Телефон 0700 10 522

Ултразвуков електронен уред за прогонване и защита от гризачи PESTREPELLER Ултразвуков електронен уред за прогонване и защита от гризачи PESTREPELLER
Ултразвуков електронен уред за прогонване и защита от гризачи PESTREPELLER Ултразвуков електронен уред за прогонване и защита от гризачи PESTREPELLER
Ултразвуков електронен уред за прогонване и защита от гризачи PESTREPELLER Ултразвуков електронен уред за прогонване и защита от гризачи PESTREPELLER

Ултразвуков електронен уред за прогонване и защита от гризачи PESTREPELLER

Цена (с ДДС):
45,00 лв.
В наличност
Брой:
Ултразвуков електронен уред против гризачи PESTREPELLER за 450кв.м
Характеристики

Артикулен номер: PESTREPELLER

Тегло: 0.4500

Производител: Тайван

Сподели

Ултразвуков електронен уред за прогонване и защита от гризачи PESTREPELLER.


Ултразвуков електронен уред за защита от мишки и плъхове, който излъчва мощен ултразвуков сигнал с променлива честота в обхвата 30 kHz - 65 kHz . Лабораторно доказано е, че, ултразвук с такава сила атакува нервната система на гризачите, като им причинява стрес и силен дискомфорт и ги кара да напуснат защитаваната от ултразвуковия уред територия.

Ултразвуковият уред против гризачи е нечуваем за хора, но критичен за гризачи -мишки и плъхове. Честотите излъчвани от ултразвуковия уред против гризачи се променя "вълнообразно", което не позволява на гризачите да привикнат с него и по този начин се гарантира висока ефективност на електронното устройство против гризачи.

Ултразвуков електронен уред има площ на покритие до 450 кв.м., когато в помещенията няма плътни стени и прегради, те пречат на ултразвуковия сигнал да се разпространява. Тогава, когато помещението е преградено, следва да се постави уред във всяко отделно помещение.

Принципът на ултразвуковите сигнали и тяхното разпространение в пространството е, че ултразвуковият сигнал се отразява в твърда повърхност и бива попит или не се отразява в меки повърхности.
За да разположите максимално правилно и ефективно ултразвуковият уред против гризачи, не трябва да го поставяте срещу пердета, мебели и други не трябва да поставяте обемисти предмети пред уреда за гризачи.

Как действа Ултразвковият електронен уред против гризачи:

Електронният уред против гризачи се държи непрекъснато включен в електрическата мрежа посредством приложен в комплекта адаптер. Ефектът ще бъде видим след няколко дни. Тогава ще се забележи раздвижване на гризачи, които искат да напуснат помещението, в което е поставен уреда, а след още няколко дни ще има пълно отсъствие на гризачи.

Въпреки ултразвуковия уред против гризачи, случайни посещения на мишки и плъхове не са изключени, в стремежа им да търсят храна топлина и място за презимуване. Сигурно е обаче, че те няма да останат постоянно на охраняваната територия, защото ултразвуковият сигнал ги плаши и те напускат веднага охраняваната площ. Електроният уред против гризачи трябва да остане включен непрекъснато. Неговата консумация на електричество е незначителна, практически нулева.

Електроният уред против гризачи има тестов бутон , който при натискане издава звуков сигнал, който индикира, че излъчвателите на устройството за гризачи работят правилно. Не изпробвайте "тестовия бутон" за дълго време. Електроният уред против гризачи притежава светодиоден индикатор, който свети в червено, когато уредът е включен и работи.

Технически характеристики:
Размери:12х9х7 см
Площ на покритие:450кв.м
Произход:Тайван
Гаранция:12м.

Купи този уред за защита от гризачи и ще получиш:

 Трайна и ефективна защита на вашият дом или офис денонощно 24/7.

 Не се нуждае от консумативи и поддръжка

 Без употреба на химикали и препарати.

 Безопасен за хора и животни.

 Гаранционен  и след гаранционен сервиз.

 Професионална консутация за разполагане на уреда против гризачи.

 

Уважаеми клиенти, във връзка с предстоящите празници всички поръчки, които са направени на дати 24, 25 ,26 12.19г ще бъдат обработени и изпратени на 27.12.19г същите ще бъдат доставени 30 или 31.12.19г. Поръчки направени на дати 30,31.12.2019г и 01.01.2020г ще бъдат обработени на 02.01.2020 и ще бъдат доставени 03,04.01.2020г

Екипа на сайта otrovi.com ви желае Весели и щастливи коледни и новогодишни празници!

Доставка:

Доставките се извършват с куриер ekont и  спиди  за цяла България.

Всички поръчки над 50лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак    БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА  

Всички поръчки под 50лв се изпращат с куриерска служба ЕКОНТ  с - 20% отстъпка от редовната цена на пратката.

Всички поръчки под 50лв се изпращат с куриерска служба СПИДИ с - 25% отстъпка от редовната цена на пратката.

Доставката се извършва с куриерска фирма Еконт или Спиди обикновено в рамките на 1 работен ден. Пратката може да бъде доставена до адрес на получателя или до избран от него офис на Еконт или Спиди.Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта otrovi.com 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта Otrovi.com може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия офис има складова наличност моля свържете се с нас на тел:0700 10 522 /на цената на един градски разговор/ или 0899 308 921 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт.

При телефонния разговор за потвърждение, ще Ви информираме в кой ден ще бъдат окомплектовани и предадени на куриер Вашите покупки.

 

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид,че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод.

 

 

Връщане и замяна на стока

В срок от 30 дни след получаване на стоката клиентът има право да я върне или замени ако са спазени следните условия:

1. Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана и няма видими следи от употрeба).
2. Не са налице повреди причинени от неправилна употреба.
3. Запазена цялост на оригиналната опаковка, консумативи и аксесоари в случай, че е имало включени такива.
4. Транспортните разходи за връщане на стока са за сметка на клиента. (В случай на замяна на стока клиентът заплаща 1 куриерска такса вместо 2 такси за транспорт в двете посоки)
5. Възстановяването на сумата по върнатите стоки ще бъде направено по банков път в 14 дневен срок в банкова сметка посочена от клиента упражнил правото си на отказ.

ВАЖНО: Условията не важат за препарати, които са отворени или използвани.

Изтегили от ТУК Стандартен формуляр за упражняване правото на отказ от договора


Адрес за връщане и замяна: гр.София ж.к Люлин 3 бл 380 Вх Б Маг 1,2,3 тел: 0700 10 522 email:evropest@abv.bg

Изпратете ни запитване: