Система против птици Eagle Eye Wind Kit

Изчерпан
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
580,00 лв.
Система за защита от птици Eagle Eye Wind Kit
SKU: 52522
Тегло: 4,000 кг.
Производител: PELSIS Великобритания
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Pelsis

Описание и начин на употреба

Система против птици Eagle Eye Wind Kit 

Eagle Eye Wind Kit  е иновативна система за намаляване популацията на птици от различни видове като гълъби, гларуси, чайки. Eagle Eye Wind Kit  отразява слънчевата светлина във видимият UV спектър върху метална въртящата се от вятъра призма със специфична форма. Eagle Eye Wind Kit се задвижва единствено от въздушните течения но може да се над гради със електрически мотор и соларен панел за непрекъсната работа.

Как действа Eagle Eye Wind Kit 

Птиците са изключително предпазливи когато летят винаги са на щрек за опасности от всякакъв тип но, най вече от нападение на хищни птици. Eagle Eye Wind Kit симолира точно такова присъствие на хищни птици в района в който е поставена защитната система против птици. Биологичната реакция на птицата автоматично я кара да напусне опасният район в който се намира Eagle Eye Wind Kit .

Срещу какви птици се използва системата за защита:

Eagle Eye Wind Kit се предлага в три различни цвята като всеки цвят на плашилото прогонва различни видове птици.

Монтаж и разположение

Монтажа на Eagle Eye Wind Kit  е сравнително лесен плашилото се поставя в най-високата точка на обекта който желаете да защитите. Едно плашило Eagle Eye Wind Kit може да защити площ до 60л.м  ако площа е голяма може да поставите защитната система на всеки 60л.м едно от друго.

Поддръжка и експлоатация

Eagle Eye Wind Kit се нуждае от системно почистване на огледалната повръхност на рефлектора. Почиства се с обикновен препарат за почистване на стъкла и мека кърпа честотата е минмум 2 до 4 пъти годишно.

 

Технически характеристики

МАРКА: Pelsis Категория на потребителите: Масова и професионална Целеви Вредител: гълъби, гларуси, чайки и други птици Монтаж и приложение: Външен Безплатна доставка: Да Мерни единици: кг.

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Система против птици Eagle Eye Wind Kit
Вашата оценка:
img
Система против птици Eagle Eye Wind Kit
Може да имате нужда и от това: