Плашило за гълъби и препарат против птици комплект

В наличност
5 5
1 Преглед
Оцени
Цена (с ДДС):
146,50 лв.
Плашило гарван и препарат против птици в комплект
SKU: 60622
Тегло: 2,000 кг.
Производител: GARDIGO& Farmap
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Gardigo Германия

Описание и начин на употреба

Комплект от гарван против гълъби със звук и препарат против птици

За да предложим максимално най добрите решения за пропъждане на гълъби от тераси, балкони или градини събрахме в комплект плашило за гълъби гарван със звук захранван от соларен панел и препарат против гълъби.

Този комплект е насочен към проблеми  предимно с гълъби в градска среда, въпреки, че би въздействал и на други малки птици. Тъй като проблемите с гълъби на терасата са често срещани а и много трудно разрешими Ви предлагаме едно хуманно и изцяло екологично решение за пропъждане на гълъбите от тераси, веранди, балкони и други места, на които може да намерите приложение.

Може да комбинирате тези два продукта като ги приложите едновременно в зоните в които има гълъби. Моля спазвайте инструкциите за употреба на продуктите. Тези продукти могат да бъдат закупени и по отделно като макет против гълъби гарван със звук и препарат против гълъби Солвидрол 500 мл

Препарат против гълъби в комбинация с плашило за гълъби

 

Какво представлява препарат против гълъби Солвидрол

Препарат против гълъби и птици течен концентрат. Прогонва гълъби и птици от первази, прозорци, балкони, тераси, улици и тавани.Съдържа миризма, непоносимо за гълъби и птици, но недоловима за човешкото обоняние.

Ако продуктът се използва според предписанието му, той е безвреден за хора, животни и не вреди на околната среда. Предотвратява завръщането на гълъби и птици на третираните с него места.

Употреба на препарат против гълъби

Почистете зоните, които ще третирате от всякакви екскременти и измийте добре повърхността с вода, за да осигурите по-голяма ефективност на продукта. Опръскайте два пъти - сутрин и вечер, като избягвате горещите часове на деня.

Ако е необходимо повторете приложението в следващите 2-3 дена. Ако завали дъжд, опръскайте отново. Опръскайте стени, прозорци, первази, балкони, тераси и другите повърхности, където не искате да кацат гълъби и птици.

Приложение

Продуктът е концентрат, от който се приготвят работни разтвори. Разклатете преди употреба. Разредете 50 мл от продукта в 5 л вода (концентрация 1 %) за опръскване на 100 м².

Предопреждения препарат:

Н317 Може да причини алергична кожна реакция.
Н411 Токсичен за водните организми, с дълготраен ефект.
Препоръки за безопасност:
Р261 Избягвайте вдишване на прах/пушек/газ/дим/изпарения/аерозоли.
Р273 Да се избягва изпускане в околната среда.
Р280 Използвайте предпазни ръкавици/предпазно облекло/предпазни очила/предпазна маска за лице.


ВАЖНО! Не пръскайте по цветя и растения.

Количество: 0.500 мл.

Производител: FarmaP Industry s.r.l

Плашило за гълъби Гарван със звук

Плашило за гълъби и други малки птици Gardigo представлява напълно реалистичен макет на гарван, който е естествен враг на повечето дребни птици в това число и гълъби.

Макета издава звук на грачещ гарван веднага щом към него се приближи птица или животно това се случва благодарение на вграденият радарен сензор за движение, захранва се от соларен панел и акумулаторни батерии включени в комплекта.Макета е произведен от пластмаса, която е устойчива на UV светлина и има клас на защита от влага IP55

Употреба на плашило за гълъби:

Плашилото за гълъби и птици е предназначено за употреба на открито. Използва се за защита на балкони, тераси, веранди, ливади, дворове и други. Намерете слънчево място за гарвана, защото слънчевият панел зарежда вградената батерия и трябва да бъде изложен на слънце поне 3 часа на ден.

Когато използвате устройството против гълъби за първи път,оставете го да се зарежда за един ден на слънце,преди да го използвате. Бутонът за захранване за включване на гарвана се намира под слънчевия панел. Препоръчваме редовно да изключвате устройството, за да предотвратите ефекта на привикване към звука на птиците и да не безпокоите околните къщи или апартаменти през нощта.

Монтаж:

Уреда се монтира на балкони, тераси, навеси и други чрез подходящ крепежен елемент например свински опашки, силикон, винтове (ако позволява повърхността) Уред против гълъби Gardigo може да бъде фиксиран в саксии, дворове, ливади чрез приложеният шип за земен монтаж. Почиства се с влажна кърпа и вода.

Допълнителна информация

Материал: PE
Батерия: Li-Ion; 3,7 V; 1200 mAh
Слънчев панел
Високоговорители: отпред
Превключвател за включване/изключване
Сензор за движение: Радар (открива движения от всички посоки, обхват: приблизително 4 m)
Честота: 2.7 GHz
Мощност: 20 mW
Клас на защита: IP55
Употреба: 0-50 градуса

Гаранция: 24м

Производител: Gardigo Германия

Технически характеристики

МАРКА: Gardigo Германия Работна температура: 0-50 градуса Интервал на работа: : Плашило за птици: при засичане на движение излъчва прогонващи звуци Комплекта съдържа: : Препарат и плашило за гълъби Вид на препарата: Течност Категория на потребителите: Масова Целеви Вредител: Гълъби,птици Монтаж и приложение: Свободно стоящ, Външен Технология: Звук, Отблъскващ препарат Безплатна доставка: Да

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

 1. гълъби
  Оценка:
  100%
  ок

  Оценка от

  Публикувано на

Оценете: Плашило за гълъби и препарат против птици комплект
Вашата оценка:
img
Плашило за гълъби и препарат против птици комплект Добави
Може да имате нужда и от това: