде видим след няколко дни. Тогава ще се забележи раздвижване на гризачи, които искат да напуснат помещението, в което е поставен уреда, а след още няколко дни ще има пълно отсъствие на гризачи.

Въпреки ултразвуковия уред против гризачи, случайни посещения на мишки и плъхове не са изключени, в стремежа им да търсят храна топлина и място за презимуване. Сигурно е обаче, че те няма да останат постоянно на охраняваната територия, защото ултразвуковият сигнал ги плаши и те напускат веднага охраняваната площ. Електроният уред против гризачи трябва да остане включен непрекъснато. Неговата консумация на електричество е незначителна, практически нулева.

Електроният уред против гризачи има тестов бутон , който при натискане издава звуков сигнал, който индикира, че излъчвателите на устройството за гризачи работят правилно. Не изпробвайте "тестовия бутон" за дълго време. Електроният уред против гризачи притежава светодиоден индикатор, който свети в червено, когато уредът е включен и работи.

Купи този уред за защита от гризачи и ще получиш:

 

Уред с ултразвук порив гризачи Трайна и ефективна защита на вашият дом или офис денонощно 24/7.

 Не се нуждае от консумативи и поддръжка

 Без употреба на химикали и препарати.

 Безопасен за хора и животни.

 Гаранционен  и след гаранционен сервиз.

 Професионална консутация за разполагане на уреда против гризачи.

Технически характеристики

МАРКА: leaven Площ на покритие: 450 кв.м Честотен обхват: 30 kHz - 65 kHz Звуково налягане: Над 100 dB Категория на потребителите: Масова Целеви Вредител: Мишки, плъхове, гризачи Захранване: 220V Монтаж и приложение: Свободно стоящ, Вътрешен Материал: Пластмаса Технология: Ултразвук Гаранция: 12м. Безплатна доставка: Не Доставка до: 24 часа

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

 1. СЗА
  Оценка:
  100%
  Доволен

  Оценка от

  Публикувано на

 2. Ултразвуков електронен уред за прогонване и защита от гризачи PESTREPELLER
  Оценка:
  80%
  Доволен. Препоръчвам!

  Оценка от

  Публикувано на

Оценете: Ултразвуков електронен уред за прогонване и защита от гризачи PESTREPELLER
Вашата оценка:
img
Ултразвуков електронен уред за прогонване и защита от гризачи PESTREPELLER Добави
Може да имате нужда и от това: