Лампа против комари и мухи с LED пури Kill Pest 2 x 2 W

Изчерпан
1 Преглед
Оцени
Цена (с ДДС):
82,00 лв.

UV Лампа против комари с LED пури.

SKU: 21352
Производител: Китай
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Описание и начин на употреба

Лампа против комари и мухи с LED пури Kill Pest 2 x 2 W

Уред за унищожаване на насекоми с UV светлина.Последните тенденции в производството на инсектицидни лампи показват, че бъдещето на лампите против комари ще бъде с LED. Този тип уреди работят на базата на привличане от излъчената UV-BL светлина с дължина на вълната от 368 nm. Вече добре развитата технология на LED пурите се вгражда и в инсектицидните лампи, като това пести ел.енергия и разходи за честа смяна на инсектицидните пури. Лампата против комари Kill Pest разполага с две LED осветителни тръби, които харчат само по 2W ток и се равняват на мощност на обикновена лампа от 40W. 

Как работи, лампа унищожител на мухи и комари:

Лампата против комари унищожава летящите насекоми, чрез високо волтова решетка.Лампата разполага с тавичка, която събира вече унищожените мухи, комари, нощни пеперуди, оси и др. Почистването става винаги след, като изключите уреда от тока.

Къде се използва лампата против комари:

Лампите против комари с високоволтова решетка се използва само на закрито.Ако решите да я използвате на открито за защита от комари и мухи се уверете, че няма да попадне в обсега на валежи от дъжд или друг вид влага. Лампата се монтира да виси на синджира, който е в комплекта на височина 1,5-2 метра от пода далеч от въздушни потоци и източници на светлина.


Технически характеристики

МАРКА: Kill Pest Площ на покритие: 50 кв.м Честотен обхват: UV-LED Интервал на работа: : 24/7 Категория на потребителите: Масова и професионална Целеви Вредител: комари, мухи, пеперуди, летящи насекоми Размери: 480 x 70 x 255 mm Захранване: 220V Монтаж и приложение: Вътрешен, Висящ Влагозащита : Няма Материал: Пластмаса и метал Технология: LED, Капан, Високоволтова решетка Цвят: Сив Гаранция: 24м. Безплатна доставка: Да

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

  1. Senay DURAN
    Лампа против комари и мухи с LED пури Kill Pest 2 x 2 W

    Оценка от

    Публикувано на

Оценете: Лампа против комари и мухи с LED пури Kill Pest 2 x 2 W
Вашата оценка:
img
Лампа против комари и мухи с LED пури Kill Pest 2 x 2 W
Може да имате нужда и от това: